20.5.2010

Scolitantides orion

Tänään olin päiväsydännä vuoren huipulla, kalliosinisiipeä etsiskelemässä. Löytyihän se. Laji tarvitsee aurinkoisia ja lämpimiä avokallioita, joilla kasvaa maksaruohoja toukkkien ravinnoksi. Opaskirjassani sanotaan, että pienet, tummat ja koristeelliset perhoset lentävät alkukesällä kalliota viistäen. Laji on uhanalainen ja rauhoitettu kaikissa Pohjoismaissa.

Tämmöinen on minusta tärkeää. Istua kalliolla leppeässä suvituulessa ja odottaa rauhassa, josko joku kaunis tulisi. Korostan tässä vaiheessa jo sitä, että ludekin on kaunis, samoin mennytvuotinen siankärsämön ranka. Siinä odotellessa voi sitten vaikka tarkistaa kamerastaan valotuksen valmiiksi orvokkitaustalle, kalliotaustalle tai metsän seinämätaustalle, minne nyt toivoo ja arvelee kauniin asettuvan. Jokaiseen tulee erilainen säätö, ja tositilanteessa on hyvä, kun asetus on takaraivossa kokeiltuna.

Kuvaan päässyt Scolitantides orion -yksilö tupsahti yllättäen näkökenttäni äärilaidalle - ne tulevat aina odottamatta vaikka odottaakin - ja asettui oikeaoppisesti paksulehtiselle maksaruoholle, kuten havainnette, jos saan pyytää katsomaan tarkasti vihreää alustaa. Yksilö käväisi myös pikkuorvokilla, mutta näytti siinä peräpäätään, jonka vahingossa tarkensinkin luultuani sitä perhon tähtisilmäksi näön sumenemisen vuoksi. Silmäni vuotavat herkästi vettä, mikä haittaa joskus näkemistä aivan proosallisissakin tilanteissa, esimerkiksi marketien tuotepakkauksia lukiessa. Silmien vuotaminen johtuu kuivasilmäisyydestä, mistä puolestaan ei kannata vetää johtopäätöstä, että limakalvoni olisivat kuivat. Tarvitsen tippoja toistaiseksi vain silmiini.

Sain muuten vuoren huipulla idean, kun kaunista odotellessani luin puhelimeni netistä blogiani. Eräs tuttu kommentoija nimittäin verhoutui anonyymiksi. Harhautus oli hyvä, ja luulin häntä erääksi toiseksi. Ajattelin niin, että kokeillaan tässä keskustelussa täysin anonyymia kommentointia, eli kukaan ei kirjoita rekisteröidyllä nikillään, en edes minä.

Keskustelussa voidaan puhua siitä, miten tärkeää on istua kalliolla tekemättä mitään, tai sitten jostakin ajankohtaisaiheesta ja katsoa, mihin suuntaan täysin anonyymi juna vie - juna ilman määränpäätä ja lähtöasemaa. Säilyykö iloisuus ja ystävällisyys vai syömmekö toistemme henkisen kirjoitustilan pirullisilla pistoilla.

Itseäni kiinnostaa juuri nyt mm.
useissa eri lehdissä käsiteltävä kerjäläisaihe, samaten vaikka miehestä keskusteleminen, sellaista kun rakastan ja jopa himoan. Millaisesta miehestä naiset oikeasti pitävät, millaisen miehen he itselleen tahtoisivat? Itse tahtoisin hyönteistieteilijän, joka ei huomaisi lähestyvää pilvenlonkaa ja nousevaa tuulta juostessaan Scolitantides vicraman perässä. Sama toisinpäin - millainen naisen pitäisi olla, että mies oikein kunnolla himoaisi?

Sana ja aihe on nyt siis niin vapaa kuin se Suomen lain puitteissa on.

(Valokuva Iines 20.5. Lisää sinisiipiä on kuvablogissa.)

385 kommenttia:

 1. Ole hyvä ja käytä vain anonyymiä kommentointia tässä keskustelussa: Joko Anonyymi tai keksitty nimi.

  VastaaPoista
 2. Jospa ne simmut vettyy juuri siksi!?!

  VastaaPoista
 3. Silmälääkärin mukaan silmät vettyvät herkkyyden vuoksi, sillä toinen silmä voi olla toista silmää huomattavasti heikompi, jolloin toinen silmä joutuu kovalle koetukselle, mikä rasittaa silmää. Mainittakoon, että silmät ovat olleet herkät aina, jos silloin kuin itkin ensirakkauttani ja näin maailman ruskeana.

  VastaaPoista
 4. Siis johan nyt! Tämähän menee hauskaksi kun ruskea maailmakin on kaivettu jo esiin.

  Toivottavasti keskusteluun tulee mukaan asiantynkääkin, että minäkin pääsen kokeilemaan vaikka teidän housuihinne hyppäämistä. Tästä minut vielä tunnistaa, mutta jatkossa toivottavasti ei. Se jota luulette Valtoksi, voikin olla Iines.

  VastaaPoista
 5. Nykyään on niin imukykyisiä pikkuhousun suojia, että niillä saa silmätkin kuivaksi. Voi kyllä olla, että ne siivekkeet ei mallaa mummomallisiin flanellialushousuihin.

  VastaaPoista
 6. Kallijolla, kukkulalla...
  Idea anonymiteetista on nerokas, saa nähdä kuinka tässä käy. Esittelen kuitenkin itseni, olen onnen kerjäläinen, ihan loppuun kulunut...

  Pelkäävän ihmisen pelkotilat tuottavat paljon kauhutiloja köyhistä kerjäläisistä. Onhan ne epämiellyttäviä, epärehellisiäkin ovat. Kyllä ne varastaakin.

  Eivät oikein sovi meille, me kun maailman epärehellisimpänä kansana olemme oppineet peittämään tuollaisen niin hyvin, ettei sitä havaitse edes poliisitutkinnassa.

  VastaaPoista
 7. Nykyään vähätuloiset kuuluvat olennaisena osana myös tähän kapitalistiseen järjestelmään, kuten kaikkiin muihinkin yhteiskuntajärjestelmiin.

  Kerjääminen on vain yksi laillinen keino hankkia elanto, parempi kuin varastaminen tai rikollisuus.

  Jos kerjäläisistä hautaan päästä eroon, niin yhteiskunnan on järjestettävä heille säädylliset elinolot, kaikki ihmiset eivät siihen omin neuvoin kykene. Miksei heitä voida kotiuttaa niinkuin maahanmuuttajia?

  Kerjäläisiä on jopa superrikkaan USA:n kaupunkien kaduilla!

  VastaaPoista
 8. Kaunis perhonen!

  VastaaPoista
 9. Kalliot ajellaan putipuhtaiksi tai ellei ajella, niiden kukkulalle tai juureen pystytetään jumalaton linkkitorni.

  Tänään seisoin paljain päin korkealla vuorella ja ajattelin ottaa maisemakuvan ja lähettää ulkomaan ystäville. Vaan kuinkas sitten kävikään.

  Ei saanut sellaista kuvaa, jossa linkkitornin tukivaijerit eivät pilanneet joen yli ulottuvaa vehmasta maisemaa.

  Kuka niitä linkkitorneja oikein pykää maisemaa pilaamaan? kuka niitä joka kukkulalle tarvitsee? Hirveätä maiseman raiskuuta.

  VastaaPoista
 10. Vuotavat silmät pitää hyödyntää keräämällä tipat talteen.Niillä voi kastella särkyneen sydämen tai mitä nyt on sattunut maahansa kylvämään.
  Joillakin on neljä vähintään silmää, on sisäinen silmä ja silmät selässäkin.
  Jos harhauttaja on nähnyt maailman ruskeana, ovat syynä värilliset piilolinssit. Mikset valinnut edes keltaisia? Olisi aurinko paistanut.

  VastaaPoista
 11. Puhutaan asiasta. Tuleeko voitto kotiin vai annetaanko tsekkien voittaa?

  VastaaPoista
 12. hajuton muttei mauton20 toukokuuta, 2010 18:52

  Iines, anonyymisti kiitän sinua hyvästä tuotannosta. Olen huomannut, että kirjoittamistasi kehutaan harvoin, vaikka olet yksi parhaimmista täällä. Nyt sen uskallan sanoa kun kaikki ovat anonyymeja eikä kukaan voi syyttää nuoleskelusta. Kummallisesti sinua väliin kaivetaan, mikä tuntuu ihmeelliseltä kun sinua lukee. Koita jaksaa Iines, myös uudistua pienesti itseesi päin, sillä aina ei tarvita suuria keskusteluja. Sinulla on suuri sydän ja loistavat kirjoituslahjat.

  VastaaPoista
 13. I am ö martyyr, lauloi rikas varastaessaan!

  Valeiden ja varastamisen täytyy olla riittävän isoja, pienistä joutuu edesvastuuseen.

  VastaaPoista
 14. Ei me ulkomaalaisten anneta voittaa! Eikä tänne ketään päästetä! Kerjäläiset niskaperse-otteella bemareihinsa ja menoksi vaan. Vanha äitee heitetään perään kun siitä niin tykätään, samoin sokea veli ja rampa sisar ja syntymätön kuuro vauva!!!

  VastaaPoista
 15. Ohhoh, täytyy tähän väliin ihmetellä outoa oloa, kun tänne vilkaisee. Ei näy punaista lankaa vielä missään, eli halutaanko me kuitenkin tietää, keiden kanssa keskustellaan ja mistä keskustellaan?

  Eikö anonyymijoukko osaakaan muodostaa järjestäytynyttä joukkiota? Vai onko täällä niin paljon väkeä, uusiakin, ettei saa kiinni hännänpäästä?

  VastaaPoista
 16. Viimeksi Prahassa käydessäni makasivat paikalliset asunnottomat alkoholistit Kaarlen sillan portilla otsa katukivillä kädet ristissä (Tsekinmaa on kuulemma Euroopan ateistisin.) rahaa, tai sitä paikallista kolikkoa, ruinaamassa. Olispa meilläkin niin, niin saataisiin voittavia kiekkoilijoita maailmalle!

  VastaaPoista
 17. Romanialaiset romanit ovat syyllistyneet Suomessa monenlaisiin rötöksiin ja monet vanhukset pelkäävät heidän aggressiivista käytöstään.

  Pitääkö Suomen ryhtyä slummiutuneeksi ainoastaan siksi, että tänne virtaa turisteina järjestäytynyttä rikollisuutta?

  Voisi vaikka kyseenalaistaa Romanian omat toimet, ongelma kuuluu heidän hoidettavakseen omassa maassaan. Tämän kaltaiselle turismille on asetettava rajat. Meillä on oikeus suojautua omien kansalaisten suojelun nimissä.

  Jos romanit eivät mahdu maahanmuuttajakiintiöön, niin eiväthän he tänne voi tulla kaduille elämään.

  VastaaPoista
 18. On tärkeää odottaa kaunista!

  Se on sama asia kuin uskoa hyvään.

  Jos ei usko, ei näe - tuntosarvet ovat virittyneet toiseen asentoon.

  Nytkin tulee niin hieno biisi radiosta, Dire Straitsin Brothers in arms.

  Miten voisi olla olematta onnellinen?

  VastaaPoista
 19. ...But it"s written in the starlight
  and every line on your palm
  we"re fools to make war
  on our brothers in arms...

  VastaaPoista
 20. Minua mietityttää se, että paha ja väkivalta on nyt niin trendikästä ja tavallaan helppoa, vähän kuin jokamiehenvelvollisuus. Hyvään pyrkimistä ja hyvyyttä pidetään naiveina ja epäaitoina asioina, epätosina. On vaikea olla hyvä tässä maailmassa, kenenkään - en tarkoita itseäni.

  Sekin kummastuttaa, miten paha sitten voi olla realistisempaa ja tavallaan todempaa kuin hyvä? Mitä pahaa hyvässä oikein on?

  Ilman pyrkimystä hyväänhän ihmiskunta tuhoutuu. Miksi siis väkivalta ja paha voi olla trendikäs ihanne? Miksi katsotaan, että pilkkaaminen ja ilkeily on hienoa ja rohkeaa, kun se yksinkertaisesti on vain typerää ja tyhmää?

  VastaaPoista
 21. Ja sitten jotain kilttiä ihmistä, joka tekee vain hyvää mutta varoo itseänsä, sanotaan sydän juuriaan pahaksi.

  VastaaPoista
 22. Tekee vain hyvää ja sanotaan pahaksi, Anonyymi?

  Tämä on mielenkiintoinen kuvio, koska se sisältää paradoksin, suuren ristiriidan.

  Prosessissa on nyt mitä ilmeisimmin jokin sokea piste, jota ei ole havaittu.

  Vaihtoehtoja on nähdäkseni kaksi:

  1. Se että tekee jollekulle hyvää, voikin olla samalla toiselle pahaa. Kun kumarrat jotakuta, pyllistät toiselle -efekti. Tällöin siis sanoja ei ole itse empatiakykyinen, eli ei tajua kumartessaan pyllistyksenä tehoa toisaalle.

  2. pahaksi sanoja on väärässä, eli hänen täytyy olla lähes idiootti, kun ei erota selkeitä vastakohtia, hyvää ja pahaa toisistaan. Ihmisillähän on useimmiten jonkinlainen moraalijärjestelmä, ja jos tämä ei toimi, kyseessä on yksilö, joka on ympäristölleen jopa vaarallinen, tai sitten tasoa täysin vaaraton kaikille.

  VastaaPoista
 23. Jos tekee hyvää saadakseen siitä hyvästä jotakin (esim. toisen ihmisen kunnioituksen), motiivi ei ole puhdas.

  Ihmekö sitten, että pitää alkaa kantaa marttyyrinkruunua kutreillaan.

  VastaaPoista
 24. Itsensä suhteen voi olla sokea.

  Puhuin tänään pitkään ihmisen kanssa, jonka olen tuntenut vasta vähän aikaa.

  Aivan valtavan sympaattinen, lämmin, fiksu nainen. Hän on kärsinyt masennuksesta lähes koko aikuisikänsä. Syönyt lääkkeitä (syö edelleen) ja käynyt terapiassa (käy edelleen.)

  Sanoin hänelle, että minusta on uskomatonta että hän voi nähdä itsensä arvottomana. (Masennukseen kai liittyy tunne omasta arvottomuudesta?) Sanoin myös, että jos kehtaisin, ottaisin hänet syliin kuin pienen tytön ja hellisin ja puhaltaisin pahan mielen pois.

  VastaaPoista
 25. En nyt oikein ymmärrä tätä, että joku tekee jotakin saadakseen kunnioituksen tai kunniaa.

  Ei ole muuta kunniaa kuin ihmisarvo, lupa olla ihminen, heikko ja erehtyväinen, kuten me kaikki olemme.

  Hyväntekeväisyys vasta perseestä onkin. En koskaan kertoisi kenellekään, jos olisin auttanut sokean kadun yli tai antanut köyhälle leivän. Tekoni pienenisi heti omissa silmissäni.

  Sitä paitsi eikö anatminen ja auttaminen olekaan niin luontaista, ettei siitä muista puhua kenellekään?

  VastaaPoista
 26. Haluan lisätä, että edellinen kommenttini oli k Anonyymin klo 22.07 kommenttiin, ei tuohon pitempään lämpimään kommenttiin.

  VastaaPoista
 27. Kumpikin pikkusisko yritti itsemurhaa Vappuna. Ne ei siedä toisiaan. Mutsi oli/on maassa. Minä kuulemma olen vahva ja jaksan jatkaa, annan voimaa kaikille kolmelle. Mistä vitusta sitä riittää?

  VastaaPoista
 28. "Hyvien" tekojen mainostaminen vie niiltä arvon.

  VastaaPoista
 29. Kiva kun on tämmönen kanava.

  VastaaPoista
 30. Pikkusiskot terapiaan ja äkkiä.

  Ei siinä kerkiä nyt miettiä, että mitä kaikkea on mennyt pieleen lapsuudessa, jos syyllisten hakemisesta koskaan on mitään hyötyä.

  Ei ole.

  VastaaPoista
 31. Facebookissa ei näistä puhuta.

  VastaaPoista
 32. Kumpikin pikkusisko. Tämä on suuri murhe, ja ihmettelen, miten jaksat kantaa tällaisen tapahtuman. Tai jaksat sinä kun sinun täytyy. Maailmasta menee värit, jos rakkailla on noin tuska ja kiire pois elämästä. Voi ihmisen lasta.

  VastaaPoista
 33. Sellaisen terapiaan (kognitiiviseen? ratkaisukeskeiseen?), jossa ei ruodita lapsuutta vaan keskitytään tähän hetkeen ja tästä eteen päin.

  VastaaPoista
 34. Kumpikin on hoidossa kuluttamassa veronmaksajien rahoja. Ne kun ei jaksa elää.

  VastaaPoista
 35. Pikkusiskot terapiaan ja äkkiä.

  Zirralla ne lähti.

  VastaaPoista
 36. Veromarkoista viis, sillä asiat on pantava tärkeysjärjestykseen. Jos ei jaksa elää, on apua tultava, sillä elämä ilman elämänhalua on helvettiä. Voin eläytyä tuohon tunnetilaan, jolloin värit katoavat ja millään ei ole väliä, tai ahdistus on niin suuri, että mikään muu ei merkitse mitään kuin uni. Kun tähän liitetään läheisten tuska ja huoli, on veromarkoilla kyllä katetta.

  VastaaPoista
 37. Hoidon tarkoitus on saada ihminen jaksamaan elämää.

  Halu luopua elämästä on elämälle vierasta. Jostakin sieltä sisuksista löytyy halu elää.

  Sitten syttyvät kaikki värit ja linnut alkavat laulaa korkealta ja kovaa!

  VastaaPoista
 38. Mutku itse luuli näyttäneensä mallia isona veljenä. Ja sitten paljastui, että olen adoptoitu. Siskojen lapsilla on ollut paljon ongelmia: sokeutta, raiskauksia jne. Kiva olla reilu eno.

  Ja sitten netissä ryttyillään kun oikein jollekin avautuu ja kaiken on niin kuin näyttävinään.

  VastaaPoista
 39. On noi perhoset ja kuvaaminen sentään kivaa.

  VastaaPoista
 40. Ryttyillään? En epäile sanojasi, mutta onkohan ryttyilijä tiennyt noita asioita? Jos tietäisi, osaisi hän varmaan suhteuttaa asioita paremmin.

  Näistä asioista ei kenenkään luulisi edes laskevan leikkiä, saati ilkeilevän, sillä monilla on itsedlläänkin salattuja suruja, murheita lähipiirissä. Sekin olisi hyvä pitää mielessä täällä nettimaailmassa, jossa herkästi pilkataan toisia ihan kuin siitä ei saisi sitten edes suuttua.

  VastaaPoista
 41. Enhän minä ole suuttunut. Minulle on suututtu. Paska ihminen, musta sydäminen sadisti natsi jne.

  VastaaPoista
 42. Ei ole hyvä hypätä äärilaidasta toiseen. Parempi, että ensin löytää keskitien ja oppii elämään tätä päivää ilman utopistisia odotuksia jostain ihmeellisestä, joka muka odottaa nurkan takana.
  Tavallinen arkikin voi olla nautinnollista, kun on ystäviä.

  VastaaPoista
 43. On ottanut sairaasti yhteyttä ihmisiin.

  VastaaPoista
 44. Ihastunut ja rakastunut.

  VastaaPoista
 45. "Kaunis on luoksesi kaipuu, raskas vaik´ joskus se on..."

  Laulu tuli mieleen perhosfotostasi, en kyllä tiedä, että miksi.

  Jos ökyporvari on ok niin saman arvon annan pahaiselle kerjäläisellekin.

  Ökyporvarien aiheuttamia ovat Meksikonlahden öljyvuoto sekä kaikki vastaavat kartastrofit.

  Infernaalisiin mittasuhteisiin viety into valloittaa avaruus kuussa pomppimisineen, sekin on tyhjään haaskausta. Olisihan nuo voineet sitä harrastaa tramboliinissa täällä maankamarallakin -vaikka kuunloisteessa mokomat gagariinit! Moniko kerjäläinen on moisiin typeryyksiin syyllistynyt?

  Sitäpaitsi maapalloja on toistaiseksi todistettu olevan olemassa vain yksi. Mutta miljardit rajat, jotka toisensa toisistaan pitää erillään vaikka samasta lajista on kysymys, sen pinnalle on uurtanut sitä väliaikaisena oliona ryöstöviljelevä hyyryläinen, homo sabiens. Onneksi sen kausi jää lyhyeksi, vaikka mittaamaton on tuho, jonka laji jälkeensä jättää.

  Miehestä puhuakseni, olen itse mies jota on moni nainen jopa rakastanut, ja joku ehkä rakastaa metrin verran vieläkin. Iineskin rakastaisi jos pääsisi habitukseeni tutustumaan.

  En voi kuitenkaan kaikilla ulkoisilla avuilla itseäni kehua, enkä sisälleni aina uskalla tarkemmin katsoa sitä itse kehuakseni. En ole rikaskaan, en aja Audilla enkä rusketusta hae Karibialta, en ole myöskään hyönteistieteilijä. Ikäni on 45+.

  Harrastukseni kuten työnikin liittyvät enimmäkseen sellaiseen, joissa ei materiaa paljon haaskata, eikä tuoteta ja henkisen tuloksen odottaminen vie sekin vuosia, jos tulosta ylipäätään on odotettavissa.

  Käsistäni olen taitava. Jo alakoulussa sain hyviä numeroita kaikesta, missä kädentaitojen ja ajattelun yhtäaikaista motoriikkaa tarvittiin. Käteni ovat myös kovin kauniit ja sopusuhtaiset, eikä se ole yksin oma arvioni. Hyvin hellätkin ne osaavat olla jos siihen tilaisuus annetaan.

  Näillä käsilläni olen rakentanut perustuksista vesikattoon talommekin, jota perheeni kanssa asustan. Sisustanut ja kalustanut, suunnitellut maalien ja tapettien, kaakeleiden ja klinkkereiden sävyt, koot ja asennot. Vaimoni ei rakentamisaikana puuttunut muuhun, kuin makuuhuoneen varhojen väriin; ne piti olla sinisensävyiset. Minä nekin kävin ompeluttamassa tutulla ompelijalla muiden verhojen kanssa.


  Kvartaalin verran valhetta

  ...jatkuu...

  VastaaPoista
 46. "Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan. Me ollaan sankareita elämän, ihan jokainen."

  VastaaPoista
 47. Minussa on kuulema myös sellaista jotakin, että tietyntyyppisten naisten kohdalla suhteiden solmiminen on jopa luontevaa, kuin tinkimaidon hakuretket ilman tinkimistä tuttuun naapuriin. (Olen maalta kotoisin niin tiedän nämä jutut.)

  Tässä iltapäivällä, lyhyen työsession jälkeen, pyöräilin paikalliselle uimarannalle ottaakseni vain aurinkoa hetken verran, mutta kun uskaltauduin kuitenkin uimaan, sanoi aikeitani katseleva, viereisellä viltillä lastaan uimapukuun pukeva vaaleaverikkö, että ihanko uimaan meinaat, hui? Ja kun nousin vedestä pärskien, hän kysyi oliko kylymää?

  Tästä, yksinkertaisesta replikoinnista johon vastasin virne silmissä, juttu lähti luistamaan, niin, että vasta tuossa äsken palailin pyöräretkeltäni takaisin tehtyäni pienen saattomatkan toiselle puolelle kaupunkia.

  Juteltiin siinä koko matkan ajan pyöriä työnnellen niin, että nyt on kieli kipeä ja pää pyörällä, varsinkin, kun en minä saisi tällaista mennä enää tekemään, ukkomies! (Naisen lapsi, n. 3 v, nukahti lastenistuimeen ja sen päätä piti tukea pyyhkeillä ettei se retkahtele holtittomasti.)

  Mutta tähänkin pikkuseikkailulle antautumiseeni minulta löytyy selitys: vaimostani on kehkeytynyt vuosien saatossa täysin frigidi.

  Hän ei syty edes kesän tullen enää, ja se surettaa minua. Hänelle on olemassa vain työura ja kulissit.

  Meillä on lapsiakin jotka tarvitsevat vielä kotvasen aikaa meitä molempia. Pitää kuitenkin rehellisyyden nimissä sanoa, että vaimonikin rakastaa ja osaa kyllä lapsista huolen pitää, ettei hän nyt ihan kaikkea työuransa eteen uhraa. Ehkä hössöttää liikaakin lasten eteen joskus.

  Olen niin vanhanaikainen, että ajattelen näin ja kärsin syvästi kun en voi vain ottaa ja lähteä.

  Rakastuakaan en enää osaa enkä uskalla ja vakituinen salarakas vain panemisen ilosta olisi vaaraksi sillä rakastan lapsiani niin kovasti, etten varmaankaan kestäisi heistä erossa olemista.

  Tämäkin yksinhuoltaja rantatuttavuus, noh, tehtiin huomiseksi kahvittelutreffit terassille, mutta tiedän, etten uskalla kuin kerran hänen kanssaan sänkyyn ja sitten taas...

  Kvartaalin verran valhetta

  VastaaPoista
 48. Frigidi nainen vaimona, ja houkutteleva merestä noussut raikas ja nuori Afrodite. Ei ihme, että lukijallakin sykkii.

  Pitäisikö sinun nyt pitää kuitenkin ne housut kintuissa, varattu kun olet?

  VastaaPoista
 49. Ihmettelijä ihmetteli eilen illalla punaisen langan hukkumista. Minä myös. Kommentit sinkoilevat sinne tänne. Ovatko kommentoijat itseltäänkin hiukan hukassa?

  On erittäin mielenkiintoista kuulla Iineksen mietteitä kokeilustaan, jos hän niitä kertoo.

  VastaaPoista
 50. Anita Hirvonen kertoi tv:ssä taannoin kyyneleet silmissä riippuvuudestaan. Laulamisesta ja siihen liittyvästä esilläolosta on tullut hänelle elämää suurempi juttu. Kiitokset ja myönteinen palaute on muodostunut ainoaksi kantavaksi voimaksi ja jaksamisen lähteeksi. Riippuvuus on muuttunut peloksi itsetunnon menettämisestä.

  Nettiriippuvuudesta on muodostunut joillekin samanlainen traumatisoiva pelko. Emootioiden kietouduttua virtuaalisuhteiden todellisuuteen on lopputuloksena viha - rakkaus -suhteita.

  Parrasvalot ja ablodit koukuttaa.

  VastaaPoista
 51. "Netissä ryttyillään" kipuilevien siskojen veljelle. Ei se tee hänestä vähemmän veljeä vaikka aikuisena paljastui adoptoiduksi.

  Netissäkin on ihmisiä, mutta eivät tuntemattomat ihmiset voi millään korvata eläviä ihmiskontakteja. Ei, vaikka olisivat kuinka empaattisia.

  Surullista on ihmisen yksinäisyys ettei ole olkaa mitä vasten painautua ja kertoa murheensa.

  Kauan sitten radion johonkin ohjelmaan soitti nainen, jonka lapsi oli kuollut syöpään pitkän taistelun jälkeen sinä päivänä.

  Soitti radioon????

  VastaaPoista
 52. Ei se ole avioliitto, jossa vaimo on yksipuolisesti luopunut seksistä. Vaimo on sillä päätöksellä lopettanut avioliiton, vaikka se kirjoissa ja kansissa on vielä voimassa.

  Millä oikeudella hän estää mieheltä seksuaalisuuden?

  Jos ei itse halua ei pidä kieltää toista saamasta muualta.

  VastaaPoista
 53. eilinen ihmettelijä21 toukokuuta, 2010 09:23

  Vaikka punainen lanka on kateissa, on keskustelussa erotettavissa mielenkiintoisia teemapyräyksiä, mm. henkilökohtaista avautumista ja sellaisia tuntoja, joita näissä keskusteluissa muuutoin ei näe.

  Päätään nostaa myös Kvartaalin verran valheita -tarinoista kumpuava tematiikka, jossa frigidin vaimon omistava seksiä varastoimaan joutunut mies kohtaa nuoren yksinhuoltajaäidin. Saako varattu mies pettää - Raisa Rouvan mielestä ilmeisesti ei.

  Itse sanoisin, että panna pitää, varatunkin, sillä jos vaimo ei anna, niin vika on siinä mielessä hänessä, ettei hän nähtävästi tee aloitetta korjatakseen tilannetta. Onhan niitä terapiahoitoja ja muita. Seksin kielto on rakkauden ja läheisyyden kieltoa. Sitä paitsi, yksinhuoltajaäitikin kaipaa varmaan seksiä, jota hänen ei ole helppo saada. Mies tekee hänellekin palveluksen, vaikkei antaisi muuta kuin kertaseksiannoksen.

  VastaaPoista
 54. Kerran kun pelasin hedelmäpeliä, tapasin arvovaltaisen ihmisen. Se nimittäin pelasi vierekkäisellä koneella. Emme keskustelleet. Mutta sen vaimo (en tiedä oliko frigidi), huusi sille: "Arvo!" Mutta kun se vaan pelas ja pelas - niin kun minäkin muuten tein, niin se (voi olla että se oli frigidi) huusi kiukkuisesti: "Valtanen, nyt kotia!"

  Tuskin ne panemaan lähti?

  VastaaPoista
 55. Mikähän siinä on että meitä usein kiinnostaa toisten ihmisten seksi enemmän kuin oma seksuaalisuutemme?

  En minä tiedä.

  VastaaPoista
 56. Tämä on taidetta, tämä on dadaa, anonyymit dägää dägää.

  Mies tai nainen, panna saa, jos toinen ei anna. Siis, jos anna ei anna panna, panna antaa sanna!

  VastaaPoista
 57. Pitäisiköhän minunkin pelata hedelmäpeliä niin tapaisi mielenkiintoisia tyyppejä? Konetta hakkaa muun muassa entinen talonmieheni, Pikkarainen ja kulta- ja kellosepänliikkeen omistajan tytär Anna-Maija, nyt jo viisikymppinen, mutta silti.

  Olen kyllä huomannut että pelaajat eivät puhu keskenään vaan ovat keskittyneitä pelin tapahtumaseurantaan. Minulla pakkaa kolikkoja aina kertymään pussin pohjalle, kun maksan aina isoilla seteleillä. Olisi kiva jos olisi edes riippuvuus kun on yksinäinen. Ei olisi niin yksin.

  Muutoin olen sitä mieltä, että maailmassa ei voi ketään pettää, siis tämä on rehellinen mielipide. Kaikki panot ovat aina tarpeen, niin pyssyjä käytettäisiin vähemmän. Kannatan siis sitä että saisimme kuulla vielä, miten Kvartaalin kävi ja jatkuiko juttu.

  VastaaPoista
 58. Tuo perhonen muuten ei ole Kalliosinisiipi (Scolitantides orion)! Vaan Juolukkasinisiipi (Plebeius optilete).

  Nimim. "Anonyymi"

  VastaaPoista
 59. Hedelmäpelejä pelaamalla saa vain Antti Kaikkonen ja Matti Vanhanen. En pelaa, en, -tana!

  Ihmisen voi pettää, melkein kaikki pettävät ennenkuin kukko on laulanut kolmesti.

  Pettämisen muodoista sukupuoliyhdyntä ei välttämättä ole pahin.

  VastaaPoista
 60. Kuvablogissa - kävin siellä vasta äsken - on kyllä Kalliosinisiipi. Jos kyseessä on sama perhoinen kuin blogin kuvassa (josta yksityiskohtia ei näe), olin väärässä!

  VastaaPoista
 61. himo nännikäinen21 toukokuuta, 2010 10:09

  Ei kaikkii tarvi panna,
  vaikk oma rouva ei anna
  tai oma käsi ei kanna
  - vain jos tuo kaunokainen
  viehko hutsu nainen
  on alle kolmenkympin -
  nuori on ja kiintee,
  niin meill miehill silmiss siintee
  vuoret kukkulat ja kummut,
  jo aukee lemmen ummut
  kun jokapoika lempii
  vaik assan vessass jännittävii tapaamisii, kohtaamisii vailla vertaa,
  moni köyrii ensi kertaa,
  yks ja kaks kun päässä sanoo naks.

  VastaaPoista
 62. Kyllä, perhonen on vuorenvarmasti harvinainen Kalliosinisiipi Scolicantides orion. Se on lievässä parin viikon etuajassa varhaisen kesäntulon vuoksi - perhoset eivät lue kirjoitettuja kalentereita.

  VastaaPoista
 63. Scolitantides orion (korjaan)

  VastaaPoista
 64. Kaikki jonkun panna täytyy,
  jotkut panee nuoria, noita kauniita kuoria- mut rakkaus jos jostain löytyy, panna voi vaikka muoria.

  VastaaPoista
 65. " Kauan sitten radion johonkin ohjelmaan soitti nainen, jonka lapsi oli kuollut syöpään pitkän taistelun jälkeen sinä päivänä.

  Soitti radioon???? "


  Miksei olisi soittanut jos oli pakahtumaisillaan sydän täynnä eikä tavallaan voinut käsittää koko asiaa. Kun tuntee että moni kuuntelee, tuntuu varmaan kuin yhteisö kantaisi ja ehkä auttaisi käsittämään edes jollain tapaa tapahtuneen.

  VastaaPoista
 66. Nimetön Armas Leopold21 toukokuuta, 2010 11:49

  Haihtuvi nuoruus niinkuin vierivä virta.
  Langat jo harmaat lyö elon kultainen pirta.
  Turhaan, ei turhaan tartun ma hetkehen kiini;
  riemua ei suo rattoisa seura, ei viini.

  Häipyvät taakse tahtoni ylpeät päivät.
  Henkeni hurmat ammoin jo jälkehen jäivät.
  Notkosta nousin. Taasko on painua tieni?
  Toivoni ainoo: tuskaton tuokio pieni.

  Tiedän ma: rauha on mullassa suotu.
  Etsijän tielle ei lepo lempeä luotu,
  pohjoinen puhuu, myrskyhyn aurinko vaipuu,
  jää punajuova; kauneuden voimaton kaipuu.

  Upposi mereen unteni kukkivat kunnaat.
  Mies olen köyhä: kalliit on laulujen lunnaat.
  Kaikkeni annoin, hetken ma heilua jaksoin,
  haavehen kullat mun mieleni murheella maksoin.

  Uupunut olen, ah, sydänjuurihin saakka!
  Liikako lienee pantukin paatinen taakka?
  Tai olen niitä, joilla on tahto, ei voima?
  Voittoni tyhjä, työn tulos tuntoni soima.

  Siis oli suotta kestetyt, vaikeat vaivat,
  katkotut kahleet, poltetut, rakkahat laivat?
  Nytkö ma kaaduin, kun oli kaikkeni tarpeen?
  Jähmetyn jääksi, kun meni haavani arpeen?

  Toivoton taisto taivaan valtoja vastaan.
  Kaikuvi kannel; lohduta laulu ei lastaan.
  Hallatar haastaa, soi sävel sortuvin siivin.
  Rotkoni rauhaan kuin peto kuoleva hiivin.

  VastaaPoista
 67. On tullut moni, on mennyt moni,
  yks oli, yksi, mun kohtaloni.

  VastaaPoista
 68. Nimetön Armas Leopold21 toukokuuta, 2010 12:55

  Karsei virhei mun postauksessain, anteeks siitä, jostain sen laiskuuttain kopypastasin.

  Sitäpaitten laulut mun helkkyvät rinnassain ja pyrkivät pitkin kaulaa...

  VastaaPoista
 69. Tänään vasta onnellinen olen. Lapsukainen oli aamulla työhaastattelussa, ja haastattelija oli sanonut, että lapsukainen on kaikkein vahvimmilla. Osa on tosin vielä haastattelematta, mutta he eivät kuulemma ole paperiensa perusteella ihan hakukärjessä. On se kovaa, taistelu työstä, kun ensin on pitkä koulutus ja ulkomaanharjoittelut ja kaikki, ja silti ei työnsaannnista ole Suomessa takeita. 91 pätevää hakijaa per paikka on tätä päivää.

  VastaaPoista
 70. Mustalaiset tulee saada kiikkiin, pitää olla syylliset.

  Politiikoista ei yhtäkään tuomita, viime aikojen novauksista ja muista!

  Esitutkinta ei valmistu ajoissa, syyttäjä päättää jättää syyttämättä, oikeus tuomitsee jäljelle jääneet jutut vähäpätöisinä, näyttöä vailla olevina tai vanhentuneina roskikseen.

  Viisaat selittelevät: lehdistö ei voi olla tuomari, suomalaisessa oikeuslaitoksessa oikeus toteutuu.

  Joku onneton kähmy takarivistä kuitenkin tuomitaan: katsokaa syyllinen!

  Ja kaikkeen löytyy perusta: kaksikymmentä prosenttia kansasta, joka sanoo hyvin, kiitettävästi, tai kiitettävää paremmin toimittu.

  VastaaPoista
 71. Nimen nimellä ei ole nimeä21 toukokuuta, 2010 16:15

  Keksitty nimi imitoi Iinestä huomattavan hyvin, mutta onnittelut silti!

  VastaaPoista
 72. Nimimerkki "Carlos", jonka niljakkaan nahan alta paljastuvat selvääkin selvemin blogiemäntämme vihervasemmistolaiset feministimielipiteet ei malta nytkään olla hyökkäämättä meidän yrittäjien päälle. Helppohan se on hyvällä eläkkeellä huudella puskista.
  "Carlos" sanoo että köyhät kuuluvat vain kapitalistiseen järjestelmään. No eikö heitä muka ole sosialistisissa maissa? Ainakin Venäjällä niitä sukkahousujen ostajia oli joka kulmassa ja kun viimeksi kävin Kubassa niin joka toinen sielläki oli käsi ojossa. Sanoin niille että perustakaa saatanat oma firma niin saatte peseetoita.
  "Carloksen" mielestä kerjäämionen on elinkeino siinä kuin opettaminen tai kampaamon pitokin. Kyllä mielelläni kuulisin tuolle kunnon perustelut?! Ja nyt ei riitä se tavallinen luistelu ja loiraaminen ja joittekin feministiliiton linkkien esittely.
  Ja meidänkö pitäisi järjestää kaikille maailman kerjäläisille kunnon elinolot! "Carlos" ottakoon nyt ensin kesähuvilalleen vaikka pari romanialaista romaniperhettä niin palataan syksyyllä asiaan. Helppohan se on huudella että meillä on varaa pitää huolta köyhistä kun ei tarvitse kaivaa omaa lompakkoaan. Meidän yrittäjien pussilla kyllä ollaan koko ajan.
  Milloin "Carlos" on muka käynyt superrikkaan amerikan kaduilla kerjäläisiä bongaamassa? Muistan hänen kirjoittaneen ettei ole käynyt Ruissaloa kauempana lännessä eikä Kouvolaa kauempana idässä.
  Haluan nyt tähänkin suoran vastauksen "Carlosilta". Onko hän nähnyt omin silmin kerjäläisiä amerikan kadulla vai onko tuokin tieto jostain viherfeministien tiedonantajasta?

  VastaaPoista
 73. Itse keskittyisin olennaisimpaan: Elintasopakoilaisia on autettava palaamaan kotimaahansa mitä pikimmin.

  Elintasopakolaisia, joita on pääasiassa kaikki somalialaiset ja irakilaiset "vieraamme", voidaan auttaa parhaiten kotouttamalla heidät tuttuun elinympäristöönsä, eli kotimaahansa. Sinne voitaisiin rakentaa kakkimajoja sun muuta tarpeellista ja täältä kotimaasta annettaisiin sinne palvelijoita, eli kotoisia hyysäreitä, jotka kritiikittä vieraidemme motiiveja kohtaan haluavat muiden varoilla auttaa kaukaisia ystäviämme lusmuilussa ja vastikeettomassa elelyssä suomalaisen yhteiskunnan tukipilareiden eli insinöörien, yrittäjien ja sotaveteraanien piikkiin.

  VastaaPoista
 74. Nimimerkki "Carlos", jonka niljakkaan nahan alta paljastuvat selvääkin selvemin blogiemäntämme vihervasemmistolaiset feministimielipiteet ei malta nytkään olla hyökkäämättä meidän yrittäjien päälle.

  Näin on, varsinkin meidän teitotekniikkayrittäjien. Carlos on ilmiselvästi viherpiipertäjä-lebso-femakko-somppuhalailija Älä-itke-Iines itse omassa korkeassa persoonassan.

  Helppohan se on hyvällä eläkkeellä huudella puskista.

  Eläkeläiset ovat pudhas kuluerä. Varsinkin eläkkeelletuupatut.

  "Carlos" sanoo että köyhät kuuluvat vain kapitalistiseen järjestelmään. No eikö heitä muka ole sosialistisissa maissa?

  Näin on! Ottajia löytyy heti Vaalimaan rajan ylitettyä, miliisit tulivat bussiin muka tarkistamaan, ja kysyivät jokaiselta passin ja käyttivät tähän tuntitoklulla aikaa, kun ulkona oli kova pakkanen. Halusivat vaan lämmitellä suomalaisissa läpmimissä busseissa ja kuunnella rokkia autodariosta, aina se venäläisen vartiokopin olot voittaa.

  Sanoin niille että perustakaa saatanat oma firma niin saatte peseetoita.

  Tämän kun eläkeläisemäntäkin tekisi, niin ei tarvitsisis virtuaalissa agiteerata aikansa täytteeski suoltamassa samaa paskaa kuin esikuvansa, ne lehmät.

  Ja nyt ei riitä se tavallinen luistelu ja loiraaminen ja joittekin feministiliiton linkkien esittely.

  Tässä blogissa ei muuta tehdäkään sensuurin ohella. Loirataan ja luistellaan ja jätetään vastaamatta ja valehdellaan jos kymysys ei ole mieleinen. Heheee, kauankohan tämä enää pysyy pystyssä, pitääkin järjestää apuvoimat paikalle. Homma käy.

  Meidän yrittäjien pussilla kyllä ollaan koko ajan.

  Me teitotekniikka-alan pienyrittäjät maksetaan eläkeläisten eläkkeet ja niitten verot mitään tuota, kun ne ovat kiertämätöntä rahaa. Kuluerä!

  Haluan nyt tähänkin suoran vastauksen "Carlosilta". Onko hän nähnyt omin silmin kerjäläisiä amerikan kadulla vai onko tuokin tieto jostain viherfeministien tiedonantajasta?

  Amerikassa ei taatusti olla nähty kerjäläisen kerjäläistä kadulla, ellei katso maailmaa punaviherlasien takaa, kyllä ne lesbon nenäkakkulat vääristävät kummasti tätä maailmaa, hehee. Että "Carlos" (hehee) nyt vaan vastaamaan puheesensa

  VastaaPoista
 75. Juan Carlos, King of Spain21 toukokuuta, 2010 19:06

  "Muistan hänen kirjoittaneen ettei ole käynyt Ruissaloa kauempana lännessä eikä Kouvolaa kauempana idässä."

  Yhden miehen yrityksen yrittäjällä harittaa, selvä dementti! Taitaa kohta yhteiskunnan kustantamat valkotakkiset tulla.

  VastaaPoista
 76. Nimen voi keksiä21 toukokuuta, 2010 19:27

  Tämä oli arvattavissa jo ensimmäisten kommenttien perusteella. Anonyymi, Anonyymi, Anonyymi ja Panonyymi ovat yksissä toimin käyneet kimppuuni kuin rakkilauma. Se todella sattui. Olin minuuttikaupalla aivan hiljaa ja syötin pullille sorsia rannassa kunes pääsin tasapainoon, levitin housupyykkini narulle, mutta ei se naapurin mies ymmärtänyt vihjettäni vieläkään.
  En ymmärrä mitä henkisiä kiksejä anonyymi, anonyymi, anonyymi ja panonyymi saavat kalvaessaan minua ja esittäessään vääriä syytöksiä. En ole koskaan väittänyt puhuvani totta vaan halusin hyviä keskusteluja, sen verran anonyymin, anonyymin, anonyymin ja panonyymin pitäisi jo minua tuntea. Harkitsen nyt vakavasti kirjoittamisen lopettamista tai jos ei kirjoittamisen niin ainakin lukemisen. Otan vanhan nauhurini je menen sen kanssa metsään äänittämään muurahaispesän hyminää.

  VastaaPoista
 77. "On se kovaa, taistelu työstä, kun ensin on pitkä koulutus ja ulkomaanharjoittelut ja kaikki, ja silti ei työnsaannnista ole Suomessa takeita. 91 pätevää hakijaa per paikka on tätä päivää."

  Aivan. Tätä se teettää se maahanmuuttointoilu. Nyt kootaan satoa. Mahtaako tuntua intoilijoiden omassa nilkassa? Vai tajuavatko edes omien asenteidensa ja tekojensa seurauksia? Ehkä ei...

  Miksi muuten nuo kaikki pyrkivät julkiselle sektorille, siis meidän veronmaksajien ja yrittäjien rahapussille?

  Miksi nuo eivät ryhdy yrittäjiksi? Siellä on kyllä sarkaa kynnettävänä, jos ei ole niin tarkka mitä suostuu tekemään. Ja saa määrätä oman palkkion ihan vapaasti. Kysyntä ja tarjonta pitäisi vain saada kohtaamaan.

  VastaaPoista
 78. Kirjoitusta ei kaikki voi21 toukokuuta, 2010 19:31

  Arvoisa "nimen voi keksiä"

  Kirjoitat kovin huonosti tänään, vähän niinku töks töks. Mikä sinulle on tullut, vai etkö sinä olekaan Sinä?

  VastaaPoista
 79. Carlos Ruiz Zafón21 toukokuuta, 2010 19:33

  Minä taas muistelen Iineksen mökin olevan Ruissaloa lännempänä Ugin lähellä jonkin mäen päällä, mistä hän katseli alapuolellaan lentäviä lintuja. Ja Via Baltican-reissusta oli joskus puhetta, ja riikalaisista kapakoista.

  VastaaPoista
 80. minä ainakin lopetan bloggauksen, jos en nyt heti saa paljon huomiota ja kehuja sekä selkään taputtelua. kaipaan niitä kovasti ja tarkkailen nettiä myös metsän siimeksessä ja kukkulalla. jokohan joku on tarttunut taitavaan provokatiiviseen herjakirjoitukseeni? kurkataanpa. ai ai, kun on nanna, kun voi ihan valehdella ja väännellä tosiasioita väärään asentoon ja nauraa päälle niin että tissit tärisee.

  VastaaPoista
 81. Carlos Ruiz Zafón21 toukokuuta, 2010 19:36

  "Nimen voi keksiä" - kirjailija tunnistaa kirjailijan!

  VastaaPoista
 82. "On se kovaa, taistelu työstä, kun ensin on pitkä koulutus ja ulkomaanharjoittelut ja kaikki, ja silti ei työnsaannnista ole Suomessa takeita. 91 pätevää hakijaa per paikka on tätä päivää."

  Aivan. Tätä se teettää se maahanmuuttointoilu. Nyt kootaan satoa. Mahtaako tuntua intoilijoiden omassa nilkassa?

  Tuntuu vain hyvälle! Lapsukainen kertoi, että maahanmuuttaja koulussa on rikkaus siinäkin mielessä, että heidän lisääntymisensä lisää myös tarvittavien opettajien määrää, mikä on vain hyvä asia.

  Kansainvälistyminen on oppilaille kaikin tavoin hyvä asia, maahanmuuttajat otetaan vastaan siinä kuin kuka tahansa muukin, sillä nuoret ovat ennakkoluulottomia ja halukkaita kulttuurien vaihtoon. Rasistejakin on joukossa, mutta he ovat aina kuulemma heikoimmasta päästä oppilaita - se yhdistävä tekijä heillä jostain syystä on.

  VastaaPoista
 83. "Carlos" yrittää taas tuttuun tapaansa venkoilla muuttamalla nimimerkkinsä "Juan Carlokseksi"ja jotain vielä perään. Etkö uskalla keskustella kanssani oikealla väärennetyllä nimimerkillä vai mistä oikein on kysymys? Kaipaisin tähän kyllä nyt suoraa vastausta kerrankin.
  Ja mistä sinä tiedät että yritykseni on yhden miehen yritys? Oletko kentie käynyt firmani ikkunan takana vakoilemassa häh? Tuohonkin olisi hauska saada kerrankin suora vastaus eikä niitä ikuisia selityksiä siitä että "naapurin mies ajoi traktorilla kaikki käärmeeni kuoliaaksi enkä pääse pihaltani minnekään." Se ei nyt kelpaa, arvoisa "Carlos."
  Jos jollain "harittaa" niin se on "Carloksella". Voisin laittaa tähän silmälääkärin todistuksen siitä etteivät silmäni ole kuin Väyrysellä vaan kirkkaat, suoraan katsovat ja teräksensiniset. Voisit nyt kertoa kaikille mistä olet saanut päähäsi tuon mielettömän ajatuksen silmieni harittamisesta!
  "Selvä dementti" sanot sinä minusta vaikka itse et ole toistuvista pyynnöistäni huolimatta vielä esttänyt terveen papereita. Minulla sellaiset on ettäs tiedät! YlilÄäkärin omalla nimellään varmentamat ja Kupittaan leimalla varustetut! Mitenkäs nyt suu pannaan? Haluaisin mielelläni tietää mistä tuo käsitys dementiastani on peräisin. Ettei vaan siitä samasta lespofeministien vihervasemmistopajasta mistä muukin kakka tulee.
  "Taitaa kohta yhteiskunnan kustantamat valkotakkiset tulla." Joo, joo, mutta ei minun firmaani vaan sinun huvilallesi ja mitä pikemmin sen parempi.

  VastaaPoista
 84. Tulinpa taas pitkästä aikaa kurkistamaan, joko tänne on tullut rauha taloon, mutta ei, sama vanhojen miesten haukkuminen ja maahanmuuttajien paapominen täällä jatkuu. Tämän vielä kirjoitan ja sitten menen pois - kuulivatko kaikki: menen pois, että heiluriovi heilahtaa.

  Kaikki on kumminkin vanhojen miesten syytä, vaikka näillä olisi frigidit vaimot ja rakastajattaret kuin lahnat. Peräkammarin poikakin on joku hirviö siellä kammarissaan runkk.. rustaillessaan deitti-ilmoa Thaikkuihin. Tässä blogissa ei ole koskaan ymmärretty miestä, niin voimakas on Iineksenkin miesviha, että tällainen tundrakulkuri ja humupekka näkee tähtiä ja ottaa lukua. Sydärin tässä ihan saa, että tämän vielä tulin sanomaan.

  VastaaPoista
 85. Nimen voi keksiä21 toukokuuta, 2010 20:01

  Arvoisa "Kirjoitusta ei kaikki voi": en ole tosiaan minä. Siksi teksti on vähän töks. Valitan. Ehkä oikea minä ilmestyy joskus. Toivokaamme.

  VastaaPoista
 86. Saatanan monta anonyymia on haukkunu muakin vaikka en mää oo ehtiny vielä edes sanoo mun mielipidettä. Enkä varmaan enää sanokaan.

  VastaaPoista
 87. Minua taas on haukuttu jo monta kertaa vaikken ole kirjoittanut tässä keskustelussa vielä ainoatakaan kommenttia! Taidan aloittaa bloggaamisen toden teolla kirjoittamalla joka päivä uuden kirjoituksen kello 00.01!

  Minun lapsukaisellanikin on jo työpaikka ensi lukuvuodeksi, että aika taitavaa imitointia täällä joku harrastaa.

  - iinesnyymi, oikeesti hei

  VastaaPoista
 88. Sen verran täsmennän, että siis minuaKIN on haukuttu, vaikken ole kirjoittanut mielipidettäni tähän keskusteluun, kuten edeltävää anonyymia. Kohtalontovereita siis ollaan.

  - iinesnyymi, oikeesti hei

  VastaaPoista
 89. Minä puolestani olen jatkuvan moukaroinnin ja piinaavan väkivallan kohteena nimenomaan blogiemännän puolelta. Saatan joutua työkyvyttömyyseläkkeelle tästä vielä. Kiusaajani pitäisi saada kuriin ja rankaistua (tuntuvasti) niin että p*rse punottaa.

  VastaaPoista
 90. Yksi mies on turva kodissa!

  VastaaPoista
 91. Ikäni olen pyrkinyt olemaan asiallinen ja tasapuolinen. Silti minua moukaroidaan alasimen ja pajavasaran välissä, ei ihme että korvani soivat. Es-duuria tällä hetkellä, muuten.

  Nimim. "turhaanko kävin sukupuolivaihdosleikkauksessa?"

  VastaaPoista
 92. Jos blogiemäntä moukaroi niin, että työkyvyttömyyseläke kolkuttelee ovelle, kannattaisiko lakata lukemasta blogia?

  Se on sitä paitsi tietsikassa se sama nappi kuin teevessäkin, josta saa virrat pois.

  Tämän verran oli opastettava nyymiä että köyhtyvä yhteiskuntamme ei saa taas yhtä työkyvyttömyyseläkeläistä lisää.

  VastaaPoista
 93. Siellä on muuten taivaalla puolikuu. Näkyy kukkivan tuomipuun takaa. Omenapuukin kukkii pihalla täysvalkoisin kukin. Aikas herkkää.

  Täällä ketään moukaroida, vaan annetaan vaan vähän lättyyn, kaikella rakkaudella, niistetään pikuisen nenua ja kirjoitetaan parit säkeet.

  VastaaPoista
 94. Alkukesä on parasta! Raikasta vehreyttä ja tuoksujen huumaa.

  Miehen lähes kaunein ruumiinosa on hauis. Niitä näkee kiitettävässä määrin teepparin tai muun lyhythihaisen paidan hihasta.

  Naisen lähes rumin ruumiinosa on ylitsepursuavat tissit, jotka hyppäävät liian pienistä liiveistä ulos.

  Hyvällä maulla pienesti esillä oleva rintavako on eri asia.

  VastaaPoista
 95. Eli, jos olisin etana, niin kävelisin ensin haui'iksen päästä päähän. Ja pomppaisin siitä sitten toisen ihmisen (feminiinin) toiselle tissille, ja siitä sitten toiselle?

  Nimim. "tuhatjalkainen kuukävelijä"

  VastaaPoista
 96. Miehet ovat mönkijöitä, Naiset moduuleja.

  VastaaPoista
 97. Kuuhullu, hullu kuu. Kulli kukkuu.

  VastaaPoista
 98. Eikä aikaa kaan, kun opettajatar soitti kelloa. Välitunti oli loppunut. Ja kaikki anonyymit menivät kahteen jonoon, ketkuimmat tietysti jonon hännille. (Jossa ne potkivat kengänkärjillään hiekkaa. Ja sammakkoa, joka sattumalta osui siihen paikalle. Ja joka sanoi: "Wouuh".) Opettajan säälimättömän, piiskaavan katseen alla äiskien ja isien hellanteltut laahustivat ääneti, reppujaan raahaten, takaisin luokkahuoneittensa lämmittämättömään todellisuuteen...

  VastaaPoista
 99. Romaneista vielä.

  Romaneja tapettiin "sen yhren kahjon" toimesta jotakuin 600 000.

  Silti nyt, meillä Aatos Erkon Helsingin Sanomat puhuu "romaniongelmasta".

  Muistutan, että noita "ongelmia" on vain n. 200.

  Ikinä en tilaa Aatoksen paatoksia, vaikka Malmivaaran noloja mainoskirjeitä tulisi joka päivä.

  VastaaPoista
 100. Wikipedia kertoo tapettujen mustalaisten määräksi 200.000-800.000, muiden lähteiden perusteella syytä olettaa oikean lukeman olevan lähempänä yläpäätä.

  VastaaPoista
 101. Mutku suomi kuuluu Suomalaisille!

  VastaaPoista
 102. Mustalaisviha on vanhaa perua, ja mustalaiset ovat aina olleet Suomessa äärimmäisen halveksittuja.

  Lapsuudessa oli yleistä huudella mustalaisille ja kerran huudettiin siskon kanssa mustalaisille, että mustalainen mulliturpa meinas minut tappaa, minäpä olin rohkea poika, potkasin häntä napaan.

  Mustalaiset lähtivät ajamaan meitä takaa, mitä en sinänsä ihmettele, ja me pakenimme kotiin. On hämärä muistikuva - olimme jotain neljän ja viiden vanhoja ja kadulla yksinämme - että isä oli vihainen, sillä hän hoiti seudun mustalaisten lakiasioita käräjillä ja meillä kävi joskus romaneja kotonakin isän asiakkaina.

  Minusta Hesari tekee nyt kohtuullisen hyvää työtä, kun valottaa useissa artikeleissaan, mm. tänäisessä, romanikerjäläisten asemaa Suomessa. Valistus auttaa asenteisiin kun huomataan, että eivät romanit sosiaalituilla elä, eivätkä pysty ikinä keräämään täältä mersurahoja, hyvä kun pysyvät hengissä ja saavat jatkoaikaa elämälleen. Oppivat sitten kotoperäissuomalaislapsetkin olemaan huutelematta kerjäläisiromaneille.

  VastaaPoista
 103. Jumaleisson. Mitenkähän minusta tuli tällainen vanha jäärä vaikka olen vasta keski-ikäinen. Oikeastaan asiat rupes meneen jo murkkuiässä päin v--tua. Tai oikeastaan ongelma onkin että käytännössä loitontuivat "siitä". Vaikka omasta mielestäni olin aika "komea" ja salskea nuorimies niin se vain pahensi alemmuudentunnettani. No, pääsinhän sentään – ehkä siksi – elokuva-avustajaksi kuitenkin.

  Olen yrittänyt nettideittailuakin mutta huonolla tuloksella. Itseäni harmittaa, että tuli niinkin paljon niihin panostettua ja blogeihin kirjoiteltua. Nyttemmin tyylini on muuttunut kokemukseeni pohjautuvien asioiden puolustamiseksi. Yritän pysyä pelkissä faktoissa ja pyrin välttämään yleistä höttöä.

  Nykynaisen mielestä suomalainen mies on kaiken pahan alku ja juuri. Voihan vinetto. Se on johtanut ainakin minussa sellaiseen muutokseen että en tunne enää minkäänlaista sympatiaa tai halua puolustaa suomalaista naista yksilönä tai yhteisönä. Se mies joka joskus olin on siinä suhteessa kuollut, vaikka viime viikolla synnttäreitä vietinkin.

  Heh heh hee. Joku niissä naisissa kuitenkin vetoaa. Olenkin lähes aina äänestänyt naista ja kokoomuslaista. Yrittäjyys onkin minulle kunnia-asia. Yksilö on vastuussa itsestään elikkäs oman onnensa seppä. Siksiköhän se kyrsiikin kun jotkut elvistelee selibaateillaan ja minäpoika en ole päässyt vielä edes kunnolla v--un makuun. Kyllä harmituttaa.

  Sanon vielä tuosta sananvapaudesta sen verran että myös minulla on oikeus mielipiteeni muodostamiseen ja ilmisemiseen. Faktahan on että sensuuri on eräs (väki)vallankäytön muoto.

  Hhmmm... innovaatioista puheenollen, tuli tuossa mieleen juuri bisnesidea: Koska naiset on niin heikkona korkokenkiin, pitäisi vissiin ryhtyä myymään niitä korkoja heille, hyvällä hinnalla tietysti.

  
Tulisikohan äkkiä rikkaaksi?

  Työl' ellää, kaupal' rikastuu! Heh heh hee!

  Perusanonyymi

  VastaaPoista
 104. Somalit lienevät ottaneet kotoutumisen mallia suomalaisilta mustalaisilta. Kummatkin kun ovat mitään tekemätöntä sakkia, mutta hyvin tuntuvat tulevan toimee vaikka mitään eivät tee, ainakaan laillista.

  Osa suomen mustalaisista on niin "viisaita", että hakevat myös ruotsista sossun tuet. Mersut sun muut tulee rötöstelystä ja "hevoskaupoista" (varastetut "hevoset") mistäpä muualta.

  Suomalinen sossuntäti on niin höveli, että antaa mustalaisille mitä mustalainen pyytää, jotta pääsee tästä nopeasti eroon. Hyvä antaa kun ei ole omasta pussista pois.

  Romanian mustalaiset, siis suomen mustalaisten heimoveljet ja sisaret ovat omaksuneet saman lusmuilevan elämäntavan. Kerjätään ja roikutaan ihmisiä kiusaten takinliepeessä, pysäköidään auto poikittain moottoritien rampille (saakutarallaa sentään, poliiseille pitää antaa pitkät pamput ja vapaa käyttöoikeus noihin "vieraisiin") jne. Kai tuo jonkin asteiseksi työksi on luettava, vaikka kyse on todella vastemielisestä tavasta ja ilmiöstä, johon pitäisi kovalla kädellä puuttua.

  VastaaPoista
 105. Mustalainen ei kai ole samanlainen "kirosana" kuin neekeri? Siispä käytän sitä.

  Kun olin lapsi - ja siitä on melko pitkä aika - kylämme perällä asui mustalaisperhe, oikein siis pysyvästi. Perheen yksi tytär oli kouluiässä, ja isä saattoi hänet joka päivä kouluun ja haki hevoskyydillä pois. Johtuen sen ajan tavasta, me lapset vierastimme mustalaisia, ja koulun portilla odottavat rattaat ajajineen hiukan pelottivat, mutta mustalaisisä oli samanlainen isä, kuin kenen tahansa muun. (Jokaiselle lapselle siihen aikaan oli tuttu uhkaus, että ellet ole kiltisti, mustalainen tulee ja vie.)

  Oma isäni oli sitä mieltä, että ketään avauntarvitsijaa ei ovelta käännetä. Kotimme oli pieni, ja oma perhe oli viisihenkinen. Silti muistan mustalaisperheen ainakin kaksi kertaa yöpyneen kamarimme lattialla. Aamusella keittelivät kahvit ja lähtivät eteenpäin. Kertaakaan ei mitään hävinnyt. Perheen pikku pojasta jäi mukavat muistot. Hän oli iloinen ja oikein nätti pikku ihminen. Samoin olivat vanhempansa kunnon ihmisiä.

  Mustalaisia on monenlaisia, kuten on meitä valkolaisiakin. Jos jätät pyöräsi lukitsematta kaupan pihaan ja se sieltä katoaa, todennäköisesti sitä ei ole vienyt mustalainen vaan ihan tavallinen suomalainen valkolainen. Samoin myymälävarkaat, heistä takuulla hyvin pieni osa on mustalaisia. Enemmistö meitä "kunnon suomalaisia".

  VastaaPoista
 106. Meillä tuntuvat ankarasti tulkiten varastelevan luottamushenkilötkin, jopa vaaleilla valitut, joten ihan turha parjata maamme vähemmistöä samasta.

  VastaaPoista
 107. Ei neekeri ole mikään kirosana. Ahkerimpia neekeri -sanan käyttäjiä ovat neekerit itse. Esim. New Yorkin letkeän löysästi ja veltosti kävelevät "vieraat" afrikasta kutsuvat heimoveljiän lempeästi "niggar" (neekeri toim. huom.) -nimityksellä joka toisessa sanassa. Toisaalta samaiset neekerit tekevät sen tuhannen pahat, varastavat, ryöstävät ja raiskaavat. Mielenkiinoinen kulttuuri, jollaista rikastusta suomeenkin halutaan. Haluajina yleensä homo- ja maahanmuuttomyönteiset naiset.

  Suomalinen VHM on suuri perkele!

  VastaaPoista
 108. Anonyymille, että kyllä on taas köyhää kynän jälkeä ja ajatuksen lentoa. Ei kyllä kannattaisi paljon reagoida tuommoiseen fiktioon, että sossuntäti antaa rahaa somaleille ja mustalaisille, mutta menköön nyt. Ihan kuin sossuntäti sen päättäisi.

  Kyllä ne jaon perustet päätetään toisaalla, ylemmillä tahoilla, ja rahaa annetaan pykälien mukaan. Suomi on kehittynyt maa, hyvinvointivaltio, eikä meillä ole tapana päästää ihmisiä kuolemaan nälkään tai kadulle kylmyyteen, niin kuin Amerikoissa - maassa, jossa kansalaisilla ei ole yleistä sosiaali- ja terveysturvaa, saati ilmaista koulua ja koulouruokaa ynnä muuta hyvää.

  Mitenkäs se menikään se rikostilasto, joka todisti, että rikoksia tehdään eniten siellä, missä on köyhyyttä eikä siellä, missä on maahanmuuttajia?

  Ja ihan vaan tiedoksi anonyymille, että ei ihme, että se v-u on vielä hakusessa. Naiset eivät tykkää miehistä, jotka ovat asenteiltaan kapeita ja ahtaita, kuin jotkin tynnyrissä kasvaneet peräkamarinpojat.

  VastaaPoista
 109. Nimen voi keksiä sanoi eilen menevänsä äänittämään muurahaispesän ääniä. Kerropa, kun olet ilmiselvästi luontoihminen, mikä voi karkottaa muurahaiset evakkoon uudesta pesästään? Pesän aikka on rauhallinen, rankatkaan sateet eivät tee lätäkköä pesän vaiheille. Karhuja kuulemma on nähty muutaman kilometrin päässä, mutta miksipä ne muurahaispesiä kaivelisivat?

  Viime kesänä muurahaispesän asukkaat jakautuivat kahdeksi ryhmäksi ja uusi pesä oli noin 20 metriä vanhasta. Syksyllä ennen pakkasia elämää piisasi kummankin pesän pinnalla. Tänä keväänä on uuden pesän kyljessä kummallinen n. 10 cm:n suuruinen reikä. Satunnaista kulkijaa lukuun ottamatta elämää ei sen pinnalla ole, vaikka aurinkoa ja lämpöä riittää. Toinenkin pesä on varsin hiljainen. Sen sijaan rantaan menevällä mökkipolulla vaeltaa edestakaisin jatkuva muurahaislauma, puraisee paljaasee varpaaseen ja takertuu kenkiin. Nii-in, ihan kuin molempien pesien asukkaat olisivat päättäneet vallata polun uudeksi kodikseen. Missään ei näy kolmatta kekoa eikä edes alkua.

  VastaaPoista
 110. Saattaa olla ghettokulttuuria neekeriksi nimittäminen, hyvällä. (Siihen maanosaan ei ole tullut matkustettua, lähes kaikkiin muihin sentään. Ei vaan vedä puoleensa.)

  Yleisesti ottaen neekeriksi nimittäminen on halventavaa ja se tehdään tahallisesti.

  Suomessa eniten nimittelevät keski-ikäiset miehet - näin olen kuullut muualta tulleiden tummaihoisten ystävieni suusta. Varmaankin se sama porukka katsoo aiheelliseksi huudella neekeriä kadulla perään, joka on siellä tynnyrissä kasvanut, peräkammarissa.

  Naisetta jäänyt. Onpa ihme.

  Miten se menikään se oman onnensa seppä?

  VastaaPoista
 111. Anonyymi klo 19.34

  Jonkun olen kuullut siirtävän keon kokonaisena pois, mutta minusta tuntuu, että keko ei kyllä pysy täysin kasassa ja siinä tuhoaisi muurahaisten yhdyskäytävät, hienon labyrintin. Muurahaiset karkottavat kuuulemma käärmeet tontilta, mutta en alekirjoita, kumpiakin löytyy harmonisessa rinnakkaiselossa.

  Nyt manailen mehiläisiä tai ampiaisia, jotka surraavat terassini lattialaudanraoista sisään ja ulos, varmaan pesärakennustouhuissa. Mitenkähän ne saisi häädettyä?

  VastaaPoista
 112. Neekeri ei aiemmin Suomessa ollut halventava sana, nykyään se on.

  Itse en sanaa enää käytä, mutta keski-ikäisenä äijänä joudun tämän itselleni ottamaan, kiitos!

  Mehiläisiä ja muita petoja vastaan ehdotan haulikkoa, jos tykkiä, tai muita riittäväkalibeerisia ei ole saatavissa.

  Pelkele noita mulkkuja, sanoi ällävikainen kaupukilainen.

  VastaaPoista
 113. Laula täti LOKKI, pyysi poika Arja Havakalta. Ja Arja Havakka lauloi Lokin. Ja taas pyysi poika Havakkaa laulamaan LOKKIA. Juurihan sen lauloin, sanoi Arja Havakka. Tules nyt Eero, sanoi äiti pojalle. Ei Eelo tule, sanoi poika äidille, Eelo tahtoo LOKKIA.

  VastaaPoista
 114. Sinulle "omenapuu kukkii sanoi"

  Ennen aikaan mehiläishoitajilla oli mehiläisten rauhoittamiseen kannellinen "kannu", jonka sisään laitettiin esim. kuivia neulasia tms. Sisältö sytytettiin palamaan ja eräänlainen paineltava palje sai syntyvän savun tuprahtelemaan kannun nokasta. Mietin, josko samantapaisella konstilla saisit häädettyä ja peloteltua ampiaiset terassisi alta. Jos ne vasta ovat aloittaneet, ne ehkä siirtyisivät rakentamaan pesäänsä toisaanne.

  En tiedä, saisitko nykyään ko. vekotinta vaikkapa joltain mehiläishoitajalta lainaksi. Luova mieli keksinee korvaavan työkalun.

  Muuten, kannattaa suojautua pitkähihaisilla ja -punttisilla vaatteilla. Jos vaikka sattuisi olemaan hirvikärpäshuppari, se suojaa ampiaisten sokeilta hyökkäyksiltä savuttajaa.

  VastaaPoista
 115. Ärlän kierlän orlen ympärirle, ärlän kierlän orlen ympärirle, hoin minä hyvin nuorena miehenä, kummisetäni neuvosta.

  Nykyisin ärlä sujuu mainosti, lähimmäiset joutuivat luultavasti aikoinaan hakemaan debriefingiä.

  VastaaPoista
 116. Kahluuhousut olisi, eli alapää on suojassa kainaloihin asti.

  Yläpäätä vähän pelkään. Kerran sain nimittäin ampiaisenpiston alahuuleeni olutpullosta (miten häpeällistä). Huuli turposi suuremmaksi kuin Tuksun huuli, ja lääkärireissuhan siitä tuli.

  En oikein tiedä tuosta paljekannusta, vaikuttaa monimutkaiselta, mutta kiitän ystävällisiistä neuvoista. Mehiläishoitajiakaan en tunne enkä edes tiedä lähimaillakaan.

  Olen ajatellut heittää ämpärikaupalla vettä, kun en muutakaan oikein uskalla. Vesiletkullakin voisi suihkutella.

  VastaaPoista
 117. Omat konstisi kuulostavat myöskin tehokkailta. Kannattaa kokeilla kiiruusti!

  VastaaPoista
 118. Hassua muuten, vaikka täällä ollaan anonyymeja, niin tuttuja äänenpainoja on siellä täällä, enkä nyt tarkoita yksin Liku Liemua, joka voi ihan hvin olla Iines joka feikkaa Likua.

  VastaaPoista
 119. Samaa mieltä ollaan, Anonyymi 21.43 Tuttuja tulee vastaan kommentteja tutkiessa. Sinua en kyllä tunnistanut.

  VastaaPoista
 120. Rikhard Lustenberger (keksitty nimi)22 toukokuuta, 2010 22:21

  Minä sitävastoin ole tunnistanut kaikki muut, paitsi itseni!

  VastaaPoista
 121. Eilen:
  Olen kotona täsmälleen klo 23.30. Teini-ikää lähentelevä poikamme on nukahtanut Saima Harmajan koottujen ääreen, tai oikeastaan alle ja korjaan raskaan kirjan pois kaitaisten poskien päältä. Katselen neljätoistavuotiastamme tovin hämärässä huoneessa; kummia kirjoja kaivelee hyllystäni, mutta niin se on ollut kaikkiruokainen niiden suhteen pienestä alkaen. Söisipä samalla metodilla niin tulisi lihastakin solakan kehonsa turvaksi. On se kuitenkin fiksu poika, ajattelen hennosti ja hieraisen vähän kiharoita hiuksia. Sitten hiivin hiljaa käytävän päähän, nuorempien sisarusten huoneen ovelle. Palomuurin kohdalla varon lattialaudoituksessa sitä kohtaa, joka aina paukahtaa, kun sen päälle raskaampi kantapää astuu. Lastenhuoneen kerrossängyssä tuhisevat pienemmät, 9 vuotias pikkuherra alhaalla ja neiti ”Marble”, 12 v ylhäällä; hän lukee dekkareita. Istahdan koulupöydän rilahtelevalle konttorituolille jonka vaimo toi viime viikolla tyttärelle työpaikaltaan kun siellä vaihtoivat kaikki kalusteet uusiin. Katselen lapsiamme, siis vaimoni ja minun, sillä koskaan en osaa ajatella, että lapset olisivat vain minun. Eikähän ne kenenkään omia olekaan, lainassa vain hetken ja huis vain jo maailmalle lennähtävät. En oikeastaan ajattele mitään. Tämä on se tyyni hetki illasta, joita joskus tulen tähän lasten vuoteen äärelle viettämään kun ei nukuta, telkkarin ohjelmat eivät kiinnosta tai ”Sokrates tökkää silmään” työhuoneen kirjahyllystä; se on yksi hupsuttelujuttu seurusteluajoiltamme enkä siitä muistosta enää pidä.

  Mutta minä rakastan näitä lapsiani. Ja he rakastavat minua. Siksi minun on oltava täällä heidän luonaan. Kuiskaan tämän selvän asian hiljaisen tuhinan täyttävään huoneeseen jossa vieläkin ovat omat sänkyjenalusmörkylinsä ja ominaishajunsa. Ja nämä minulle niin kalliit aarteeni.

  Hipsin seuraavaksi keittiöön. Jääkaapista otan meloninpuolikkaan ja kaadan lasiin piimää. Vaimo kauhisteli aiemmin makumieltymyksiäni, mutta ei ole sen kerran jälkeen sanonut mitään, kun jälkiruokana olivat tuoreet hillomunkit, kahvit aikuisille ja lapsille kaakaot. Kastoin mitään ajattelematta oman munkkini palasia haarukan nokassa silleistä tyhjäksi syötyyn Ahti-liemeen ja hörppäsin kahvia päälle. Vaimolla revähtivät silmät apposen selälleen, mutta piti suunsa kuitenkin kiinni.

  Vessassa teen ”istumapissin” kuten lasten kanssa, kun piti vuorollaan opettaa heitä kuivaksi potalle. Pytyllä istuen tehty pissi tyhjentää rakkoni yötä vasten tarkemmin ja aamulla siinä on ikään kuin ”hetki vielä – lupa” jopa torkahtaa käsi poskella. Sitä paitsi jos on kusiseisokki niin ei roiski reunoille. …jatkuu

  Kvartaalin verran valhetta

  VastaaPoista
 122. Tunnettu myrmekologi22 toukokuuta, 2010 22:38

  Joku ihmetteli kuinka on mahdollista, että muurahaispesät salaperäisesti tyhjenevät, vaikka niitä ei rikota. Me myrmekologit tiedämme asian joten käännyit aivan oikean henkilön puoleen, kiitos!
  Pesät autioituvat siksi, että muurahaiset ovat aivan saatanallis-perkeleellisiä tappajia, jotka harrastavat varsinkin lajitoveriensa murhaamista. Joskus ne piruuttaan marssivat napuripesään ja tappavat erotuksetta kaikki sisälläolijat. Henkiin jätetään ainoastaan ns. varastomuurahaiset, jotka ovat täynnä ruokaa. Ne raahataan riemukulussa omaan pesään, tyhjennetään sapuskasta ja pannaan sitten orjatöihin.
  Sinun ei kannata kuitenkaan murehtia kuolleen pesän asukkaita sillä niitä todella riittää. Erään arvion mukaan pallollamme elää noin kymmenen miljoonaa miljardia murkkua.
  Sattumoisin tunnen hiukan ampiaistenkin sielunelämää ja biologiaakin siinä sivussa. Jos ne tekevät pesää patiosi alle osta purkki Raidia ja myrkytä niin että tuntuu. Synti on pieni sillä syksyllä ampiaiset kuningatarta lukunopttamatta kuolevat in corpore.
  Myrkytys kannattaa tehdä illalla, jolloin koko suriseva jengi on himassa. Ruiskuta koko purkillinen pation alle, ampiaiset eivät aivan vähästä usklo. Myrkyttäessäsi pukeudu paksuihin vaatteisiin ja laita päähäsi hyttysverkolla varustettu päähine. Muuten voit haavoittua pahasti taistelussa. Ampiaiset tulevat päälle kuin SS-miehet, jos ymmärrät vertaukseni.
  Ampiaisetkaan eivät ole vaarassa kuolla sukupuuttoon joten anna myrkkypurkin laulaa vaan.

  VastaaPoista
 123. Minä tein kerran simmoisen mainoksen, että se myi!

  VastaaPoista
 124. Hampaiden pesun jälkeen vaellan hiljaisen huoneiston ääripäähän, ohi keittiön, tuvan ja vierashuoneen jonka vieressä makuuhuoneemme sijaitsee.

  Raotan ovea. Vaimo nukkuu selin oveen. Läppäri on jäänyt humisemaan auki pöydän reunalle ja liikautan hiirtä niin, että näen hänen kirjautuneen ulos, mutta unohtaneen katkaista virran. Otan akkulaturin johdon irti, sammutan laitteen ja painaisen kannen varovasti kiinni. Kömmin sitten sängynpäädystä omalle puolelleni leveään sänkyymme ja asetun kyljelleni vasten vaimoni nukkuvia kasvoja. Verhojen raosta kajastaa sen verran, että erotan kasvojen piirteet ja alkavien uurteiden hennot varjot. Ajattelen, ettei vaimoni ole paha ihminen, hän on se mikä on niin kuin minä olen se mikä olen. Äitin hän on loistava, rakastava ja huolehtiva, eikö se olekin loppuelämän päätehtävä? Alku- ja loppupelissä mies ja vaimo ovat kuitenkin vieraita toisilleen.

  Toinen ei toista voi muuttaa ja jos jokin jyrkkä muutos ihmisessä tapahtuu, se tapahtuu hänessä, ei kenessäkään toisessa. Vaimoni seksuaaliset halut loppuivat vähän jälkeen viimeisen synnytyksen, ei ”työuran” takia kuten töksäytin edellisessä kommentissani. Olin silloin niin ”täysi”. Nämä syyt ovat monimutkaisempia kuin työurista johtuvat ja ne haluaisin ymmärtää, ja ehkä ymmärränkin. Olen ainakin lukenut niistä niin paljon, kuin käsiini tietoa olen saanut. Enemmän varmasti kuin vaimoni joka ei paljoa halua aihetta kommentoida. Mutta itseni kanssa minulla on vaikeuksia silloin, kun halu oikein aivoja rassaa. Mihin mies tämän uusiutuvan luonnonvaransa tunkee kun se kovana lahkeessa muistuttaa? Jokaisella on kuitenkin omaan kehoonsa täydet valtuudet ja en voi siksi väkinäisiä akteja vaimoni kanssa edes harkita. Käteenveto ei näissä kauaksi tehoa. Puoleksi minuutiksi ennen vitutuksen alkamista korkeintaan jos ei saa järkipuolta aivoistaan taltuttajaksi.

  Minua nukuttaa siinä tyynyllä niin hyvin, että ajatukset aivät enää juuri kulje. Silitän kuitenkin vaimoni poskea hellästi, kuin kiitokseksi lapsista ja että hän heistä kanssani kuitenkin haluaa huolehtia. Avioerosta ei ole koskaan puolta sanaa vaihdettu.

  Nukah.., ai niin ne kahvittelutreffit. Tapasin Vaalean klo 16.30 kahvilassa, joimme ne kahvit ilman lisukkeita, juttelimme niitä näitä ja hän ehdotti, että mentäisiin hänen isävanhuksensa omistamalle huvilalle kymmenen kilometrin päähän kaupungista. Hänen autollaan tietysti koska minähän olin pyöräilyharrastukseni varjolla liikkeellä. Menimme sinne ja suoraan rantasaunalle, jonka Vaalea oli käynyt laittamassa lämpiämään ennen tapaamistamme. Kylvettiin, nyt Vaaleakin ui ja sitten, kuin sanattomasta sopimuksesta rakasteltiin saunan eteisessä kuin olisi tehty sitä keskenämme aina ja kumpikin tykkäsi. Sen jälkeen syötiin makkaravoileipää, mehua ja maitoa mökin kuistilla kuin aviopari ikään. Juotiin vielä kahvit jonka jälkeen mentiin makuuhuoneeseen ja toistettiin rakastelu melkein samoin kuvioin kuin saunalla, mutta nyt hitaammassa tempossa.

  Mukavaa oli. Erottiin kahvilan parkissa klo 22.55. ”So long, Archie! Tavataan jos…”

  Kvartaalin verran valhetta

  VastaaPoista
 125. Ihan totta hei! Ihmiset eivät olisi edes tienneet koko tuotteesta, ellen minä olisi saanut tehdä siitä mainosta.

  VastaaPoista
 126. Kexitty nimi tääkin22 toukokuuta, 2010 23:01

  Archie valehtelee, mutta tv-lääkäri Kiminkinen se sanoi hiljattain, että jos ei puoliso anna kun toisella oikein tekee mieli on kyse parisuhdeväkivallasta.

  VastaaPoista
 127. Mutta miksei se puoliso antaisi, jos sitä hellästi pitelee ja suukoin herättelee?

  VastaaPoista
 128. Pakko käyttää tämä anonymiteetti hyödyksi, kosin kaikkia tämän lukevia naisia! Kuka suostuu?

  VastaaPoista
 129. tuupattujen tuupattu22 toukokuuta, 2010 23:24

  Ei uskalla suostua, kun voi saada sian säkissä, tai ristikseen vaikka pienyrittäjän. Ei jaksa kuulla sitä, miten se maksaa meikäläisen eläkkeet ja pitää koko Suomen pystyssä.

  VastaaPoista
 130. Pusi pusille tiedox: Antaahan se, jos se sattuu oleen mies.

  VastaaPoista
 131. Kvartaalin vaimo on pahasti lukossa, kun seksi ei kiinnosta. Tai heidän suhteensa on muuten vaan umpisolmussa.

  VastaaPoista
 132. Frigiditesti.

  Järjestä lapset muualle viikonlopuksi.

  Siivoa koti ennen kuin vaimo tulee töistä. (Lykkää hänelle vaikka elokuvaliput, että hän pääsee ystävättärensä kanssa leffaan siksi ajaksi.)

  Vedä käteen. Käy suihkussa.

  Laita illallinen uuniin.

  Vastaanota vaimo lämpimästi.

  Syötä ja juota hänet. Kysele kuulumisia. Kerro omasi - ei sitä miten töissä meni.

  Keksi mitä tahansa mukavaa loppuillaksi, mutta älä hyvä mies pyri fyysisesti lähelle ellei vaimo tule oma-aloitteisesti.

  Illalla peittele vaimo ja mene viereen. Älä tee itseäsi tykö.

  Jos aamulla et herää siihen, että vaimo kiehnää kyljessäsi kuin hän olisi jotakin vailla, olet naimisissa frigidin kanssa.

  VastaaPoista
 133. Kuinka joku voi olla haluamatta?!?! Seksi on parasta mitä voi tehdä ilman housuja (tai housut jalassa).

  VastaaPoista
 134. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa 28 prosenttia naisista saa täyden orgasmin vain harvoin tai ei koskaan, ja moni sortuukin teeskentelemään sellaisen.

  Tarjolla olisi klitorisorgasmia, emätinorgasmia, sarjaorgasmia ja kokovartalo-orgasmia?

  Missä mättää, jos nainen on ei saa orgasmia? Sehän on luonnon laki, että jos kutittaa, niin naurattaa.

  VastaaPoista
 135. Jumaleisson että mua tympii feministit, kaikenmaailman annemoilaset. Ne on niin itseriittoisia ja itsenäisiä kuin kissat. Oikeat mirrit kuitenkin heittäytyvät selälleen ja antautuvat kun niitä vähän rapsuttaa ja paijaa. Mutta feministit – pissalla käydessäänkin – pyyhkivät "mirrinsä" muina naisina, puolihuolimattomasta. Uhraamatta hellää ajatustakaan elämän lähteelleen ja miehisyyden "kruunulleen".

  Jumanklauta kun se Moilanen on punaisine tötteröhuulineen ja naisellisine pursukkeineen niin "pornokin".

  Minä sentään yritän olla tosiasiallisen tasa-arvon kannattaja enkä rusinat pullasta feminismin asialla. Vaikka miesten alhainen elinikä on naisten etu niin he eivät suostu näkemään sitä sievoistä eläkerahojen ylijäämää oma etunaan. Puhumattakaan että ymmärtäisivät olla pyytämättä enää lisää liksaa koska saavat nyt jo parikymmentä pinnaa parempaa palkkaa.

  Heh heh hee. Naisten asepalvelusta. Toimisin kertausharjoituksissa mieluusti "sijaisimettäjänä" jos kaikki naiset pakotettaisiin armeijaaan ja äitiysloma olisi isyysloman kanssa yhtäpitkät. Sitäpaitsi kertausharjoituksia voisi aivan hyvin käyttää itsepuolutuskoulutukseen miehille niin saataisiin "pataananto" -tilanteen tasaväkisemmiksi.

  Vaikka minä olenkin aika jäpikkä (181 cm) ja painoakin on neuvolan vaa'oille aivan liikaa niin aika "herkillä" sitä joskus on. Maskuliinisyyden ja miehin rooli on aika kova perinteiselle pehmolle, aralle ja ujolle "iholle". Joskus saattaa tanakka "aamukankeuskin" punastuttaa ja arveluttaa että taasko se "häntä" alkaa heiluttamaan koiraa.

  Mutta eipä hötkyillä vielä, koska aikaa on.

  Yksi toive mulla vielä olisi. Pääsisinpä kesäksi Iinekselle vierihoitoon. Arvelisin hänen pystyvän avaamaan miehisyyteni kaikki padot ja palauttamaan torjumani naisten kunnioituksen. Ihailenhan kuitenkin hänen verbaalisia taitojaan ja äidillisen empaattista otettaan. Ja – koska hänenkin "mirrinsä" tykkää rapsuttelusta ja haluaa tattispalansa.

  PS! Lopettaisin heti anonyymikommentoinnin.
  Heh heh hee! (.)(.). Fantsua!!!

  Perusanonyymi

  VastaaPoista
 136. Kun se menee oikeasti niin, että juuri feministeillä on kuumin mirri!

  Nainen joka ei pysty orgasmiin täysillä, satsaa huomionsa keinotekoiseen viettelyyn sanoilla ja vartaloefekteillä, asustamalla tyhjän päälle. Miehet vaaan ovat semmoisia vässyköitä, että eivät tiedä tätä.

  Moilasella ei ole turhaan pornohuulet eikä Kontulalla villikissan katse muutoin säällisessä ja pyhäkoulumaisessa olemuksessaan. (Monella pyhäkoulutädillä on muuten isot rinnat tiukan napituksen alla. Noita minä panisin enkä tyrkkyjä, jos olisin mies. Miettisin koko ajan, että mitä paikkaamaan nainen tyrkkää itseään.)

  VastaaPoista
 137. Räiskin vielä vähän.

  Miehen unelmahan on nymfomaani, siis nymfomaani, nainen joka ei pysty eikä kykene saamaan orgasmia itselleen ja joka juuri siksi etsii aina uutta ja uuta kokemusta saavuttaakseen sen orgasmin joskus.

  Onkohan joku niin tietämätön, siis oikeasti, että luulee nymfomaanin paneskelevan jatkuvasti koska nauttii seksistä?

  Samanlaiset nauttimisharhaluulot vaivaavat miehiä myös huorien suhteen. Huora tekee työtään muka himosta. Väittäisin, että asia on päinvastoin: huora tekee työtään mieluummin himon puutteesta. Nainen joka suhtautuu seksiin hivenen kylmästi, pystyy tekemään siitä kauppaa. Miehiä siis vedätetään kybällä.

  VastaaPoista
 138. Nyt, aamuaskareiden jälkeen otin esille asian, joka mieltäni painaa. Vakaa mietteeni oli, kuin unessa syntynyt, että haluaisin tästä kehkeytyväksi kunnollisen keskustelun joka johtaisi johonkin. Kysyin siis tavallisin äänenpainoin vaimoltani kun hän mittasi Presidenttiä kahvinkeittimeen, onko hän tullut ajatelleeksi, että viimeisestä seksittelystä välillämme on kulunut jo puolitoista vuotta?

  ”Ai, niinkö”, hän kysyi vastaukseksi, mutta sävyssä oli vivahde, kuin hän olisi kysymystäni jo odottanutkin. ”Onko se mielestäsi oikein”, jatkoin uudella kysymyksellä. ”Ei varmaankaan sinua kohtaan”, hän vastasi, purskahti itkuun ja meni makuuhuoneeseen.

  Kun kurkistin ovelta, vaimoni oli kääriytynyt peittoihin ja nyyhkytti sen alla vaimeasti. Menin varovasti hänen sikiöasennossa olevan vartalonsa selkäpuolelle, työnsin käteni kaulan alitse ja puristin hellävaroin toisella vastaan. En puhunut mitään. Ajattelin, että tämä on kuitenkin alku, ehkä käymme perheneuvolassa kysymässä neuvoa, tai jotain.

  Kummallista. Tuhannet kerrat olen mielessäni kuvitellut tilanteen, jossa tämä pinnan alla oleva miina laukeaa, että siinä jyrätään vähintään koko talo matalaksi, jompikumpi pakkaa laukkunsa ja häipyy, mutta että tällä tavalla…

  Niin, koska olen ajatellut asiaa, minulla lienee sitten suurempi vastuukin? Vaimonikin on varmaan ajatellut, ei hän mikään pölkkypää ole, mutta ehkä hän on kyennyt painamaan sen kauemmas pääkoppansa takahuoneisiin? En tiedä, mutta ei hän nyt itkisi, ellei asia olisi hänenkin mielessään ollut. Etuhuoneissa ovat kuitenkin lapset ja toimeentulo. Ja kun ei haluta, ei se piikki työnny ajatusten kärkeen kuin joskus kun minä siitä mainitsen.

  Jos en näkisi kauemmas taaksepäin asioihin, jotka ovat johtaneet tähän ja tölläisin vain vaimoni tämän hetkiseen käytökseen, löisin. Pätkisin häntä turpaan, retuuttaisin pesutiloihin, uittaisin päätä vessanpytyssä ja työntäisin hänet saunan alinta laudetta vasten mahalleen ja raiskaisin takaa päin. Mutta koska kykenen ajattelemaan ja analysoimaan tilanteita, minun ei tarvitse lyödä. Olen päättänyt jo kauan sitten, etten ole mikään puusta juuri laskeutunut esi-isämme, jonka sana ja halu on laki. Olen käsittänyt, että kaikilla asioilla on olemassa sata eri puolta, ja että vähiten vähäteltävissä olevia ovat juuri ne seikat, jotka alunpitäenkin saavat miehet ja naiset toistensa kanssa pariutumaan.

  Tässä tämän, ja monen huomisaamunkin pähkinä purtavakseni, mutta minulla on aikaa, muuhunkin kuin kahviin ja tupakkaan. Koko loppuelämä.

  Kvartaalin verran valhetta

  VastaaPoista
 139. Eilinen anonyymi klo 22.34 Jos kommentti on miehen kirjoittama, niin johan on ihme! Epäilenkin, että hän on äiti-ihminen.

  Mieltäni kosketti tuo Saima Harmajan runoja lukeva poika. Tänä kovien arvojen ja tietokoneiden täyttämänä aikana hän on virkistävä esimerkki, että on toisenlaisiakin nuoria.

  Jos tämä nimenomainen poika on todella olemassa, toivon hänen elämäänsä kaikkea hyvää. Samoin hänen perheellensä, sillä tällaiseksi nuori ei kasva omia aikojaan. Hän on saanut oikeanlaista tukea ja rakkautta uskaltaakseen olla oma ainutlaatuinen itsensä. Tällainen nuori ei varmasti pilkkaa heikompiaan, potki avuttomia eikä jätä puolustamatta sitä, jota kiusataan.

  VastaaPoista
 140. Jatkuva räiske ei ole tainnut tavata ainuttakaan miestä elämänsä aikana kun tuollaisia hölmöyksiä kirjoittelee. Nymfot ja huorat tuskin ovat kenenkään miehen unelmia. Silloin vaan ne saattavat tulla mieleen kun on samassa tilanteessa kuin kvartaali valehtelija. Puolentoista vuoden tauon jälkeen kelpaisi jopa feministikin.

  VastaaPoista
 141. Laita sitten meillekin kirjoittajien IP-osoitteet näkyviin, kun itsekin niitä katsot.

  VastaaPoista
 142. Jumaleisson. Niin paljon kun minäkin annan aikaani tasa-arvopalstoille ja feministien hyökkäyksille niin kaikki tuntuu valuvan kuin vesi hanhen selästä. Henkalle ja muille annan taustatukea sen kuin kerkiän. Mutta eipä siitä juuri kiitosta saa. Tuntuukin välillä siltä ettei ne oikein "ymmärrä" kuin panomiehiä.

  Nettiriippuvuus myös välillä tuntuu aika kamalalta vaikka mulla on työni ja mukava harrastus. Tuntuu kuin se imisi energiaa ja ja heikentäisi motivaatiota niistäkin. Kesällä kyllä energiaa tuntuu palaavankin ja kunnon ja painonhallinnan eteen tulee enemmän tehdyksi. Tässä iässä jonkinlaista habitusta täytyy vielä ylläpitää. Heh heh heh. . . markkinakelpoisuutta.

  Viihdyn kyllä hyvin yksiksenikin mutta imua parisuhteeseen vielä riittää. Onhan siinä ymmärtääkseni etunsa ja tavoiteltavia nautintoja. Pikkuisen välillä kyllä tökkii kun kaikenmaailman sarasvuot ottavat "valmennettavia" kuin karkkirasioita hyllystä. Sosiaaliset taidot ja empatiakyky mulla on kyllä samaa tasoa mutta eipä "harkkoihin" ole tunkua.

  Ristiriidat ovat myös mahdollisuus (näin on). Hienoista muuttumista sallivanpaan ja sopuisampaan itseymmärrykseen on kuitenkin ehkä tapahtunutkin. Se on todennäköisesti ainoa tie myös minulle. Näin sen nyt näen.

  Lähden hakemaan sisäistä herkkyyttäni – katsotaan mitä (keltä?) saan.

  Heh heh heh heeeee.

  Perusanonyymi

  VastaaPoista
 143. Abe Lincolnilla ei ole mitään oikeutta kommentoijien IP-osoitteisiin. Tämän hyvin tietää ikkunaiines.

  VastaaPoista
 144. Täytyy vielä kehua Kvartaalin verran valheita -nimimerkin lämmintä kertomusta. Että rakastaa vaimoa, perhe voi hyvin ja silti pettää. Vai onko tuo pettämistä? Kai se on, jos se salataan eikä siihen ole "lupaa".

  Tätä lausetta oli armollista lukea, itse kukin meistä kun noita hentoja varjoja saa kasvoilleen, oli mies tai nainen. Se jotenkin armahtaa: "erotan kasvojen piirteet ja alkavien uurteiden hennot varjot".

  Jotenkin sitä ajattelee, että pääasia, että maailmassa rakkauden määrä lisääntyy. Se pano saunan lattialla ei varmaan ollut keneltäkään pois. Siitä toistosta en ole enää varma, että menikö jo hekuman puolelle.

  Täällä keskustelussa on paljon tuttuja äänenpainoja, tässäkin Kvartaalin hienossa tarinassa on peräti tuttua, mutta sitten on myös jotakin hämmentävää uutta. Ihan sama kuka tämän on kirjoittanut, eikä sitä tarvitse kenenkään tietää, mutta kirjoittaja voi mielestäni olla myös yllätys, ellei se sitten ole se, jota ensin ajattelin.

  Ei kai kukaan osaa Site Meteriä lukea niin, että erottaisi sieltä kuka minkin kirjoittaa? En usko, että Iineskään jaksaa tai edes osaa mittariaan noin tarkkaan kytätä. Häntä voi tietenkin pyytää ottamaan mittarin pois päältä, jos joku tahtoo sanoa vielä jotain rajua. Varmaan ottaa. Minulle on se ja sama.

  VastaaPoista
 145. Lisään vielä, että kirjoitin edellisen ennen kuin luin jatkon klo 12.17, sen, jossa kissa nostettiin pöydälle ja vaimo itki.

  Ajattelen lähinnä sitä kun sanoin, että tarinan perhe voi hyvin. Siltähän se ensin näytti, mutta kun tarina etenee, sieltä nousee tärkeitä asioita, kipukohtia, sanoisi joku, mutta minäkään en siedä sanaa niin en sano.

  Minua alkaa vaimon rooli mietityttää, kun pääpaino on toistaiseksi ollut miehessä ja hänen "oikeudessaan" harrastaa seksiä muiden kanssa, koska vaimolta ei saa ja koska hän on ilmeisen hyvä mies, rakastaa vaimoaan edelleen. Lukija ei osaa sanoa, että mies olisi saastainen huoripukki, vaan vaistomaisesti ymmärtää syrjähypyn.

  Mitä sanoisi vaimo, jos tietäisi? Kunpa kirjoittaja panisi vaimon puhumaan!

  VastaaPoista
 146. Alfred J. Freud puhuu kakkaa. Nymfomaanit ja pornonaiset ovat runsaasti edustettuina miesten puheissa ja kuvitelmissa, jopa blogeissa. Esimerkiksi Räsäsen blogin kaikki naiset ovat kuin suoraan pornofilmeistä, että eiköhän kyseinen naismalli unelmissakin ole, vähemmänkin fiksuilla miehjillä.

  VastaaPoista
 147. Sitä vaan, että jos bloginpitäjä omien sanojensa mukaan tunnistaa tiety(t/n) kirjoittaja(t/n) IP-osoitteen perusteella, niin kyllä kai hän sitten tunnistaa.

  VastaaPoista
 148. Ranen blogissahan on vain miesten kuvia.
  http://actuspurunen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 149. Satu meni saunaan, pisti laukun naulaan, satu tuli saunasta, otti laukon naulasta. Vanha lastenloru osoittaa, mitä tapahtuu pettäjän päässä. Ei yhtään mitään, siellä on pelkkää tyhjää.

  Jos vaimoaan muka rakastaa, eikä seksielämä tyydytä, siitä on keskusteltava vaimon kanssa, ei vieraiden. Ja jos vaimo ei tunne fyysistä vetovoimaa mieheensä, mutta ei myöskään halua menettää tätä, on olemassa ammattineuvojia. Ehkä heidän avullaan yhteinen sävel voimistuu uudelleen. Jos niin ei kuitenkaan käy, vaimo ehkä suostuu nk. avoimeen liittoon.

  Nykyään kun on melkein muotia, että ollaan avoimessa liitossa. Parempi sekin, kuin salasuhde ja teeskentely.

  VastaaPoista
 150. Sitä vaan, että jos bloginpitäjä omien sanojensa mukaan tunnistaa tiety(t/n) kirjoittaja(t/n) IP-osoitteen perusteella, niin kyllä kai hän sitten tunnistaa.

  Ei tämmöistä voi helpolla tunnistaa, kun kommentteja on paljon ja lukijoita on paljon. Mahdoton tehtävä, eikä siihen riitä motivaatio kenelläkään. Mitä hitsinpimpulan väliä sillä on, kuka minkäkin kommentin kirjoittaa?

  Iineshän on sanonut asentaneensa Site Meterin saadakseen selville, kuka ja mahdollisesti mistä jaksoi kiusata häntä sitkeän vittumaisesti vuositolkulla pari vuotta sitten. Ilmansuunta ja asia selvisi, ja se oli siinä, hänen ei tarvinnut enää epäillä muita, kun asia varmistui. Kaikkien etu!

  Minusta Site Meter on siis myös kommentoijien eettisen oikeuturvan vuoksi hyvä olemassa. Siitä pystyy myös todistamaan sen, ettei ole kirjoittanut johonkuhun blogiin kommenttia, jota bloginpitäjä väittää hänen kirjoittaneen!

  Valitettavasti kaikki eivät ole asentaneet lukijamittaria blogiinsa. On helvetin hyvä syytellä muita anonyymien kommenttien kirjoittamisesta, kun ei ole mittaria, josta syyttämisen sijaan voisi katsoa ja koettaa tutkia.

  Minuakin on epäilty ja väitetty anonyymien kommenttien kirjoittajaksi blogissa, johon en koskaan ole kirjoittanut kuin rekisteröityneenä. Aiheeton epäily ja epäilyn levittäminen on minusta vastenmielistä.

  VastaaPoista
 151. Jos vaimo lopettaa avioseksin kuin seinään, millä perusteella miehen pitää ottaa asia puheeksi ja ehdotella pariterapeuttia yms?

  Vaimohan siinä vetäytyy aviovaimon roolista, joten hänen tehtävänsä olisi perustella käytöksensä.

  Vahvasti vaikuttaa siltä, että naisella on toinen mies.

  Miten muuten vaimo voisi vastustaa hyvää miestä, joka on ennen myös seksuaalisesti innostanut?

  VastaaPoista
 152. "Miten muuten vaimo voisi vastustaa hyvää miestä, joka on ennen myös seksuaalisesti innostanut?"

  Niinpä, siinä ihmettelemistä kerrakseen.

  Täytyy muistaa, että tässä blogissa kuulemme vain toisen osapuolen tarinan. Jos tarina nyt ylipäänsä on faktaa, eikä fiktiota.

  VastaaPoista
 153. Sitemeter kerää kaikki googlebotin nuuskimiset, tämä on parempi. Maksullisista versioista en tiedä, kun ei ole rahaa semmoisiin.

  VastaaPoista
 154. Kappas, kun ei linkki näytä edellisessä toimivan, tarkoituksena oli www.statcounter.com.

  VastaaPoista
 155. Ymmärrän hyvin, että seksi voi loppua, ja senkin, ettei se varmaan niin harvinaistakaan ole. Seksi on aika ylimainostettu asia, kun yhdynnän kesto on kuulemma keskimäärin kolme minuuttia. Pikkaisen enemmän kuin kunnon pierujen sarja.

  Joskus tyydytään kai aika niukkaan vuoropuheluun puolisoitten välillä, ja liu'utaan kuin huomaamatta etäämmälle toisesta. Kun seksi sitten loppuu, se ei kai lopu kuitenkaan seinään?

  Yhtä en ymmärrä. Miksi mies kysy vaimolta kaikkea, mikä häntä painaa. Onhan seksi totta vieköön avioliiton tärkeimpiä asioita, ellei peräti tärkein. Seksin puuttuminen kertoo läheisyyden ja hellyyden puuttumisesta, ja minusta se on kyllä henkistä väkivaltaa - niin kuin joku sanoi, jos se on vain vaimosta kiinni.

  Haluaisin kuitenkin kuulla vielä tähän yllä olevasta tarinasta sen, kun vaimo avaa suunsa. Mitä hän sanoo siitä, ettei halua mieheltään läheisyyttä? Mikä on hänen tarinansa?

  VastaaPoista
 156. Narsistit ovat oma lajinsa - maailman ihanimpia niin halutessaan ja jotakin aivan muuta jos kaikki eivät tanssi heidän pillinsä mukaan.

  En silti halua alkaa arvailla onko kvartaalilla sellaista persoonallisuusvinoutumaa.

  Se on jännä juttu, että nykyään joillakin miehillä (heillä, ketkä eivät saa naista?) on kova tarve lokeroida pärjäävät ja pystyvät naiset, jotka eivät kulje miehen talutusnuorassa, feministin nimikkeen alle.

  Osa feministeistä on huurupäisiä fanaatikkoja, niin kuin osa muistakin tulenpalavasti yhteen asiaan tuijottavista ihmisistä. Se ei ole ainoa syy miksi esim. minä en ikipäivänä nimittäisi itseäni feministiksi, vaikka pidänkin naista yhtä arvokkaana kuin miestä.

  Ilmeisesti joitakin miehiä pelottaa se, kun nainen seisoo omilla jaloillaan ja ajattelee omilla aivoillaan ja vielä sanoo ääneen ajatuksensa.

  Sellainen nainen haastaa eikä häntä voi tuupata ahtaaseen rooliin paidansilittäjäksi, puuronkeittäjäksi ja sängynlämmittäjäksi.

  Sellaiselle naiselle pitää olla tarjota elämänkokemuksen ja itsetutkiskelun hedelminä syvää kumppanuutta.

  Vain harvalla miehellä on.

  VastaaPoista
 157. Sisään ulos kestää sen kolme minuuttia, mutta eihän se ole koko totuus!

  Kolme varttia tai jos aikaa on, kolme tuntia, osuu lähemmäs totuutta.

  Paitsi jos mies on kerran laukeavaa mallia.

  VastaaPoista
 158. Niukka vuoropuhelu puolisoitten välillä ennustaa seksin vähenemistä.

  Sänky on paikka, jossa suhteen henkinen läheisyys konkretisoituu.

  VastaaPoista
 159. Hyvä kirjoitus, anonyymi klo 20.01! Tuossa on ydin. Voisin olla itsekin kirjoittanut tuon, vaikken välttämättä yhtä hyvin.

  VastaaPoista
 160. anonyymi klo 20.01 ammentaa jälleen harlekiini kirjoistaan polttoainetta haaveiluilleen. käytety kieli paljastaa haaveilijan olevan naisen, jonka panos "syvän kumppanuuden" löytymisessä kuuluu sarjaan "katson miestä merkitsevästi ja räpyttelen hiukan silmiäni". älä rehki noin kovasti.

  VastaaPoista
 161. "Kappas, kun ei linkki näytä edellisessä toimivan, tarkoituksena oli www.statcounter.com."

  Tänne on näemmä hyökätty linkillä, joka vieläpä ei kuulu mitenkään käsiteltävään aiheeseen vaan suistaa keskustelua sivuraiteelle.

  VastaaPoista
 162. Keskustelussa pitää olla sivuraiteita. Toiset niistä yhtyvät päärataan vaihteen kautta, toiset taas päättyvät stoppariin, josta liian kovalla vauhdilla voi juna syöksyä vaikka hotellin respaan.

  VastaaPoista
 163. Toiseksi edellinen ano kuuluu sarjaan todellista naista pelkäävä perusjuntti.

  Sääli hänen vaimoaan.

  Vakka kantensa valitsee joten sinänsä ei tarvitse sääliä.

  VastaaPoista
 164. Miehelle, jonka tunne-elämä on kunnossa, löytyy aina hyvää naisseuraa.

  Mies, joka ei ymmärrä asiasta mitään (tunne-elämä???), jää nuolemaan näppejään.

  Ja vetämään käteen.

  VastaaPoista
 165. nykynainen sanoi...

  Ei kyllä kannattaisi paljon reagoida tuommoiseen fiktioon, että sossuntäti antaa rahaa somaleille ja mustalaisille, mutta menköön nyt. Ihan kuin sossuntäti sen päättäisi.

  no sinä annat lostavan kuvan nykynaisista, nykynainen, kun reagoit tähän. toisaalta paljastit jälleen keran tieämättömyytesi, kun et älyä, että sossuntäti päättää kenelle jaetaan. kuka muukaan sen päättäisi? jo sossuntäti ei päätä, mitä virkaa hänellä on?

  Kyllä ne jaon perustet päätetään toisaalla, ylemmillä tahoilla, ja rahaa annetaan pykälien mukaan.

  hevonkukua. sanotan nyt että ylemmillä tasoilla on nainen myös, kuten sossuministerti liisa ryssälä, joka sirtyy ylemmälle tasolle pättäviin elimiin, eli kelaan. että jaon perusteet on kyllä tuolal supersossuntädillä ja siitä alenevassa polvessa.

  Suomi on kehittynyt maa, hyvinvointivaltio, eikä meillä ole tapana päästää ihmisiä kuolemaan nälkään tai kadulle kylmyyteen,

  paitsi, jos on kyse suomalaisesta alkuasukkaasta, eli valkoisesta hetero miehestä. syrjäytyneitä vhm:iä asustelee kaatopaikkojen liepeillä ja veneidenalla, kylmyydessä ja nälissään, ilman perusterveyden huoltoa, 24/7/365.

  Ja ihan vaan tiedoksi anonyymille, että ei ihme, että se v-u on vielä hakusessa

  heitä sinne talkkia, niin ehkä se p*llusi vielä löytyy. ellei kyse oli sitten ihan "kuivasta" tapauksesta - sitten kipin kapin apteekkiin hakemaan voidetta. uljas nykynaisen kuva on rakennettu toimestasi. kiitos tästä.

  VastaaPoista
 166. Jokainen on oman onnensa seppä! Niin elannon kuin kumppanin hankkimisessa, niin kuin anonyymi totesi jokunen päivä sitten.

  VastaaPoista
 167. Suomessa eniten nimittelevät keski-ikäiset miehet - näin olen kuullut muualta tulleiden tummaihoisten ystävieni suusta.

  tuohan on selvästi puolueellinen ja asenteellinen lausunto ja vielä väärä. on selvää, että neekerit väittävät että suomalainen mies kutsuu heitä neekereiksi, koska neekerin tarkoitus on kerätä näin sympatiaa suomalaisilta nykynaisilta.

  VastaaPoista
 168. Anonyymi tietää kaiken jopa niiden puolesta, jotka puhuvat omasta kokemuksestaan käsin.

  Yksikään ulkomaalainen ei ole itse valittanut minulle sitä, että häntä on nimitelty Suomessa neekeriksi.

  Asia on tullut ilmi, kun olen kysynyt, että ovatko he kohdanneet täällä rasismia.

  Kiusaantuneesta ilmeestä on voinut nähdä, että vastaus on kyllä, mutta sitä ei ole haluttu sanoa ääneen.

  Kunnes sitten hetken päästä on kerrottu, ikään kuin nolostellen.

  Ja onhan se tosi noloa - sille suomalaiselle, keski-ikäiselle miehelle.

  VastaaPoista
 169. Jo kauan sitten
  luulin luovuttaneeni
  olevani valmis poistumaan
  kuin poutapilvi perhosen kevyt
  yli vihreän maan
  tuntemattomaan sineen.

  Vaan yhä suonissa
  laulavat kevätpurot
  yhä mieli hengittää
  kuin metsä
  kevääseen valmis.
  Valmis vuokkojen hymyyn
  tuomien morsiustanssiin.
  (Maaria Leinonen)

  VastaaPoista
 170. Yksi toive mulla vielä olisi. Pääsisinpä kesäksi Iinekselle vierihoitoon.

  No ei muuta kuin menet. Niin yksinkertaista se on. Katso ensin onko Iineksellä peitto kutsuvasti avattuna. Tattispala kiittää, jos on. Varo, ettei Iinukka heitä sormustasi parvekkeelta alas. Viisaana jätät sen pois jemmaan jo etukäteen.

  VastaaPoista
 171. Ei kai kukaan osaa Site Meteriä lukea niin, että erottaisi sieltä kuka minkin kirjoittaa?

  Iines on lukevinaan ja osaavinaan. Hän kerää tiedostoa tänne kirjoittavista nyymeistä. Iineksen-lista (vrt. Tiitiäisen-lista).

  VastaaPoista
 172. Iineshän on sanonut asentaneensa Site Meterin saadakseen selville, kuka ja mahdollisesti mistä jaksoi kiusata häntä sitkeän vittumaisesti vuositolkulla pari vuotta sitten.

  Sanoa voi mitä vaan. Minusta vaikuttaa siltä, että kyseessä saattaa olla laittoman rekisterin kerääminen.

  Minusta Site Meter on siis myös kommentoijien eettisen oikeuturvan vuoksi hyvä olemassa.

  Miten niin?

  Siitä pystyy myös todistamaan sen, ettei ole kirjoittanut johonkuhun blogiin kommenttia, jota bloginpitäjä väittää hänen kirjoittaneen!

  Miten tämä todistaminen tapahtuu, jos vain yksi pääsee näkemään IP:t ja mihin kommenttiin ko. IP liittyy?

  Miten kommentoija voi todistaa, että ei ole kirjoittanut jonkun blogiin kommenttia, vaan häntä syytetään aiheetta kommentista jota ei ole kirjoittanut, kun puolueeton taho ei pääse tarkistamaan IP-listausta? Ongelma ja väärinkäytöksen mahdollisuus on suurin, jos väittäjä on esim. bloginomistaja itse ja hän väittää IP-listaan vedoten (jota ei tietenkään näytetä muille) että
  anonyymi on se ja se?

  On helvetin hyvä syytellä muita anonyymien kommenttien kirjoittamisesta, kun ei ole mittaria, josta syyttämisen sijaan voisi katsoa ja koettaa tutkia.

  Jeesuksen totuus ja aamen. Tämä aiheeton syyttely tuntuu olevan nykyajan muotia ja todisteita ei kuitenkaan suostuta esittelemaan siten että niitä voisi aidosti tarkastella.

  VastaaPoista
 173. Yksikään ulkomaalainen ei ole itse valittanut minulle sitä, että häntä on nimitelty Suomessa neekeriksi.

  Hävytöntä tuo valittaminen olisikin ollut ja valheellista. Eihän tuota ole tapahtunut, joten ei pidä valittaakkaan. Ongelma on nykynaiset, jotka oikein tivaamalla koittavat kaivaa, että onhan sitä rasimia ollut täällä onhan? ja sinuahan on sanottu neekeriksi, eikö niin?


  Asia on tullut ilmi, kun olen kysynyt, että ovatko he kohdanneet täällä rasismia.

  Saanko kysyä millaista tuo "rasimi" on ollut? Ei - anna kun arvaan. Tummalle vieraalle ei ole heti automaattisesti ja pyytämättä välittömästi annettu 3000 euroa välittömiiine menoihin (myöhemmin lisää tietysti sisustukseen, vaatteisiin ja teehen) ja 10 huoneen asuntoa helsingin ydinkeskustasta.

  Voit kertoa myös itse millaista tuo "rasimi" on ollut, jotta pääsemme käsityksen milaista se paljon puhuttu "rasimi" on. Moni ei tiedä millaista on rasimi.

  Kiusaantuneesta ilmeestä on voinut nähdä, että vastaus on kyllä, mutta sitä ei ole haluttu sanoa ääneen.

  Sinä olet selvänäkijä!
  Tumma vieras on siitä ovela että hän ilmaisee itsensä kierosti ja kerää lisää sympatiaa ja sääliä tietäen että nykynainen lankeaa tuohon heti.

  VastaaPoista
 174. Sanokaa mitä sanotte, mutta Tsekin jääkiekkojoukkueen poikien ei tarvitse lähiaikoina vongata seksiä.

  VastaaPoista
 175. Tummaihoiset miehet sanovat herkästi rasismiksi sitä, jos nainen ei lämpiä heidän lähentely-yrityksilleen kaupungilla.

  Ja ärsyttää tuo yleistäminen, että "nykynaiset" sitä ja tätä. Ei me naiset olla mikään homogeeninen ryhmä. Jotkut on ihan järkeviäkin.

  VastaaPoista
 176. Helpoin tapa päästä eroon kekomuurahaisista (Formica rufa) on ostaa Muurahaiskarhu. Jos kekoja on paljon, kannattaa ostaa useampi; näin niillä on seuraa myös toisistaan. Ps. Keltiäisistä (Lasius flavus) pääsee eroon roiskuttamalla sinistä maalia niiden kulkureittille; näin ne muuttuvat vihreiksi, ja häkeltyvät siitä niin että jähmettyvät liikkumattomiksi, jolloin linnut popsasevat ne (Aves) suihinsa.

  Ampiaispesää on vaikeampi tuhota, koska Ampiaiskarhuja ei ole. Kyllähän pesän pois päiviltä saa kantopommilla, Stukalla (Sturzkampfflugzeug), polttamalla tai sinappikaasulla; mutta ko. keinoihin liittyy ympäristöhaittoja. Oikeastaan en osaa sanoa mitä pitäisi tehdä. Mutta luin kerran The Reader's Digest Association Inc:n julkaisusta, miten Unkarissa eräs sormistaan näppärä (seiskan) poika oli rakentanut radio-ohjattavan mekaanisen pienoisampiaiskuningattaren. Ja oli vekara vielä sivellyt sen koiraita kiihottavalla ambralla! Kun hän tätä 9999 kierr/s pörräävää värkkiään lennätti ampiaispesän ympärillä, alkoi tapahtua kauheita... Ensimmäiseksi ampiaiset (joiden latinalaista nimeä en nyt muista) muuttuivat ensin kamalan melankoolisiksi, mutta sitten äkkiä hirveän agressiivisiksi, ja he alkoivat särkeä paikkoja. Ja sit hyö kuristivat hengiltä oman kuningattarensa. Ja sitten hyö, surullisina suristen, kömpivät ulos pesästä ja alkoivat lentää päämäärätöntä ympyrää, pää alaspäin, aina siihen asti että heiltä loppui energia ja he kopsahtivat hengettöminä alas. Ps. Muuutama ns. "peräkammarin poika" (kuhnuri) ei päässyt tosin ees siivilleen, niin murheen murtamia ne olivat. (Mutta ne on helppo likvidoida vaikkapa Satakunnan Kansan sunnuntainumerolla lätkäisemällä.)

  VastaaPoista
 177. Tosikoillekin Tussua !

  T. denua dokaava dromedaari

  VastaaPoista
 178. Anonyymi puhuu sossuntädistä ylijumalana, joka päättää ja säätää. Katin kontit.

  Tiukat pykälät siellä on ja kriteerit, jotka on täytettävä, ennnen kuin avustuksia jaetaan. Papreista katsotaan, täyttyykö kriteeri, ja jos ei täyty, rahaa ei voi antaa, eikä se sossuntädistä johdu vaan kriteerien täyttymättyydesta. Sitten kyllä itketään, että täti ei antanut rahaa pahuuttaan. Kannattaa vähän varoa puheitaan, ettei anna itsestään tyhmää kuvaa.

  VastaaPoista
 179. On olemassa ruikuttajia jotka löytävät valittamisen aihetta kaikkialta ja sitten on olemassa ihmisiä, jotka eivät halua ruikuttaa silloinkaan kun olisi aihetta.

  Kysymys "oletko kohdannut täällä rasismia" on noussut huuliltani silloin, kun tuttavuus on edennyt siihen vaiheeseen, että molemmin puolin on pidetty keskustelukumppania luottamuksen arvoisena. Hyvässä ihmissuhteessa näet otetaan puheeksi kaikenlaisia asioita - sitten on tietysti olemassa niitä, joilla ei ole sellaisia ihmissuhteita ja jotka purkavat paineensa ammattiauttajille.

  Perään on huudeltu "vitun neekeri mene kotiin" -tyyppistä toivotusta, kun ihminen on hissun kissun kävellyt kadulla keskellä kirkasta päivää. Siis se suomalainen, keski-ikäinen mies on huutanut, ei muut.

  Yksikin ihminen sanoi, että talvella on helpompaa, kun saa vetää pipon syvälle päähän ja on vaatetettu talvikelin tähden päästä varpaisiin - takaa päin ei edes tunnista ulkomaalaiseksi.

  Eräs taas sanoi, että jos suomalainen joskus saa suunsa auki, hänellä on niin huono mielikuvitus, että hän kysyy aina ne samat kysymykset: Miksi olet tullut tänne ja miten viihdyt täällä.

  Ensimmäiseen on pakko valehdella, jos on tullut pakolaisena; kuka nyt haluaa kertoa ventovieraalle surullisen historiansa.

  Eräs toinen sanoi, että joskus tekisi mieli vastata jälkimmäiseen totuudenmukaisesti: täällä on epäystävällisiä ihmisiä, jotka kulkevat naama mutrulla vaikka heillä on asiat hyvin, ruoka on kummallista, sää on enimmäkseen huono ja ystävät ja sukulaiset ovat kaukana, joten paremminkin voisi mennä. "Kuka haluaisi tulla tänne jos ei olisi pakko?"

  Tämä viimeinen kappale siis sellaisen ihmisen suusta, joka raataa niska limassa kahta työtä, jotta hän pystyy elättämään myös kaukana asuvia köyhiä sukulaisiaan.

  Nostan hattua!

  VastaaPoista
 180. Uskallan siis myöntää miehenä, että olen hyvin vajavainen, miltei kykenemätön käsittelemään sujuvalla tavalla asioita, jotka liikkuvat tunteita tulvillaan olevilla alueilla. Niin kuitenkin näyttää laita olevan suurelta osin meistä miehistä tökeröistäkin kommenteista päätellen.

  Frigidi oli turha tölväisy vaimoani luonnehtiessani vaikka en sitä hänelle itselleen ole sanonutkaan. Mutta niinhän riitatilanteissa tehdään; räkäistään ilmoille se, mitä ensiksi suuhun nousee. Ja kuvittelin kirjoittaessni riiteleväni koska, kuten mainitsin, olin niin ”täysi”.

  Frigidi ja nymfomaani, niille ovat olemassa tieteen tutkimat perusteet eikä niitä pidä sotkeman tavallisten aviopuolisoiden riitelyihin vakavassa mielessä. Ne ovat oman keskustelunsa ansaitsevia, koska ovat tietynlaisia poikkeuksia naisen fysiologiassa. Ymmärtääkseni ihmisen ilman omaa tahtoa saamia kyseenalaisia ”syntymälahjoja”, kuin vaikkapa psykopatia tai julmetun suuri nenä; niitä ei voi millään markkinoilla toiseksi ominaisuudeksi mennä vaihtamaan ja syntyä ei voi kuin kerran. Tunnekylmiä laskelmoijia meissä miehissä on enemmän kuin vastakkaisessa sukupuolessa, siihen ei tarvita sen kummoisempi mittareita kuin ripaus tietoa miesten hallitsemasta maailmanhistoriasta. Mutta koskaanhan ei voida tietää, millainen se olisi ollut naisten hallitsemana koska toista kautta tälle lajikokeilulle evoluutio tuskin suonee.

  Yritin hahmottaa avioliittoni yhden osa-alueen pattitilanteen syitä ja seurauksia katsomalla päidemme ylitse vuosien päähän taaksemme. Siihen hetkeen, kun ensimmäinen lapsemme syntyi hätäsektiolla ja pelkäsimme, kuinka siinä käy. Ja sitäkin yritin tarkastella hänen näkökulmastaan kun toisen lapsen aikana synnytys kesti toista vuorokautta ja repeämät olivat kymmenien tikkien tarpeessa. Vasta kolmas oli niin helppo, että lapsi putkahti maailmaan ilman viillon viiltoa alavatsaan tai välilihaan.

  Yritin yksinkertaisesti kuvitella itselleni vitun, jos sallitte tämän rahvaanomaisen termin jota niin väärin näissäkin keskusteluissa usein käytetään. Jos minun mulkkuani kohdeltaisiin lasten saamisen yhteydessä yhtä rajusti kuin vittua käsitellään kykenisinkö koskaan samanlaiseen seksiin lastensaamisen jälkeen? Millaisen terapiamylläkän mies joutuisi käymään palatakseen edes hitusen verran ennen synnytyksiä harrastettuun seksielämään?

  Vaimoltani on lisäksi lastensaamisten välissä sädetetty kohdunkaulalta pari pientä kasvainta, olivatko ne hyvänlaatuisia ”kystia” termeiltään, sitä en nyt ihan tarkkaan muista, mutta niidenkin hoidon jälkeen kivut olivat valtavat enkä vielä tiedä, kuinka ne ovat vaikuttaneet kykyyn nauttia seksistä, tai että ylipäätään haluaako unohtaa koko alapään olemassaolon muuhun tarkoituksen kuin aineenvaihdunnan viemärinä.

  Eilenillalla jo aloiteltiin keskustelua, mutta siitä tulee pitkä ja vaativa, että päästään askel askeleelta huomiseen. Yllämainitsemani tapahtumat ovat kuitenkin postraumaattisina syinä olemassa yhtenä sivujuonteena prosessissa. Päämäärä kuitenkin on tuolla jossakin (viittilöi hän nenännäyttönsä suuntaan). Siitä ei nyt sitten tämän enempää.

  Kvartaalin verran valhetta

  VastaaPoista
 181. Tosikkokin saa tussua, kumppanin nimi on Barbara

  VastaaPoista
 182. Karjalainen kirjoittaa, että joka kolmas kehitysvammainen kokee seksuaalista ahdistelua.

  Friikkiä.

  VastaaPoista
 183. Minäpäs muistan, miten Nytin keskustelupalstalla muutama vuosi sitten muuan henkilö, JL tai sinnepäin, ajoi voimallisesti kehitysvammaisten ottamista terveitten ihmisten panoreserviksi. Vähän samoin kuin Hännikäinen nuorten tyttöjen panoreservaattia. JL tai joku perusteli ajatustaan lähes lakitieteellisen tarkasti, melko pitävin asiaperustein ja sanoi, että kehitysvammaiset saattaisivat hyvinkin nauttia fyysisestä seksistä, joka heiltä muutoin kielletään.

  Pääajatus oli kuitenkin kammottava, eli että koska vammaiset eivät ymmärrä mistään mitään, heidän ruumiistaan tulisi saada vapaasti nautttia, sillä he eivät saa siitä sielulleen vahinkoa.

  Nyt kun on katsonut television Toisenlaiset frendit -ohjelmaa, huomaa viimeistään, että kehitysvammaisista on edelleen vallalla "maapallo on pannukakku"-tyyppistä ajattelua. Samoin kuin seksistä - ihan kuin pano olisi irrotettavissa tunteista. (En tarkoita siirappisia tunteita, vaan koko skaalaa, joka ihmisellä on.)

  Muuten, tuo oli vallan ihana tuo muurahaiskarhujuttu vähän ylempänä, ja kuningatarmehiläinen, jonka poika rakensi. Karhuista puheenollen minulla on mökillä vessakarhu.

  Kyllä minustakin tuntuu, että Iines taitaa tehdä meistä kirjoittajista Tiitisen listaa, ja pitää tarkkaa kirjanpitoa, mikä kommentti mihinkin aikaan mistäkin iipeestä tulee. Eihän hänellä muutakaan tekemistä ole poistuupattuna.

  Kvartaalin verran valheita, tarina alkoikin viedä sinua etkä sinä tarinaa - se on hyvän tarinan merkki.

  VastaaPoista
 184. Ei me naiset olla mikään homogeeninen ryhmä. Jotkut on ihan järkeviäkin.

  Olet oikeassa. Täältä palstalta olen bongannut yhden. Melkoinen harvinaisuus. Pitää ottaa yhteyttä rariteettikomiteaan.

  VastaaPoista
 185. Annas kun arvaan. Tarkoittanet Japea peesannutta Arawnia?

  VastaaPoista
 186. Jumaleisson että harmituttaa. Millä oikeudella nainen rajoittaa sitä mitä mies itsensä kanssa puuhaa? Tämä ei ole keneltäkään pois eikä vahingoita ketään. Hyvänen aika. Sensijaan minä ihmettelen miksi kaikki seksivälineet ovat lähes kaikki tehty naisille. Yksinäisen miehen pitäisi saada niiden ostosta Kela-korvaus. Samoinkuin liukastusvoiteista joita joutuu käyttämään "Lateksi-Liisojen" kanssa. Kaverit ovat muuten antaneet niille kivoja nimiä kun ovat varuiksi ottaneet mukaansa "hotellikeikoille" lähikaupunkeihin.

  Marttaliitto voisi aktiivisemmmin huomioida peräkamarinpoikien puuteahdingon. Uusi toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä oisi oiva kasvo "torttumarkkinoinnille". Aluksi voisivat vaikka järjestää "Lateksi_Liisojen" pesukampanjoita koska ihan kotioloissa sen puhtaana pito pulloharjoineen ja muine hygieniatuotteineen on aika "raskasta". Huh huh . . . ihan puistattaa. Minusta pelkkä masturbointi huonoimillaankin on varsin tyydyttävää.

  Heh heh heh hee. Olen joskus esittänyt että uimahallien pukuhuoneisiin ei saisi siivoojanaiset tulla miesten puolelle ns. kuikuilemaan. Kyllähän sen näkee jo nenän asennosta että ne "mittailee" kaiken aikaa. Tasapuolisuuden nimissä pitäisi homot laittaa naistenpuolelle. Ai miksi niin? No koska kaikki meistä "heteroista" ei siihen kuitenkaan pystyisi.

  "Sisältövaroitussivuilla" käydessäni minua tymppii naisten turhamaisuus. Ne pelaa niiden kenkiensä ja meikiensä kanssa kaiken aikaa ja uhraavat ulkönäköönsä älyttömästi aikaa. Olen kyllä sen usein ilmaissutkin. Heh heh heh. Oikeasti ei tymmi vaan kyrsii, homot, feministit etenkin "pro" ja miesten vähättely joiden edessä en antaudu. Tai joskus kyllä häippäsen blogista vähin äänin jos verbaliikka käy liian ahdistavaksi.

  Kyllä mä kuitenkin vielä odotan että Iines (Liinukka) antaa mulle jukaisuoikeudet takaisin.


  Perusanonyymi

  VastaaPoista
 187. Vaikka koko ajanhan mä julkaisen. Heh hehe he. Kun ei se kestä sitä että ilman mua tulee hiljasta blogissa kuin autiotalossa. Vähän aikaa aina mökötän ja paan kehua Henkan blogiin mutta sitten tulen taas kun jotenkin tykkään siitä että naiset vikuroi. Lateksi-Liisa on niin hiljainen ja mää en oikein semmoisesta pitkän päälle tykkää.

  VastaaPoista
 188. Jaa niin, muistin väärin, niitä täältä bongaamiani ihan järkeviä naisia onkin kaksi. Silti pahuksen harvinaista ja varmaan menee rariteettikomiteaan...

  VastaaPoista
 189. Kuka se toinen on? Ai niin, tietenkin Dilaila!

  VastaaPoista
 190. Minä olin eilen Lateksi-Liisan kanssa puheyhteydessä. Ihan tolkku leidi oli, toisin kuin täällä tavattavat friikit, paitsi ne kaksi harvinaisuutta, jotka ovat järkeviä.

  VastaaPoista
 191. Minä tunnen ainakin 48 järkevää naista; niiltä oon saanut. (Joko sympatiaa, "pesää" tai turpiini.) Mutta voi niitä olla enemmänkin, en ole ehtinyt kaikilta vielä kinuta.

  VastaaPoista
 192. Jumaleisson. Minä ainakin bongailen "tikkoja" aivan sikana ja putket tötteröllä. Hämeestä vaan on niin helvatun pitkä matka Hesaan viikonloppuna ajaa edes lintuja vonkaamaan.

  Kotikonnuille olisi vähän lyhempi mutta siellä on vain niitä "juoppoalleja" koulukavereita.

  Sahtimarkkinoilla kuitenkin tavataan!


  Perusanonyymi

  VastaaPoista
 193. luulen että anonyymi arvaaja voi olla jäljillä, mene ja tiedä.

  hauska arvausleikki joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 194. koskas ne markkinat on? ja ketä on tulossa?

  VastaaPoista
 195. Laitilan munamarkkinat ainakin on kesäkuussa ja siellä voi nähdä Iineksen!

  VastaaPoista
 196. on tiedossa, että liinukka on munan perään. johan nyt on markkinat!

  VastaaPoista
 197. Kulttuurikysymys. Mikä EI kuulu joukkon?

  a) Johan Sebastian Bach
  b) Johan Ludvig Runeberg
  c) Johan On Markkinat
  d) Johan Vilhelm Snellman

  Vast.: a. Koska etunimi on Johann.

  VastaaPoista
 198. Insinööri on hyvä vaan ja kehittää puutteenalaisille miehille helpostipestävän, lähes aidon pimperon.

  Persustapit käyvät miehillekin (paitsi homokammoisille).

  Olisi kyllä vaihtoehtona panostaa oman persoonallisuutensa kehittämiseen siinä määrin ettei tarvitsisi paneskella välineitä paitsi joskus, mausteena, yhdessä oman lihaa ja verta olevan kullan kanssa.

  Joillekin se on liian pitkä tie, joten he huutelevat Hännikäisen kuorossa: "Nuoret naiset seksipalvelukseen!"

  Mitä tyyppejä...

  VastaaPoista
 199. Jape se vänkää Iinekseltä lupaa kirjoitella oikein nimimerkin kanssa. Uskomaton luuseri.

  VastaaPoista