20.12.2017

#Muakin on vuonna 2011
Lööpit kirkuvat, huutavat Hakkaraisen nimeä.
Viisi sivua iltapäivän lehdestä, sormenkorkuiset lööpit.
On tapahtunut HIRVEITÄ,  suuria skandaaleja,
pöyristyttäviä tekoja, joiden rinnalla tietovuoto kalpenee, ilmastonmuutos hupenee, muslimitytön silpominen unohtuu:
Hakkaraisen Teuski on ollut sikahumalassa, eduskunnassa. Melkein suudellut, melkein kourinut, melkein melkein melkein raiskannut, puukottanut, tappanut!

Chorus: Mestatkaa Hakkarainen, kivittäkää, kivittäkää,
mitään näin kauheaa ei ole tapahtunut aikoihin.

Oikeesti hei, kamalia on tapahtunut. Hakkarainen on repinyt hiuksista - tätä ei kyllä anneta anteeksi,
vaikka ei me kyllä anneta anteeksi Päivi Räsäsellekään jotain mitä se nyt oli,
ei sillä väliä nyt, kun Hakkarainen on repinyt!
- Mutta mä Päivi annan anteeksi,
ehkä se koetti vaan silittää mun tukkaa. Ja onhan siitä jo vuosi aikaa.

Chorus: Mestatkaa Hakkarainen, kivittäkää, kivittäkää,
mitään näin kauheaa ei ole tapahtunut aikoihin.

- Ja Hakkarainen on yrittänyt suudella MUA, Jungneria, kuvitelkaa,
vuonna 2011,  muistin sen yhtäkkiä, kun trauma aukeni kuin mätivä haava.
Loppuvuodesta, näihin aikoihin, oltiin ravintolassa,
Sinuhe ja mä, ja Teuvo pyysi tanssimaan, hitaille.
Yritti nostaa mua vyätäröstä ja koetti suudella. Sekin meni ohi.

Chorus: Mestatkaa Hakkarainen, kivittäkää, kivittäkää,
mitään näin kauheaa ei ole tapahtunut aikoihin.

- Ja mää, Veera Ruoho, oon tullut melkein häväistyksi, väkisin suudelluksi,
että läheltä liippasi hyi helvetti, humalaisen pusu, persun musu.
Olen tänään tehnyt rikosilmoituksen, ahdisteltu on.

Teuvo, eroa eduskunnasta! Maa on hätätilassa! Tai ellet eroa, eduskunta joutuu lopettamaan  pikkujoulut.  MEITÄ KAIKKIA ON KÄHMITTY!


76 kommenttia:

 1. Teuvoa halventavat haluavat vain nostaa itseään. Teuvo, Tepateukka, on syvällinen ajattelija ja filosofi, lisäksi hän tuo parhaalla mahdollisella tavalla esiin kansamme syvimmät tunnot, eikä milloinkaan sorru monikansalliseen hapatukseen tai imperialistisen Amerikan juoniin. Aikaisemmin en oikein ole tajunnut epäonnistumisiani naismaailmaasa, olen niitä vatvonnut, mutta salaman tai kirveen lailla se löi päähäni: "Teuvon, maantien kuninkaan, ne vain haluavat!"

  Sahamies kun nostaa molemmat kaksi sormeaan, se on voiton merkki!

  VastaaPoista
 2. Mitä Jungneriin tulee, sanani eivät riitä kertomaan. Enkä edes oikeutetun sensuurin pelossa kehtaa sanoa.

  Sanon vain, että tuo on juuri se mies, josta sanonta: "Kun sanoo päivää, niin senkin se valehtelee", on syntynyt.

  Mikael on Mensan jäsen, se tarkoittaa, että valehtelemisensa on aivan saakutin kansaan uppoavaa ja terävää, ei sitä meinaa huomata. Siitä tykkään, että Junkki rehellisesti tykkää itsestään. Niin sitä pitää.

  VastaaPoista
 3. Veera Ruoho on muistaakseni taekwondoka, olisi laittanut Hakkaraisen pakettiin lattialle.
  Olisi mennyt itsepuolustuksen piikkiin.

  Samuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, kuvaannollisestikin. Väitän, että suomalaisten reppanoitten kanssa kyllä pärjää. Itse olen pelkällä oveluudella ja taktikoinnilla selvinnyt raiskaajasta eroon, maattuani jo selälläni maantien pusikossa, metsän reunassa, rillit rikki ja naarmu poskessa.

   Poista
 4. Alun perinhän Metoo-kampanjan käynnisti jo useita vuuosia sitten muuan musta tyttä kokemistaan todella rankoista seksuaalisista hyväksikäytöistä.

  Meillä ja Amerikoissa, kaikkialla maailmassa hyvinvoivat pulskat feministit ovat omineet kampanjan itselleen. Kun sitä omaa trimmattua bodya ei nyt vaan saa edes katsoa, vaikka perseessä olisi metriset implantit. Anteeksi karkeuteni, minua todella suivaannuttaa tuo oman kehon palvojien nirsous. Narsisteja kaikki tyynni, jos hieman vielä kärjistän.

  En toki tykkää hiplaajista enkä seksistisistä vihjailuista, mutta en minä niistä pahene eivätkä ne ole minulta pois. Useimman innokkaan lähentelijän saa talttumaan asiallisella asenteella ja ääritapauksessa potkulla munille. Kikkelinkuvat loppuvat nopeasti, kun vastaa niihin, että onpas pieni muna.

  Enemmän suren tyttöjen ja naisten osaa muslimimaissa. Vieläkään kaikki tytöt eivät pääse kouluun ja alapää silvotaan enemmän kuin usein. Ja täällä me hyvinvoivat naiset suremme, jos joku onneton reppana ei osaa käyttäytyä bodyamme kohtaan tarpeeksi kylmän ihailevasti.

  Suhteellisuutta asioihin ja todellisiin ongelmiin! Ja jos panostaisin bodyyni, kohentelisin rintojani ja pumppaisin pakaroitani, totta hitossa haluaisin, että ne huomataan. Tekopyhyys....

  VastaaPoista
 5. Toisaalta, ei mielestäni voi vähätellä meillä tapahtuvaa ahdistelua muslimimaiden vielä huonommalla tilanteella. Eikä se edes rajoitu muslimeihin, esim. Intian hindut ovat aivan yhtä brutaaleja suhteessa naisiin.

  Samuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tietysti näinkin, allekirjoitan sanomasi, mutta katson asiaa tässä eri näkökulmasta käsin, sieltä huutajien kuorosta. Nimitän huutajia tässä pulskiksi feministeiksi, vaikka on heissä toki laihojakin ja lisäksi tavallisia tolkullisia aatteettomia ihmisiäkin.

   Pulskat feministit ovat nimittäin niitä, jotka sulkevat täällä silmänsä musliminaisten hunnuilta ja hameiden alla olevilta silvotuilta vartalonosilta ja orjuuttamiselta. Niitä ei ole heille, tai ne ovat tabula rasa. Ja kuitenkin pulskat feministit vahtivat omaa bodyaan kuin vartijat.

   Poista
  2. PS Hinduja meillä ei täällä ole, siksi en puhu heistä, vaikka tiedän Intian karmeista joukkoraiskauksista.

   Poista
 6. Mutta ihan oikeasti, tarkistelkaa tätä sydämissänne. Kuka haluaisi Hakkaraisen kanssa selvin päin pussailla, tai mahdollisesti jopa jotain vielä enemmän. Deekuakkojen mielipiteet eivät nyt kiinnosta. Kuka nainen koskaan kehtaisi sanoa: "Hakkarainen pani mua ja teki gutaa!"

  VastaaPoista
 7. SKDL:n kansanedustaja V. Rytkönen pas##nsi kerran eduskunnan saunan lauteille. Hällä taisi olla kai krapula. Niinpä sitten siitä syntyi lentävä lause "tehdä rytköset". - Valitettavasti. Sillä Veikko oli muuten hyvä kansanedustaja, metsätyömies ja aatteen mies.

  Onhan eduskunnassa tapahtunut kaikenlaista muutakin. Tämä on aika Tekopyhää päivittelyä (Päivi Räsänen tässä tarinassa on fiksuin! kiitti Sulle) ja tihkuu poliittista tarkoituksenmukaisuutta. Ällöttää. Olisi ollut toivottavaa että nämä tapahtumat, kaikkine 'inhimillisine aspekteineen', olisivat tapahtuneet jollekin toiselle edustajalle - esimerkiksi Matti Vanhaselle tai Antti Rinteelle... niin meidän ei nyt tarvitsisi leikkiä näin kauhistunutta. Sillä sattuuhan sitä ja tapahtuu kaikenlaista, tässä maailmassa. Höh.

  Ps. Ei mua muu Hakkaraisessa ota päähän kuin se että se on niin saatanan saatanan saatanan SAATANAN tyhmä!

  Mutta... kuten Tapsa sanoo: Teuvo edustaa omaa kannattajakuntaansa. Hän on äänestäjiensä Omakuva.

  nimimerkki: "omahyväinen, vaaleanvihersyvänpunaisessa kuplassa elävä elitistinen eläkeläinen, eli roisto"

  VastaaPoista
 8. Mikä siinä on, että minua ärsyttää Hakkaraista enemmän ne poliitikot ja ihmiset, jotka manipuloivat ja valehtelevat tekeytyen itse hyviksi ihmisiksi, jotka ovat muka oikealla asialla - viittaan nyt vaikka Ville Niinistöön ja Antti Rinteeseen, joilla kummallakin oli tuhannen taalan paikkansa panna kansan asiat kuntoon. Vaan eihän siitä mitään tullut hallituksessa ollessa. Samoin Touko Aalto, tuoreen vaimon pettäjä, ja Arhinmäki, Ara-asunnossa asuskenteleva isorikas poliitikko - asunnot eivät ole tarkoitettuja rikkaiden omistusasunnoiksi. Hakkarainen lähinnä säälittää, reppana.

  VastaaPoista
 9. En tiedä mikä ihme paha Karma Keski-Suomen vaalipiiriä vainoo... meiltähän näitä sekundaedustajia on enemmän kuin olisi valtakunnallisesti edes tarve. Mauri "siltarumpuperuukki" Pekkarinen... joka vuosikymmenet jo (voi Herran Jestas!) on toiminut Keskustapuolueen ärhäkkänä rakkikoirana. Ja sitten tämä Sinuhe Wallinheimo: Kokoomuksen uusi Toteemipaalu... hänen tärkein poliittinen aloite on Matti Nykäsen näköispatsas Jyväskylän torille (voi Kiesus!). (No, toivottavasti Nykäsellä toisessa kädessä, ei siiis siinä toisessa missä hällä on ne sukset, on Pöykkypullo.) Sitten on tämä Touko Aalto... Vihreiden uusi Niitto-, Pärehöylä- ja Panokone (anna mun Herra kaikki kestää!). Ja tämä Ikke Kanervaakin pahempi tekstiviestien elluntalaisheilulainen sexsihörhö ex-kristillinen nyk.persu Mr. Mitäänsanomattomin Toimi "tekopyhyden huippu" Kankaanniemi. Äsch. Ja Pahnanpohjimmaisena, vaan ei viattomimpana, tämä Teuvo os. Hakkarainen... josta nyt Peistä väännetään.

  Ihan oikeasti minä ensi eduskuntavaaleissa kirjoitan, jos vielä täälläpäin majailen, äänestyslippuuni "Liisu". Ei sev väliä vaikka ääneni hylättäisiin, parempi niin. (leikkii, että on äärimmäisen tuohtunut)

  Eduskunta... ja sen arvovalta. Joopa joo. Oli sekin aikaa kun tarvittiin kol-me (tai iisalmelaisittain ko-lo-me) vahtimestaria kantamaan Veikko Vennamoa salista. Kun se paksu ukko ei suostunut nousemaan tuolistaan ylös, piti kantaan ukko tuolineen ulos.

  VastaaPoista
 10. Tuohon #metoohon en oikeasti osaa ottaa kantaa, en ole osannut ajatella että tuollaista oikeasti on siis ollut. (Puhun nyt raa'asta kähmimisestä ja raiskausyrityksistä, en huonoista 'iskuyrityksistä' tai edes siitä että vislataan ohimenevälle keinuvalle perseelle. Mitäs siitä?) En tiennyt aikoinaan että koulukiusaamistakin on olemassa, olin ihan viaton sen suhteen, koska minua ei kukaan koskaan kiusannut (ei uskaltanut) enkä minä ketään. Tämä on totta; miksi valehtelisin? Mutta seksiin palataksemme... muistan toki kun joskus nuoruudessamme pötköteltiin, minä ja tyttö, sängyssä ja meillä oli enää alkkarit päällä ja kun niitä aloin vetää veks, niin... tyttö äkkiä sanoi "ei, Mikko, ei"... Minulle se oli heti että "ei, si". En minä väitä että joku Pyhimys olisin, kaukana siitä, mutta mitä iloa olisi nussia jonkun kanssa joka ei halua nussia? Se olisi kuin söisi karvasmantelia. (Vaikka en minä tiedä mitä 'karvasmanteli' on?)

  Tämän päivän Hesarissa - hyvä lehti! - korkea-arvoinen näyttelijä (mies) kertoo miten nuoret aloittelevat näyttelijättäret viestittävät ohjaajille että he "ovat valmiit tekemään sitä (##) jos saavat roolin", etc. Jos nyt ohjaaja sitten palkkaa tämän naisen - koska se hänen mielestään sopii siihen rooliin (kuin kärsä sian päähän) ja... myöhemmin paneskelee sitä naista, niin... KUMPIKO tässä toista hyväkseen käytti, kysyn vaan?

  #metoo on hyvä avaus. Selkiinnyttää asioita. Mutta parempi pysyä asiassa eikä mennä lillukanvarsiin.

  VastaaPoista
 11. Kysäisinkin jo tuolla Kemppilän salissa, että kumman rikos on suurempi - valtakunnanpelle Hakkaraisen vai valtakunnansyyttäjä Nissisen?

  Toinen örveltää kännissä, toinen tekee jääviysrikkeen ja vielä valehtelee oikeudessa. Jääviyden hyväksyn sakoilla korvattavaksi, mutta valehtelua en anna anteeksi.

  Hakkaraisen voisi panna jalkapuuhun eduskuntatalon eteen, se sopisi rikkeen luonteeseen.

  Sen, että Jungner on älykäs ja Hakkarainen typerys, huomaa heidän naissekoiluistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, niin kuin yleensä, Tapas. (Kirjoitin ensin freudilaisittain tapas. Ja mikä minä sitä muuttamaan. Suolaista hiukopalaa.)

   Kummankaan em. hidalgon, Nissisestä nyt puhumattakaan, niin heidän naisseikkailuista en ole kiinnostunut. Tai jos itse niistä kirjoittavat, luen kyllä. Luenhan minä mitä Valion maitopurkkien kyljissäkin lukee...

   vaikka ei niissä sillain koskaan lue kuin luin eilen Kari Aronpuron runosta "huomenna tulee teurastaja/hakemaan haljenneen lehmän".

   Poista
  2. Tuota Nissisen rikosta suurentaa sekin, että mies meinaa pokkana jatkaa virkaansa heti. Ei tunne itseään siis syylliseksi eikä myönnä valehdellessaan.

   Sen sijaan Hakkarainen pyysi kaikilta anteeksi ja tunnustaa syyllisyytensä ja sanoo hakeutuvansa hoitoon. Minusta tämä on tärkeää, ja Hakkarainen on inhimillisempi ja moraalisesti herkempi ihminen kuin piinkova Nissinen.

   On sitten aivan eri asia, tarvitseeko Hakkarainen sanktioita särkyneen mielensä vuoksi. Käsittääkseni tällaisia psyyken häiriöitä kuten alkoholismia ei auteta rankaisemalla. Onko hän kyllin terve hoitamaan virkaansa sillä arvovallalla, joka kansanedustajalla täytyy olla - tähän en tiedä vastausta.

   Poista
  3. Tuleekohan Hakkarainen selvimpäin etes raastupaan?

   Poista
  4. Tarvitaan varmaan ensin nyt ainakin rikos. Sitten voimme pohtia tätä tärkeää asiaa.

   Poista
  5. Mikis, minä en koskaan osta Valion maitoa, juon ja laitan kahvin sekaan halvempaa rasvatonta maitoa, sitä mikä maksaa reilusti alle euron litran purkki. Äkkiseltään en osaa sanoa, lukeeko siinä jotain kyljessä, mutta 70-luvulla Valion maitopurkkien kyljissä oli eläimiä, taisi olla kasvejakin, ja niiden latinankielisiä nimiä. Haliaeetus Albicilla...

   Nissistä en osaa paheksua, hänhän on lakimies.

   Poista
  6. Jungner taisi lähteä SDP:stä kokonaan. Hyvää parempi niin, aiheutti puolueelle paljon vahinkoa puheillaan, joiden ainoa tarkoitus oli oman egon nostaminen. Itsensä hänen täytyi tähänkin liittää: "Hakkarainen pussasi minuakin, #metoo!"

   Ei varmasti pussannut, niin känniin ei viinasta voi tulla kukaan eikä mikään.

   Poista
  7. Ja se syy puolueesta eroon oli varsin heppoinen: demarien suhtautuminen alkoholimyynnin vapauttamiseen.

   Helpommin ymmärtäisi hieman syvempää aatteellista vieraantumista, vähittäistä kypsymistä pois vanhasta. Vaan saattoi tämä olla tietysti viimeinen niittikin, josta sai syyn irtautua.

   Poista
  8. Häntä julkisuudesta seuranneena sanoisin, ettei asiasta ole epäselvyyttä, hän on yksi poliitikon arkkityypeistä. Kun tuollainen poliitikko sanoo "ME", se tarkoittaa "MINÄ", "TE" tarkoittaa aina kaikkia muita. Elämä ja politiikka ovat hänen pelikenttiään, joissa kaikki muut ihmiset ovat katsomon permantopaikoilta.

   Poista
  9. Jos Hakkarainen pussasi Jungberia, hän ei ansaitse moitteita vaan urhoollisuusmitalin.

   Poista
  10. Niinistö: "Koska en voi lyödä Teitä ritariksi, luovutan Teille, Herra Teuvo Hakkarainen, Suomen valkoisen Ruususn suurristin kiitokseksi vihollisen edessä osoittamastanne tavallisuudesta poikkeavasta urheudesta."

   Poista
  11. Ei pussannut, vaan se meni ohi maalin, kuten niin monet Hakkaraisen suutelot.

   Poista
 12. Saska Saarikoski paheksuu aamun Hesarissa sitä, että Suomessa osittain hyväksytään seksuaalinen häirintä. Hän pitää Suomea "kaalimaihin" kuuluvana (vrt. itäiset kulttuuripiirit), koska näissäkin vallitsee kansan keskuudessa puutteellinen tunnekontrolli. Meilläkin pitäisi hakkaraiset erottaa paljon pienemmästä, kuten amerikoissa tehdään.

  Saska Saarikoski unohtaa kuitenkin mainita, että amerikoissa erotetaan poliitikkoja jo vähäisistä känniörvellyksistäkin, ei yksin haureuden harjoittamisesta. Siellä Paavo Arhinmäen kännisekoilut sateenkaarilippuineen urheilukatsomossa ja sammumiset kantokuntoon olisivat johtaneet ministerin erottamiseen.

  Samoin Touko Aallon tuoreen vaimon pettämiset epämääräisen huitukan kanssa olisivat suistaneet miehen puheenjohtajan paikalta. 

  Pohtia sopii, onko moralismi oikeasti se toinen vaihtoehto, kuten amerikoissa.

  VastaaPoista
 13. Seksaskandaalit ovat maailmalla aivan eri luokkaa kuin täällä. Homovastainen amerikkalainen senaattori Bob Allen jäi kiinni yrityksestä ostaa seksiä miespoliisilta. Pohjois-irlantilainen kansanedustaja Iris Robinson oli hurja, kuuskymppisenä tällä pyhimyksellä oli ukon ja lapsien lisäksi 19-vuotias rakastaja ja kaikenlaista muuta säpinää. Homoja hänkin vainosi. Yritti itsemurhaa ja joutui sitten hourulaan, kun asiat paljastuivat. Liekö siellä vieläkin.

  VastaaPoista
 14. Englannin entinen pääministeri Edward Heath on ollut epäiltynä laajasta osallistumisesta lapsiseksiin. Joistain syistä tutkimukset eivät kai ole edenneet, äijäkin on ollut raatona jo pitkään. Tätä porukkaa englantilaisissa poliitikoissa on ollut paljon. Ainakin yksi saarivaltakunnan politiikan isoista kihoista oli pikkupoikarakastaja.

  VastaaPoista
 15. Meillä tämä touhu on niin pientä ja vaatimatonta. Jokainen tietää silti, mitä tarkoittaa tehdä arhinmäet tai hakkaraiset, puhumattakaan Toukotöistä.

  VastaaPoista
 16. Riemullinen tapaus oli, kun pääministerimme löysi ihanan morsiamen nrtin tunkkaiselta Suomi24-pariutumissivulta. Seurasi kaunis rakkaustarina, josta vieläkin kihoavat kyyneleet herkimpien silmiin.

  Ike Kanerva menetti ulkoministerin paikan, kun paljastui trash-seksin ystäväksi ja Tukiaisen ihailijaksi. Toimi Kankaanniemellä on nykyään persu aina mielessä, mutta hän on tyypillinen kristillisdemokraatti, Jeesuskaan ei tiedä, mitä äijä puuhaa.

  VastaaPoista
 17. Mtv:n Pelimiehessä on varsin hyviä jaksoja aiheesta. Jos haluaa nauraa, kannattaa katsoa Katsomo-palvelusta viime lauantain Pelimiehen Ilkka Kanerva -osuus. Toinen on Ville Niinistö -jakso täältä:

  https://youtu.be/S7cnd-YQ6JY

  VastaaPoista
 18. Tunnetuimpia ja ensimmäisiä poliittisia skandaaleja seksin alalta oli 1960-luvun Christine Keeler -tapaus. Hän oli showtanssija ja malli, jolla oli suhde Englannin sotaministeri John Profumoon. Profumo erosi tehtävistään, ja koko maailma paheksui. 

  Meillä tosiaan kaikenlaiset toukoaallot vain jatkavat porskutteluaan, vaikka samantapainen suhde hänellä oli alusvaatteilla kuvissa keekoilevaan hepsankeikkatyrkkyyn. Ja suosio vaan nousi, ainakin alkuun. Nythän se on laskussa.

  VastaaPoista
 19. Eikä Halla-ahokaan näytä teoillaan vastustavan moniavioisuutta.

  VastaaPoista
 20. Tuosta saisi hienon lyyrisen kertomuksen, jonka alkusanat olisivat: "Toukotöiden aikaan pani maamme ahoja myös ankara Halla." Alkulause voisi olla myös "Vieras mies tuli taloon keväisenä pääivänä aamuruskon aikaan", mutta jotain sen suuntaista lienee jo käytetty.

  VastaaPoista
 21. Tästä Halla-ahon polygamiasta en muista lukeneeni, mutta kelpaisiko Simon Elo? Hänen muistan jääneen pettämisestä kiinni.

  Vaan mitäs näitä laskemaan. Vanhoina kunnon stalinistiaikoina - viittaan nyt hippiaikaan Suomessa - kuului asiaan, että mies meni ja pani, ja jos hänellä oli vaimo, niin vaimo meni ja pani myös. Oltiin vapaita, ja omistamishalu ja yksiavioisuus oli ahneuden ja lahtariuden merkki. Ja nössöille yksiavioisille pareille suositeltiin pienen lapsen mukaan ottamista makuukammariin, istuttamista päällä makaavan selän päälle ratsastamaan vanhempien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polygamiasta en osaa sanoa, mutta Haljis jäi kyllä kiinni avioliittonsa aikana tekemästään aviottomasta lapsesta. Lapsen nimestä minulla ei ole tietoa, tuskin kuitenkaan Heinrich.

   Poista
  2. Tämä on mennyt minulta ohi. En tiedä sitäkään, jättikö vaimonsa tai tunnustiko lapsen, mutta eihän asia minulle kuulu.

   Touko Aallon tapaus vain oli niin härski, että se kertoo tästä hyveellisestä miehestä paljon sellaista, mikä ei mielestäni sovi vastuullisen poliitikon luonteeseen ja käyttäytymiseen.

   Pahinta on lyhytjännitteisyys ja itsehillinnän ja vakaan harkinnan puute ja selkeä moraalittomuus, joka tulee koko kontekstista, ei pelkästä satunnaisesta pettämisestä, joka voi olla ymmärrettävääkin.

   Poista
  3. Halla-aholaisuus on sellaista, että Halla panee, mutta vainio ei ole millänsäkään, siinä on Mestarin elkeet. Ymmärrän toki, ettei nainen voinut vastustaa noin komeaa ja charmanttia miestä, aikamme Dean Martinia tai Elvis Presleytä.

   Poista
  4. Simon Elo on kristitty. Persulta sekin haisee.

   Poista
  5. Muslimin tapaan Halla-aho sanoi, että toista naista saa pitää, jos ruokot maksaa. Siekkinen ei sen enempää vikuroinut, kunhan halusi sanoa, että puheenjohtajaehdokkaalla on ilmoittamassaan lapsimäärässä virhe.

   Poista
  6. Halla-aho on sentään sen yhden kanssa naimisissa. Muslimeilla taas on tapana, että kaikki vaimot ovat yksinhuoltajia. Tukien takia tietysti, ei muslimi tyhmä ole.

   Poista
  7. Ei se ihan noin rumasti ole - googletin - että Halla-aho "pitää toista naista ja maksaa ruokot".

   Mieshän on jo aiemmin tunnustanut isyyden ja lapsensa, ja vaimo on lapsesta tietoinen. Ei missään lukenut niin, että Halla-aho pitää kahta naista. Pikemminkin vaikuttaa klassiselta hairahdukselta, joka on hoidettu velvollisuudentuntoisesti. Eikä sellaisista ole tapana huudella itse toreilla, eikä tarvitsekaan.

   Poista
  8. Tyttären koulussa lähes puolet oppilaista on maahannmuuttajataustaisia. On aivan tavallista, että vaikka lapsia on perheessä monta, isää ei näy kuvioissa ollenkaan. 

   En tahtonut uskoa, että monivaimoisuutta on juurikaan, mutta uskottava se on. Isä puuttuu valtaosasta perheitä, eikä opettajilla ole monesti heistä mitään havaintoa, koska isät ilmeisesti liikkuvat perheissään eri aikoihin. Monivaimoisuus on etenkin somaleilla pikemmin sääntö kuin poikkeus.

   Jos isä hallitsee kaikkien vaimojensa ja lastensa saamat elatustuet ja lapsilisät, summa on melkoinen.

   Poista
  9. Luovutan. Halla-aho on kunnon mies ja Elisa Siekkinen on hairahtanut nainen.

   Poista
  10. Viittaan "hairahduksella" tietysti Halla-ahoon, en hänen hairahduksensa kohteeseen, josta en tiedä mitään. Ilmeisesti nimi lukee tuossa linkissä.

   Poista
  11. Kun vähän pintaa raaputtaa, niin jopa mankemangit paljastuvat konservatiiveiksi, joille perinteisen perhearvot ovat pyhiä ja niitä ei "kunnon mies" loukkaa.

   Eikö olekaan jokaisen oma asia, millaisessa liitossa elää ja montako rakkautta on yhtä aikaa?

   Minulle on. Sen sijaan minua ärsyttää etenkin somalien harjoittama yksinhuoltajatukien hyväksikäyttö. En halua osallistua sen maksamiseen.

   Poista
 22. Muutaman tunnin päästä puolivuotta juhannusaattoon ja jouluaattoon ei paljon paskaakaan. Olettehan muistaneet olla kilttejä ja lähettää Hesarin palstoille ihailevia kiitosviestejä. Joulupukki kohta ajelee kattojen yli, mutta en minä viime vuosina ole mitään lahjoja saanut, täysin lahjattomaksi olen jäänyt. En minä silti joulu-ukkoa haulikolla tähtäile, vanhennetessani kiltimmäksi kun olen muuttunut. Hallitukselle lähetän hyvät joulun toivotukset, olette surkein maatamme ikinä hallinnut ja viette köyhiltä viimeisetkin, edes leipäjonot eivät enää saa valtion tukea. Lestadiolainen hallitus onneksi määräsi, että köyhienkin on saatava vahvaa olutta ja limuviinoja ilman suurempia kuperkeikkoja. Juha Sipilää ihailen aivan suunnattomasti, on siinä hyvä lestatti. Taivaaseen ei tietenkään pääse, mutta näissä maanpäällisissä. Sote kun tulee, niin menkää köyhät Ruotsiin kyselemään hoitoa. Norjasta ei kannata kysellä, kun ovat luonnostaan niin mulkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallituksemme on kuin Josif Stalin. Ei paljoa ihmisiltä kysele ja hyökkää kuin ryssä ikinä kykenee. Mottiin tuollaiset sipiläläiset vielä laitamme ja ammumme takaisin.

   Poista
 23. Et sinä täysin lahjaton ole, Riku, mutta saat minut kyllä itkun partaalle, kun sanot noin, että olet jäänyt täysin lahjattomaksi. Ei perkele. Kummoista tämä elämä oikein on?

  Kun ei se niin mene, että kaikkien ikkunoiden takana loistavat joulun kynttilät ja tuoksuu hyasintti ja jouluruuat, laatikot ja kinkut ja tortut. Oikeasti joulu voi olla aika kamala. Linkkaan yhteen kirjoitukseen, joka on monelle taivahan totta.

  Itsekin suren paria läheistä ystävääni, joille ei tule onnellista joulua. Toinen on hirveässä liitossa ja kärsii jopa väkivallan uhkaa, ja toinen on yksin ja sairas ja luulee kuolevansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kirjoitus, mutta en minä jouluna erityisen onneton ole. Tulee ja menee, ei minulla siihen ole sanomista. Joulu on täynnä töitä, että saisi ruokaa ja vähän, heh, oluttakin.

   Poista
  2. Lisään vielä, että tänään vein pienen joulutervehdykseni yhdelle vanhalle mummolle, jonka olen tuntenut siitä asti, kun tytär oli puolitoistavuotias. Nyt hän elää vuokrayksiössään tässä lähellä, pienellä talonmies-siivoojan eläkkeellään. Kun hän näki mimut, hän purskahti itkemään, hammaskalusto pois suusta, ne hinkkaavat eikä ole rahaa korjata niitä hammasteknikolla. Reumakivut ovat kovat, lääkkeet eivät auta. Hän on päivät sisällä, ei pääse ulos, ei ole varaa ostaa kunnan palveluja, poika tuo joskus einesruokaa, mutta on itsekin sairauslomalla.

   Sanattomaksi menee ihmisen osan edessä. Kun ei saa toiselta kipuja pois, ei kuolemanpelkoa, ei voi tuupata toista pois mahdottomasta liitosta eikä järjestää yksinäiselle omaa kumppania.

   Poista
  3. Et sinä, Riku, ehkä oletkaan, olet reipasta sorttia, mutta kaikki eivät ole, kuten esimerkeistäni näkyy.

   Poista
  4. Esimerkkisi tekee minua pahaa. 80-vuotiaalle äidilleni välillä vippaan rahaa, eläkkeet ovat pieniä. Itse toivon kuolevani ennen omia eläkkeitäni.

   Poista
  5. Äidilleni annoin rahaa, että tämänkin vuoden joulu tulisi. Hän tekee jouluruoat syödäkseni, myös eväikseni.

   Poista
  6. Eläkkeet voivat olla todella pieniä. Ja vanhimmat naiset ovat suureksi osaksi olleet pieni- ja keskipalkkaisia työntekijöitä, jolloin eläke jää minimaaliseksi. Joukossa on myös kotona olleita naisia ja emäntiä, joilla saattaa käsittääkseni olla vain kansaneläke. Tässä on ryhmä, jolle niin sanotusti tarttis tehdä jotakin. Ainutkaan politiikko ei edes lupaa panna näiden naisten elamää paremmaksi, vaikka sen juuri he olisivat ansainneet.

   Omassa taloyhtiössäni asuu muutamia yli kahdeksankymppisiä yksinäisiä naisia, joilta on isäntämiehet kuolleet pois. Naisille on jäänyt omistusasunto ja pienen pieni eläke. 

   Kun taloyhtiöön tulee remontteja, viimeksi kylpyhuonesaneeraus, sitä ennen kallis putkiremontti, niin joka remontin jälkeen joku mummu joutuu myymään asuntonsa ja muuttamaan pois.

   Poista
  7. Niin se menee. Äitini elätti meitä kersoja suuren osan elämästään, eikä se eläke kummoiseksi kertynyt. Minulle, joka olen koko elämäni töitä tehnyt, jonkun eläkelapun lähettivät, niin lankesin polvilleni: "Herra Jumala, anna minun kuolla ennen sitä!"

   Poista
  8. Kuka poliitikko tai poliittinen puolue ihan tosissaan vanhojen ihmisten puolesta puhuu, saati toimii? - Vitut, mikään tai kukaan!

   Poista
  9. Suomen hallitsijoista Nikolai Bobrikov kuoli Senaatin portaikossa ammuttuihin vahingon laukauksiin, kiitos Herra siitä. Voi hyvä Jumala, älä anna tuollaisten hallitsijoiden toistua tai vallita enää Sipilän jälkeen!

   Poista
  10. MIten niin vahingon? Kyllä kai se Schauman ihan tähtäsi?

   Poista
  11. Tarkoitin vain, että vahinko, kun Bobrikov joutui sillä tavoin heittämään hokit ojoon, laturin lepikkoon ja kammen nurkkaan.

   Poista
 24. Piispa Eero Huovinen sanoi juuri radiossa, "tämä Viitasaaren mies nyt on esimerkki ihmisestä, joka ei osaa ottaa kontaktia toiseen ihmiseen normalisti". Ehkä niinkin,mutta kansanedustajaksi pitäisi valita henkilöitä joilla on ainakin keskivertoihmisen itsekuri.
  Muistuu mieleen v. 2011 vaalien jälkeinen TV uutiset jossa naishaastateltu sanoi "..me ollaan täällä Viitasaarella hyvin ylpeitä ,että meillä nyt on oma kansanedustaja".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ja pitäisi, varmaan pitäisikin, mutta kun meillä on se turkasen demokratia, jossa jokainen saa äänestää.

   Täytyneekö ottaa käyttöön semmoinen demokratia, jossa viitasaarelaisilta nyt ainakin evättäisiin äänioikeus niin kauan kuin Teuski elää?

   Poista


  2. Toinen vaihtoehto olisi suhteellinen vaalitapa. Voisi olla vaikka niin, että hesalaisilla olisi kaksi ääntä per ihminen.

   Poista
  3. Vanha tapa oli parempi eli ääniä oli sen mukaan paljonko maksoi veroja.

   Poista
  4. Ah, tästä olisin nauttinut silloin, kun hoidin lähes 40 opetustuntia viikossa ja maksoin yli 40 prosentin veroja. Iiro Viinanen ja Esko Aho kiristivät silloin veroruuvin niin, että meinasin heittää työrukkaset naulaan.

   Poista
  5. Heh heh Iines. Kysymys oli silloin summasta.

   Poista
  6. No kyllä se verojen määrä melkoinen summa oli.

   Poista
 25. Minusta mielenkiintoisemmaksi äänestyksen saisi jos jokaisella äänestäjällä olisi kaksi (2) ääntä. Toisella äänestettäisiin kenet haluaa eduskuntaan, toinen ääni olisi ns. miinusääni: se otettaisiin sellaisen ehdokkaan äänistä pois jota ei halua eduskuntaan.

  Tämähän on vanha idea, en minä niin fksu ole että itse tämän olisin keksinyt. Mutta olen varma että tämä uudistus innostaisi ihmisiä vaaliuurnille. Nousisi äänestysprosenttikin... sojottaisi ylös kuin väärinpäin (= ylösalaisin) olevan lehmän häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skotlannin kunnallisvaaleissa on sellainen systeemi (STV), että äänestäjä, jos olen oikein ymmärtänyt, listaa ehdokkaansa mieluisimmasta perskotista paskimpaan toryyn ja sitten äänet lasketaan.

   Poista
 26. Olen lukenut tästä miinusäänestä. Mainio idea, ja voisi jopa toimia, sillä tulos saattaisi olla aika tarkka ja seuloutunut. Ja taatusti saataisiin lisää ihmisiä äänestyskoppeihin, kun tuntisi tulevansa perin pohjin kuulluksi. Saisi tavallaan vähän uhota ja sanoa suorat sanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänestäjiä saataisiin ehkä liikkeelle enemmän. Mutta ikävistä asioista muistuttavia ehdokkaita karsiutuisi. Ympäripyöreät "hyvät tyypit"menestyisivät.

   Poista
  2. Näin siinä ehkä kävisi.

   Mutta se minua hieman huvittaa, kun luin jostakin, että pelätään venäläisten yrittävän vaikuttaa näihin Suomen pressanvaaleihin.

   Poista
  3. Jaapa jaa, trollipelkoa se vaan on. Kun pelkääjä tutustuu ennakkoluulottomasti kohteeseensa, pelko usein häviää, vai miten se meni.

   Ja miten se vaikuttaminen edes olisi mahdollista demokratiassa? Eihän Johan Bäckmankaan pysty vaikuttamaan, vaikka tekee kaiken ihan avoimesti, ilman trollaamista.

   Poista
  4. Meinaan, että mitä väliä eli miten ne muka vaikuttaa, kun Salen kannatus on 80 %? Yrittääkö ne nostaa sen 90 %:iin vai laskea 70 %:iin?

   PS. Tietysti on mahdollista, että Salen mahtikannatus onkin venäläisen aivopesun tulosta!?

   PS2: Demokratiassa on helppo vaikuttaa esim. vääristellyillä uutisilla ja keksityilla kohuilla. Puoli kansaahan on juoksee käskystä mihin suuntaan tahansa.

   Poista