12.1.2016

Sisarvoimaa, kiitos!


 
Katsoppas kummaa, virkkoi Miiri,
tuopa on oikein lystikäs hiiri,
sarvetkin päässä on sankarilla
juuri kuin pässillä puskurilla.
Oivan paistin ma siitä saisin,
kun siihen koskea uskaltaisin.
Se sarvekas vastaa: kaikki ne tässä
ovatkin hiiriä pyydystämässä!
Ylen tyhmä sä oot, sen huomaa kyllä,
näin kaunisko takki ois hiirellä yllä?
Ja jalassa näinkö kiiltävät saappaat?
Vai minut sä paistiksi suuhusi kaappaat!
Koetappas koskea, sarvilla pukkaan
ja kynteni isken pörrötukkaan.
Oon suurempi herra kuin hiiri vainen,
min’ olen koppakuoriainen.
                                                 
Mahtaisiko tästä Immi Hellénin opettavaisesta runosta olla henkistä tukea,   jos taharrus gamae iskee väkijoukossa, vaikkapa lestadiolaisten suviseuroissa tai Adam Lambertin keväisessä konsertissa? Uskottelisi itselleen, että on näiden tarraajien edessä tai alla ainakin koppakuoriaisen arvoinen? Saisi siitä voimaa vastarintaan.

Mitä siis tekisivät tarraajat, jos tytöt tuntiessaan kiimaiset kourat pakaroissaan ja läähätyksen niskassaan kääntyisivätkin ympäri ja tarraisivat ahdistelijoita korvista kiinni  ja siitä vaan hirveästi huutaen ilkeällä polvipotkulla haaroväliin ja tohelo polvilleen. Lopuksi suihkaus värisuihketta moukan silmille.

Sisarvoimaa, sitä tässä nähtävästi tarvitaan. Yhdistykäämme, arvon naiset ja lakatkaamme sättimästä toisiamme ja puolustamasta yhtäkään toheloa, joka ei kunnioita naisen  itsemääräämisoikeutta.  Ei voi olla mitään syytä sääliä niitä vieraan  kulttuurin tulokkaita, joilla naisen ihmisarvon kohdalla lyö tyhjää.

Suomalaismiehen suorittama raiskaus ei ole syy hyväksyä maahantulleiden suorittamaa joukkoahdistelua, etenkin kun maahantulleista naisista vuoteen 2012 mennessä lähes kaikki eli 90 prosenttia on kokenut kotiväkivaltaa. Tämän totesi suomalainen Monika-naisten liitto vuonna 2012. Määrä on kolme kertaa suurempi kuin suomalaisnaisten kokema kotiväkivalta. Että on siellä sitä perinnetaustaa ja täällä syytä hieman pelätäkin näitä naista alistavasta ja jopa häpäisevästä kulttuurista tulevia salskeita nuorukaisia ja lapsina esiintyviä atleettisia miehiä.

Lakatkaamme siis tukemasta kiihkeitä naisjärjestöjä, jotka selittävät miesten joukkoahdistelut ikiaikaisena suomalaisperinteenä ja kuittaavat nämä tavanomaisesta poikkeavat ahdistelut sillä. Esimerkit noudetaan Kalevalasta, vaikka runsaampi ahdisteluaineisto on Tuhannen ja yhden yön tarinoissa, jossa tyttöneitsyjä uhrataan miehille pinossa ja poikittain ja loppuja ruoskitaan ja tapetaan.  Voi tätä älyn ja sydämen matalalentoa näinä päivinä, voi tätä virkamieskoneiston ja median salailukulttuuria!  Voi ennen kaikkea feminismin rappiota!                                                                                                                                                                                                    

(Maalaus Daniel Huntington, Naisille opetetaan sanaa)

216 kommenttia:

 1. Toistan itseäni ja vanhaa suomalaista elokuvaa, jossa hegemooniarkun avain oli akalla. Ex-avovaimonikin tätä tykkäsi toistella:"alas, alas akkavalta, ukko huusi pöydän alta!"

  VastaaPoista
 2. Akkavalta olisi hyvä, jos akat olisivat solidaarisia myös toisilleen, ei vain miehille. Nyt mennään feministien kanssa pohjamudassa, valitettavasti.

  Vaan ehkä on turha märistä. Jokainen voi itse nostaa lippunsa salkoon ja lähteä taiston tielle. Nyt se vain on vaikeaa, kun naisten aseman parantamiseksi tulee taistella naisiakin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat jäädä aika yksin. Taistelussasi ....hmnmmnm.... mitä tai keitä vastaan tai minkä puolesta? Naisia vastaan? Feminismiä vastaan?

   Poista
  2. En taistele. Olen enemmän havainnoija. En havainnoi jonkin puolesta jotakin vastaan, en ole puolue- enkä ideologiasidonnainen.

   Poista
 3. Mutta tuossa kuvassa oleva äijä on naisiin tuskaantunut. - "Elekääs ny viittikö." - Vaalea nainen katsoo ylpiänä: "Äijä rupes sekoileen!" Tumma pimu on enempi sen näköinen, että kohta se lyö, jos urputus ei lopu.

  VastaaPoista
 4. Kuva on mielenkiintoinen! Siinä on kaksi naista, hyvin erilaisia päältä katsoen, Martta ja Maria -tyypit. Maria on vähän onnellinen, Martta joko kiltti tai sitten - kriittisesti kuunteleva ja jotakin epäilevä. Tähän voisi viitata miehen hiljentävä tai korostava kädenliike.

  VastaaPoista
 5. Minä olen aina tuntenut syvää huolta kaikkien kaltoin kohdeltujen ja raskautettujen puolesta. Saamelaisillekin lähetän terveisiä: Moro vaan, poromiljonäärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saakeli, että taas lipsahti sovinistinen, etten sanos Chauvinistinen, lausunto. - Kiistän kuitenkin kaikki mahdolliset mieleenjohtumat ja itsestäänselvyydet.

   Poista
  2. Sinne katosi Anon teksti, joka oli kirjoittanut kumitonttu
   https://www.blogger.com/profile/16384728864925140837
   Toukokuussa 2014

   Poista
  3. Katos vaan, Gummitonttu on aikaisemminkin täällä seikkaillut vuosien takaisilla teksteillään.

   Poista
  4. Sanoisin, että ei ollut itse kumipää asialla. Näyttäisi kumipää olevan vähän parempi tuossa sanan käytössään, että kopioisi omia pierunhajuisia viisauksiaan vuosien takaa?

   Kuka lie näitä tänne kopioikaan, on aika säälittävä tapaus. Nämä jutut kun voi googlata aika nopeasti. Lainaukset kun osuvat niin silmään, että kun ne huomaa, on ihan pakko googlata. Ja käry käy.

   Poista
  5. Niin se käy ja noin se sujuu.

   Poista
 6. Muualta kopioidut tai omat vanhat tekstit poistan heti, kun huomaan, ellei niissä ole lähdeviitettä. Tämä ei tosiaankaan ole minkään agendan holtiton temmellyskenttä, vaikka pitääkin pääperiaatteena sallia kaikenlaiset ajatukset ja mielipiteiden ilmaisut, jotka noudattavat lakia. Silti, myös lakia saa arvioida.

  Jonkinlaisena missiona minulla on sellainen keskustelu, joka vastakkaisuuksistaan huolimatta on sivistynyttä ja antoisaa, enemmän pohdiskelevaa kuin varmoja lopputuloksia julistavaa.

  VastaaPoista
 7. Niin tänne saa kirjoittaa vain oikea mielisiä ajatuksia.
  Iines on oppinut tasapäistämään.
  Yksi mieli ,yksi puolue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan, Anonyymi, ei noin, ja kyllä sinä sen tiedät.

   Tässä blogissa on tällä hetkellä yhteensä 87 360 kommenttia, ja tämä minun on 87 361. kommentti. Se kertonee omaa kieltään siitä, että kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Tuosta mahtavasta määrästä en ole joutunut poistamaan kuin ehkä alle sata tämän kymmenen vuoden aikana. Eletään siis vaan ihan rauhassa ja kaikessa ilossa blogin 10. juhlavuotta!

   Poistoon menevät ne kommentit, jotka normaalisti kaikkialla menevät: 1. loukkaamaan pyrkivät ad hominem -kommentit, 2. lain kirjainta rikkovat kommentit, 3. muualta kopioidut ilman lähdeviitettä olevat asialainaukset, 4. selkeät törkeydet ja asiattomuudet. Siinä se.

   Poistoon meno on siis harvinaista. Voi mennä parikin vuotta putkeen, että yhtään kommenttia ei mene poistoon.

   Poista
 8. Voihan niitä juttuja tehdä varsin ilkeyttä , että saat poistaa jatkuvasti.

  VastaaPoista
 9. Pimpeli pompeli .
  Kyllä ketuuttaa.
  Menekö tämä poistoon?

  VastaaPoista
 10. Haluatko tv:n valtakunnan uutisiin? Jos haluat , laita selkään joku kuvio ja kävele kadulla...mieluumin ryhmässä.Ja kato olet puoliyhdeksän uutisissa

  Ääh ...pieni maa , pienet uutiset.

  VastaaPoista
 11. Oletteko katsoneet kuvia ja lukeneet Syyrian Madayan lapsista ja äideistä, jotka ovat ruuan puutteessa laihtuneet luurangoiksi? Vesi jota he juovat on likaista ja täynnä bakteereja.

  Ja sitten meillä on näitä karkuun lähteneitä salskeita ja pulskia poikia ja nuoria miehiä. Tällaiseksi madayalaiseksi minä pakolaisen miellän ja olen valmis antamaan paidan päältäni ja sänkyni tällaiselle äidille ja lapselle.

  Jossakin on nyt perustavanlaatuinen vika. Miehet valittavat täällä ravinteikkaasta ruuasta ja joku kiittämätön koettaa tuhopolttaa vastaanottokeskuksen, joka antaa hänelle elämän.

  Huomasitteko muuten Tapsan tuoreen videolinkin taharruksesta edellisen keskusten lopusta. Jos mahdollista, voisit Tapsa ehkä siirtää sen tähän uudempaan keskusteluun? Taharrus gamae näytti hirvittävältä. Kuin petolauma olisi survonut alleen yhden paniikissa olleen kirkuvan naisen. Tämäkö muka ei uutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasta turismia löyty taas sieltä. Alkaa nuo taharruksen video vaikuttaa Iinekseen. Oisko suvakkien jo aika myöntää että ovat olleet helposti ohjailtavia, sinisilmäisiä lampaita ilman omien aivojen käyttöä?

   Poista
  2. Enpä usko, että video vaikuttaa minuun järisyttävästi. Eniten vaikuttaa tällä hetkellä Madayan kärsivien kohtalo.

   On aika kummallista, ettei Eurooppa taida suunnata sinne paljonkaan apuja. Eikö niitä kärsiviä voisi noutaa sieltä lentokuljetuksilla Euroopan maihin? Annettaisiin äitien, lasten ja vanhusten ohittaa nyt nämä punaposkiset nuoret miehet.

   Anonyymi, mitään ei voiteta sillä, että haukutaan jotakuta rumasti. Se on ihan eri asia kuin puhua epäkohdista, jotka havaitsee.

   Poista
  3. Juu kyllä suomalaisa saa iineksen mielestä haukkua ,kun sen tekee joku palstan vakiotyyppi.

   Poista
  4. Ano tekee ratkaisun, ottaa nimen ja alkaa vakiotyypiksi, saat haukkua kuinka paljon haluat.
   Sinun logiikallasi.

   Että elämä on helppoa, kun sen noin oivaltaa.

   Poista
  5. Anonyymi, voiko joku ajatella noin yksipuolisesti, että jotakuta haukutaan sen vuoksi, että hän on suomalainen/ruotsalainen/arabi/venäläinen/jne.?

   Aina tarvitaan asia, syy,jonka vuoksi meikäläinen ryhtyy kritisoimaan, haukkumista en harrasta, koska en ole koira.

   Poista
  6. Kun näkee videolta mitä taharrus gamae eli joukkoahdistelu oikeasti on, joutuvat Kölnin pormestarinnan "pitäkää ahdistelijat käsivarren päässä itsestänne" ja Tarja Halosen "ottakaa puhelin käteen ja huutakaa" -neuvot omaan irvokkaaseen ääliömäiseen valoonsa.

   Oikea taharrus on eläimellinen tsunami, härskinhimokas hyökyaalto, jossa uhrilla ei ole mitään mahdollisuuksia selvitä. Katsokaa itse, alempana on muitakin vastaavia videoita:

   http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/videot%20hairinta-45264

   (Löysin tämän ensihaulla ja se oli niin kuvottava, etten halunnut etsiä enempää. Tässä sitä on todellista roskaväkeä.)

   Poista
  7. Minäkin yllätyin miestsunamin voimasta, luulin että taharrus oli vain naureskelevien poikien seksististä puristelua, mutta sehän olikin julmaa ja hirveää väkivaltaa, kuin armeija olisi vyörynyt yhden naisen päälle. 

   Jos hiukankin tämänkaltaista heimorituaalia Eurooppaan on leviämässä, kaikki poliitikkojen ja feministien vähättelyt joutuvat häpeään.

   Poista
 12. Iines, keskityn nyt vain tuohon julkaisuusi, joka on monitahoinen ja antaa kylliksi mielipiteitä keskusteluun (jota en nyt ennättänyt lukea, silmäsin vain).

  Ensimmäiseksi minua ilahdutti maalaus, jonka olit valinnut. Sen raikkaus, hieno kompositio ja väririkkaus. Sen aihekin on kiertotietä sopiva. Mies opettaa naisia. Näin se usein on. Tämä on vielä hyvin vahvasti miesten maailma, Suomikin. Vaikka urheita naisia silloin tällöin putkahtaakin esille tilannetta tasoittamaan.

  Seuraavaksi ilahdutti Immi Hellénin runo, sen humoristinen loppu.

  Tuo sinun kirjoituksesi on kuin uljas taisteluhuuto!
  Ihmeeksi se on ainakin tähän hetkeen asti kaikunut lähinnä miesten korviin noita nimimerkkejä katsoessa.

  Olisin valmis kuuntelemaan kutsuasi ja liittymään joukkoon. Samaa mieltä asioista. Et ole liioitellut.

  Minulla on vaan tällä hetkellä voimakas tunne, että koko maailma on sekaisin. Täynnä riitaa, sotimista, erimielisyyttä, kaikkea sitä, mikä aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin positiivisuutta. Joka puolella, tiedotusvälineissä, somessa, keskusteluissa riidelläään. Pistellään piikeillä toisia. Ei kuunnella toisen mielipidettä, kunhan saadaan oma ääni kaikumaan, se riittää. Jos jo etukäteen ollaan valmiina pilkkaamaan ja tallomaan hyviäkin mielipiteitä., jos niitä ei esitetä omasta laumasta. Muut koetaan vihollisiksi.

  Obama sanoi eilen puheessaan kansakunnalleen: USA :lla olisi hyvä tulevaisuus, jos riitely senaatissa loppuisi. Jos kaikilla olisi yhteinen päämäärä toimia yhteiseksi hyväksi.
  Se on varmaan mahdottomuus niin siellä kuin täälläkin, Suomessa.

  Jotenkin tuntuu toivottomalta. Ihminen on aika hutero olento, valmis tappelemaan, joskus vain tappelun vuoksi. Ja onhan siihen syitäkin.

  Ja sitten on vielä tuo tässä tapauksessa pääasia: miesten ja naisten erilaisuus, joka saa välillä kummallisia piirteitä. Miehet saattavat tuhota naisia (niin kuin joissakin eläinlajeissa naaras saa pelätä urosta). Keskinäinen kunnioitus ja arvostaminen puuttuu, Suomessakin. Ja noilla hankaliksi osoittautuneilla maahantulijoilla, joilla on käsitys, että nainen on luotu miestä varten, häntä saa kohdella kuin palvelijaa ja orjaa. Sekä omat että vieraat naiset ovat uhanalaisia.

  Joo, mä oon niin kauhean masentunut tämän hetken tilanteissa, että tulee voimaton olo.

  Onhan tosin niitäkin ihmisiä, miehiä tai naisia, jotka hakevat sopua ja kunnioittavat toisiaan. Mutta tuntuu, että tällä hetkellä kaikkein härskimmät ja riitaisemmat ovat voitolla. Koko maapallo kiehuu ikävässä, pahanmakuisessa liemessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies opettaa kirkossa, yliopistoissa, nainen enimmäkseen nuoremmilla asteilla - niin se käy. Valtaosa opettajista on määrällisesti naisia, mutta valtaosa opettajien esimiehistä, rehtoreista, on miehiä. 

   Vaan noin minäkin koen tämän ajan: tuskastuttavan riitaista ja kahtiajakautunutta, henkistä sotaa on kaikkialla, ihan kuin koko oleminen olisi taistelua.

   Missä ihminen enää osaa tyyntyä ja saa rauhan? Pitäisi paeta melskeitä ja henkisiä sotia, vaan kun ei osaa vaan tempautuu mukaan. Pitäisi päästä metsään kameran kanssa katsomaan lumisia puita ja oravaa kuusen suojissa, punatulkkua lumisella oksalla ja valkeaa jänistä. Kenties huomenna pääsen.

   Poista
  2. Tieto lisää tuskaa, Tytöt!

   (Obs. selitys anonymouksille: tytöttely on tarkoituksillista, teemaan liittyvää huumoria, ei osoitus asennevammastani, ja kunnioituksen osoituksena kirjoitin tytön isolla alkukirjaimella. Oikeasti en tytöttele edes vaimoani, vaikka hän sitä kyllä haluaisi.)

   Aina maailmassa on ollut sotia ja sortoa, riitaa ja eripuraa, mutta me emme ole siitä vain tienneet. Nyt tiedämme.

   Poista
  3. Tämä on totta, mutta itse en ole koskaan kokenut näin syvää kahtiajakautumista ajassamme, en edes hulluina hippivuosinani.

   Poista
  4. Pikku tytyt pahoittaa mielensä kun miehet yrittää tehdä jotain hyödyllistä
   . Ihan hyvin voisi viettää päivänsä vain kukkaa katsellen. Tähän on ainakin looginen selitys. Hyvinvointiyhteiskunta.

   Poista
  5. No jaa, tietysti noinkin, hyvinvointivaltion osalta. Mutta eihän sitä hyvinvointivaltiota olisi ilman minunkaan työuraani ja maksamiani veroja. Ihan hyvällä omallatunnolla suunnistan nytkin kohtapuoliin sihtailemaan pörröhäntiä metsään. Teepäs sama perässä. Rehki ensin, anna pois melkein puolet tuloistasi ja nauti sitten, eikö?

   Poista
 13. Johtavissa asemissa olevat puhuvat tyhjää Katupartioista, pitäisikö kieltää vai ei?
  Mikä on Katupartio. Pitääkö olla vaatteissa joku tunnus. Saako yksin tai ryhmässä mennä apuun jos jotain ahdistellaan.
  Joskus on ulkomailla poikkeustilan aikana kielletty kahta henkilöä suuremmat kokoontumiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briteissä kiellettiin kahden tai useamman hengen osallistuminen tapahtumaan jossa soi musiikin tapaista jossa on säännöllistä biittiä (tahtia?).

   Näin tapettiin Rave kulttuuri. Joka nyt pääsääntöisesti oli huumekulttuuria, aikansa.

   Tuota kun muokkaa, niin kyllä tästä laki saadaan.

   Poista
  2. Tähän astihan katupartioiksi on kutsuttu kirkon ja muiden järjestöjen vapaaehtoisryhmiä, jotka kiertelevät esim. öisin auttamassa kännisiä nuoria ja muita sortuneita.

   Nyt koko sana onkin äkkiä spitaalinen, kartettava, kauhistuttava. Katupartioita ei Suomessa kadulle tarvita, paasaa teeveekin.

   Toisaalta lehdistä saa lukea valituksia, miten ihmiset nykyään eivät auta hätääkärsivä tai rikoksen uhreja, vaan kiiruhtavat sydämettömiä ohi.

   Sitten kun jotkut esim. paikkakunnilla, joissa lähin poliisi on sadan kilometrin päässä, päättää alkaa valvoa levottomaksi muuttunutta kotiseutuaan kiertelemällä kaduilla ryhmissä, niin se se vasta kauheaa onkin, natsismia ja rasismia.

   Suvakille on vaikea olla mieliksi.

   Poista
  3. Käyttää sanaa suvakki, niin keskustelu on jo siinä.

   Kieli on politiikkaa, ja kielen käyttäjä on arvonsa vanki.

   Ei luulisi vanhan mainosmiehen näin käyttävän suomen virallisten rasistejen kieltä, mutta näin kävi.

   End of story.

   Poista
  4. Älä mene lankaan, pikkuporvareita on vain niin kiva härnätä.

   Kiellettyjen sanojen käyttöhän on vastaavaa kuin kiroilu ja hävyttömien puhuminen. Siveät neidit, jumaliset tädit ja tärkeät sedät nyrpistelevät, mutta jätkä sen kun porskuttaa.

   Ruma sana on sanottava niin kuin se on, senkin persusuvakit!

   Poista
  5. Ei se ole kielletty sana, vaan sanan arvon on ladannut eräs eturyhmä, joka nyt ylpeilee sillä, että kaikki puhuavat heidän kieltä.

   Kissafoorumeita myöten, kun muualla eivät kuulemma saa sanan vapautta ( erikseen).

   Jos haluat ymmärtää poliittisen sanan kehitystä, niin kannattaa perehtyä vähän historinaan ja kirjaan Tahdon Todistaa. Victor Kelmperer päiväkirja joka julkaistiin postuumisti. ( muistaakseni).

   Mainio esitys, kolmannen valtakunnan kielestä ja sen kehityksestä.

   Olemme saavuttaneet jo osittain tämän kirjan todistamia asioita.

   Ei, sanat eivät ole kiellettyjä. Mutta ne leimaavat käyttäjänsä.

   Poista
  6. Jopas on typoja. Klemperer.

   Poista
  7. Olen sitä mieltä, että katupartioita ei tarvita muualla kuin isoissa kaupungeissa, joissa on paljon maahanmuuttajien omia partioita, valtaisia sakkeja. 

   Ei ole pitkää aikaa siitä, kun puhuttiin nuorten mamu-poikien jengeissä ryöstelevän hesalaisnuorilta heidän kännyköitään ja rahojaan. Rangaistusta nämä lapset eivät saaneet, eivät vissiin edes raiskatessaan naisia tai hakattuaan bussikuskin invalidiksi. Tuolloin katupartiosta olisi ollut hyötyä.

   Eniten asiassa ihmettelen tänään Petteri Orpon nimittelyä, kun hän puhuu rasistisista katupartioista. En ole nimittäin lukenut, että partiot olisivat tehneet yhtään mitään. Eikö rikos nimetä vasta kun se on tapahtunut?

   Poista
  8. Kumpi sitten on suurempi uhka yhteiskunnassa, vierasmaalaisten nuorten miesten muodostamat seksistiset katujoukkiot vaiko nuo omat nuivat partiolaisemme. Turvapaikkaa hakevat yliviriilit ja ärhäkätkin nuoret miehet eivät aina kuuntele, eivät kunnioita tai eivät edes ymmärrä suomalaisten poliisien komentoja. Niin on poliisi on itsekin antanut ymmärtää, toki hyvin niukasti.

   Poista
  9. Kyllä vasemmisto, viranomaiset, poliisi ja media rypee syvällä valhemaailmoissaan yrittäessään puolustaa murenevan sosialistisen utopiansa rippeitä. Onneksi väkivaltapuheet eivät vielä ole saavuttaneet Euroopan ja Ruotsin tasoa.

   Poista
  10. Katupartioiden katsotaan ilmeisesti provosoivan yhteenottoja ja rasismiakin. Minustakaan katupartiolaiset eivät saa verhoutua minkään ideologian taakse, vaan heidän tulisi olla sidoksista vapaita henkilöitä.

   On kylmä fakta, että skinityyppinen habitus viestii rasismista, ja sellainen ei ole hyvä asia. Tästä tilanteesta ei saa tehdä asetta omalle ideologialle tai mahdolliselle rasismille - sitäkin valitettavasti on.

   Kokonaisvaltaisesti en silti lähtisi tuomitsemaan katupartioita, koska uskon ihmisen kehitykseen. Ihmiset ottavat myös opikseen ja käyttäytyvät asiallisesti, ja mikä on mennyt rikos, pitäisi nähdä menneenä, ei stigmana ihmisessä.

   Poista
  11. On aivan eriasia puhua vanhempien, nuorisotyöntekijöiden, seurakuntien ja muiden pienten paikallisten yhdistysten, kuten urheiluseurojen järjestämistä katupartioista.

   Niitä ei voi, eikä saa, rinnastaa ideologisesti natsimielisten miesten joukkoon, joka partioi kadulla tai kylän raitilla. Mitä he muka partioivat? Tietävätkö ja tuntevatko omat velvollisuutensa ja oikeutensa? Osaavatko toimia hyvin ja oikein vaikeissa tilanteissa?

   Sanoo useissa katupartioissa mukana ollut (syinä uusivuosi/vappu/koulujen jokakeväinen päätöspäivä ja nuoret juhlijat).

   Poista
  12. Olen lukenut, että kaduilla on partionut myös uskonnollisia järjestöjä.

   Ehkä nuorissa ja nuorten vanhemmissa on niitä, jotka eivät hyväksy alkuunkaan uskonnollisia eetoksia mihinkään kasvatus- ja opastustyöhön.

   Eikö siis samantien uskonnollisiakin yhdyskuntia pitäisiä kieltää kokoontumasta kaduilla yhteen? Annettaisiin vastuu valvonnasta vain poliiseille ja virallisille luvansaaneille järjestyksenvalvojille?

   Rasisteja on ja törkyä on, mutta vasta sitten, kun sitä on ilmennyt. En itse osaa ajatella niin ennakkoluuloisesti, että kerran rikollinen, aina rikollinen, Stubbin ja Orpon tapaan. On vaarallista ja väärin lyödä rikollisen stigma ihmisiin, jotka ovat rikoksensa sovittaneet ja nyt vapaudessa, vaikka heillä olisi huonojakin mielipiteitä. Totalitaristinen yhteiskunta ei suvaitse kuin yhdenlaiset mielipiteet.

   Poista
  13. Älä viitsi. Saapas-toiominta on luterilaisen seurakunnan toimintaa, mutta uskonnollinen eetos ei ole siinä mikään ideologia, se ei ole pääroolissa. Natsipoikien toiminta perustuu ainoastaan heidään ideologiseen ajatusmaailmaansa.

   Ja oho. Rikollisen stigma on sinulle yks kaks tärkeä arvo. Vasta kun kerrot oletko ollut oikeasti itse tekemisissä rikolliskierteissä olleiden ihmisten kanssa, voin nostaa käden lippaan. En ikinä ihmisen kanssa, jolla ei ole omaa ja todellista suhdetta ihmisiin, joista puhuu.

   Kyse ei ole tässä ennakkoluuloista vaan todesta. Minä inhoan syvästi kaikkia heitä, jotka käyttävät väärällä tavalla hyväkseen ihmisiä joilla on rikollistausta.

   p.s tiedän mistä puhun

   Poista
  14. Uskonnollisten ryhmien katupartioinnista on täällä Pikkukaupungissa ikäviä kokemuksia. Tyttöjä on leimattu huonotapaisiksi ja poikia juopoiksi vailla perusteita. Ikäviä juoruja on levitetty ja kun ryhmässä on ollut pari opettajaakin, on numeroja laskettu diskossakävijöiltä jne. 

   En minäkään kannata katupartioita, en edes Kyllikin sisaria, vaan paheksun tässä stigman lyömistä ja nimittelyä "rikollisiksi" katupartioiksi vailla näyttöä rikollisuudesta. Ei ketään saa tuomita jo sovitettujen vanhojen rikosten vuoksi. 

   Näytä minulle nyt nyt todiste jonkin katupartion rikoksesta, tai lakkaa puhumasta lööperiä Stubbin ja Orpon tavoin. Tuomitaan vasta, kun on sen aika.

   Poista
  15. Älä ala, tommoseksi, Iines.

   Poista
  16. Minä olen aina katsonut asioita vinosta näkökulmasta, joka irrottaa kohteen yleisestä hypetyksestä. Näin näkee paljaan asian, ei siitä väritettyjä versioita. Tämä ei siis ole uutta.

   Minusta ministerien kielenkäyttö on yksinkertaisesti typerää. Tätä ei pidä lukea katupartioinnin kannattamisena, jos ei tuomitse niitä ennakkoon. Tuomitsen, kun sen aika on. En minä kiellä suoralta kädeltä turvapaikanhakijan ja SPR:n työntekijän välistä suhdettakaan. Voihan siinä olla kyse myös tunteista.

   Poista
 14. Vaan edelleen: miksi kukaan ei missään puhu tai väittele Madayan tilanteesta, naisista, lapsista, vanhuksista, jotka on jätetty Syyriaan ja jotka nääntyvät nälkään ja tauteihin? Eivätkö he olisi niitä todellisia pakolaisia, jotka tarttuisivat kiitollisina auttavaan käteen?

  Vai onko se niin, että Eurooppa tahtookin pelastaa vain työikäiset reippaat miehet, Suomikin, halvaksi työvoimaksi, jotta saadaan talous nousuun. Lapset, vanhukset, naiset ovat vain kuluerä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene iines pankkii , ota laina . Kutsu kylää hädänalaiset.

   Suomen valtio rahoittaa lainalla partasuu lapsien auttamisen . Tee sinä samoin.

   Poista
  2. Nämä naiset, lapset ja vanhukset rahoittaisin jättämällä saman määrän pulskia poikia ottamatta.

   Poista
  3. "Islam on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja demokraattinen uskonto - aivan kuin tämän päivän Suomi."
   (Abdirahim Husu Hussein)

   "Pitkään maassa asuneiden somalien työllisyys on ihan hyvä ja työllisyysaste on 60% tietämillä."
   (Bodil Rosengren)

   Auttakoon he omia kansalaisia.

   Poista
  4. Uskonnoista yksikään ei ole rauhan uskonto, kaikissa ollaan valmiit tappamaan kulloisenkin jumalan nimessä. Mihin tahansa uskontoon on vaarallista hurahtaa, sillä taakse jää aina uhreja. En pidä myöskään ajatuksesta pyhittää oma itsensä ja oma kehonsa minkään uskonnon tai ideologian temppeliksi. Aatteet ja uskonnot - niillä on paljon yhteistä.

   Hädänalaisia ja heikkoja tulee auttaa. Minun on vaikea ymmärtää, että hyvinvoipa ja jopa muotitrendikäs testosteronia uhkuva nuorukainen olisi välittömässä kuolemanvaarassa kuten Madayan heikot.

   Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Ei sitaatteja törkylehdistä tänne, kiitos!

   Poista
  7. Ei sitaatteja törkylehdistä tänne, kiitos!


   http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi
   /2016011420959103_lz.shtml

   Suominainen tekee näin.

   Poista
  8. Ai miten? 90 prosenttia lukijoista ei avaa sitaatteja - sanoo tutkimus viestinnän alalta.

   Viitteet pitää selostaa itse mieluiten omin sanoin lyhyesti, ja viite on vain todisteena. Tällaiset kopioihin rinnastettavat pelkät viitteen sisältävät tynkäkommentit menevät sinultakin jatkossa poistoon. Täällä on tarkoitus keskustella rakentavasti ja argumentoiden asioista, ei heitellä onlinereitä.

   Minä nyt bloginhaltijana ja kommenttien valvojana vilkaisin sitaatin. Olen artikkelin sisällöstä osittain samaa mieltä.

   Poista
 15. Vähän ihmettyttää tuo aatteellisuus/ uskomuksellisuus/ uskonnollisuus, jolla suhtaudutaan johonkin tiettyyn "pahasta kotoisin olevaan ryhmään", jota kutsutaan suvakeiksi/vihervasemmistoksi tai jollain pahemmalla haukkumanimellä.

  Mielipiteitä, ajatuksia ja aatteita on monelaisia, mutta jatusten sijaan tekijöitä pitää mitata teoilla.

  Maamme ylintä toimintavaltaa käyttää hallitus. Sen puolueet, etenkin perussuomalainen puolue yhdessä kepun kanssa jää historiaan maamme kaikkien aikojen islam- ja pakolaismyönteisimpänä puolueena. Puolue suorastaan räjäytti, osin maailmantapahtumien kehityksen vuoksi, pakolaisten määrän.

  Minä luulen,että jopa monet "vihersuvakit" salaa itsekseen kauhistelevat: "kunpa persut eivät nyt ihan noin paljon niitä ottaisi, eihän me selvitä tästä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai menisikö se kuitenkin niin, että maahanmuutto- ja turvapaikanhakijamäärät räjähtivät tämän hallituksen aikana käsiin kaikkialla Euroopassa? Ei liene Suomen hallituksen vika, että mm. Ruotsissa ja Saksassa tapahtui sama moninkertaisessa mitassa.

   Poista
  2. Elämme muuttuvassa maailmassa, persut eivät ehkä ole aivan mukana. En minä heitä kuitenkaan suvakeiksi sanoisi, mutta ihmeellisen avoimia ovat vierasmaalastaen tänne tuloon.

   Maamme hallituksella on ylin toimeenpanovalta. Vihervasurit eivät tuota maahamme yhtään irakilaista, persut,kepu ja kokoomus sitä tekevät.

   Poista
  3. No, tapa tuokin katsoa asioita, eikä tuo valhe ole, hieman persoonallinen tulkinta vain.

   Eiköhän se päävastuu turvapaikanhakijatulvasta ole nyt tällä erää EU:lla ja Angela Merkelillä. Olemme osa EU:ta ja yksi sen sivistysvaltioista ja ainakin toistaiseksi avoimista demokratioista. Ja jos totta puhutaan, eiköhän Sipilä ole esittänyt avoimempia kutsuja Lähi-Itään päin kuin Stubb tai Soini?

   Ja ehkäpä seuraavassa hallituksessa vihervasurit taas pääsevät näyttämään taitojaan.

   Poista
  4. #Anonyymi14 tammikuuta, 2016 14:11

   Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
   Iines14 tammikuuta, 2016 15:03

   Ei sitaatteja törkylehdistä tänne, kiitos!


   Se kertonee omaa kieltään siitä, että kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Tuosta mahtavasta määrästä en ole joutunut poistamaan kuin ehkä alle sata tämän kymmenen vuoden aikana. Eletään siis vaan ihan rauhassa ja kaikessa ilossa blogin 10. juhlavuotta!

   Poistoon meno on siis harvinaista. Voi mennä parikin vuotta putkeen, että yhtään kommenttia ei mene poistoon.#

   Iines , minä laitoin lähdeviitteen ja en kiroilut.

   Sinulta puuttuu linja poistojen suhteen.,
   Ehkä minun täytyy laittaa vxttx ja ple jokaisen sanan jälkeen.

   Poista
  5. Anonyymi, olet suurimmaksi osaksi oikeassa tuosta linjan puutteesta. Nimittäin kun tuolla ylhäällä luettelen neljä kohtaa kommenttien poiston syistä, niin kolmas poiston syistä kuuluu näin:"muualta kopioidut ilman lähdeviitettä olevat asialainaukset,-".

   Poistin pitkän lainauksesi Seitsemän päivää -lehdestä, vaikka mainitsit lähteen. Menettelit siis korrektisti. 

   Kyseessä oli kuitenkin juorulehti, jota ei voitane pitääasialainauksien lähteenä. Itse asian sisältö ei vaikuttanut, sillä se on todettu nyt useassa lehdessä todeksi: SPR:n naiset ovat harrastaneet seksiä turvapaikanhakijoitten kanssa.

   Mutta siis, vika oli minun vajaasti muotoilemassani lauseessa. Siis täydennykseksi sanottakoon, että suoria kopioita, jos niitä haluatte välttämättä käyttää, ei jatkossakaan julkaista, jos niiden lähde on juorulehtitasoa.

   Poista
  6. Vaikka Seiska on juorulehti, niin se on tehnyt aika paljastuksia rikosuutisten saralla viimeaikoina.

   Sitten vielä se, että Seiska käsittääkseni, ei ole vielä koskaan jäänyt kiinni väärän tiedon levittämisestä. Siis käsittääksni. Voin minä olla väärässäkin.

   Poista
  7. Paljon mahdollista, että Seiska on lopulta aika kiltti ja harmiton lehti, ja kertoo vain salattuja totuuksia, julkkisuutisia. Luulisin, että sitä ei tarvitse piilottaa lapsilta esimerkiksi raakuuksien tai siveettömyyden vuoksi. Seiska on käsittääkseni runsaslevikkinen lehti, joten sillä on merkitystä mediakentässä, haluttiin tai ei.

   Poista
 16. Soomalaiset naiset käyvät ostamassa pakolaispojilta seksiä, maksu 20 euroa.

  Lue lisää iltasnomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieman reilumpaa kuin taharrus gamae tai raiskaus. Tai väkisin seuraaminen. Eikä sitä voi laskea väkivallaksi, vaan hyväksikäytöksi. Pojat saavat itse valita. Joku voisi toki kertoa heille, että vaatisivat yhden nollan lisää summan perään. Niin naisväkikin tekee.

   Poista
  2. Niinkö naisväki tekee ??? Niin onko Iineksellä tiedossa totuus ?
   Mielipide on naula. Helppo lyödä. Hankala kiskoa pois.

   Juu pojat saavat valita. Hahhaa sanon minä . Muijat ovat kiimassa ,heti kiinni.

   Kaiken suvaitseminen on kaiken pahankin hyväksymistä.


   Poista
  3. Naiset ottaa päälleen Shemeikan roolin.

   Poista
  4. Suvaitseminen? En ole tässä suvaitsemassa tai tuomitsemassa, vaan havainnoimassa asioita. Mikä tässä on vaikea ymmärtää? Kaikilla ei ole tarvetta liittoutua valmiisiin agendoihin.

   Maksullisten naisten taksa on kevyestikin 200 euroa, ei 20 euroa. Miksi miehet eivät voisi pitää samaa taksaa, jos seksiä myyvät?

   Poista
  5. Mistä sä tiedät taksat?

   Poista
  6. Lehdissä on ollut esimerkiksi opiskelijatyttöjen haastatteluja. Jokunen yliopisto-opiskelija rahoittaa kalliita opintojaan maksullisella seksillä. Mikäli oikein muistan, tyttö ottaa yhdestä kerrasta 500 euroa, ja hänellä on vakioasiakasrinki. Tällainen on opiskelijalle varsin kannattavaa, sillä tulo on verotonta.

   Poista
  7. Kyllä pitää olla lämmin pesä, että 500 euroa maksaa. Mutta köyhästä hitsariopiskelijasta voi moinen summa tuntua kalliilta, kun työstä saa hikisen 14 euroa tunti, kun työtä on. Mutta maksaa kuka maksaa. Ilman on tähän saakka päästy.

   Poista
  8. Tuskin tämä nainen haluaa köyhää hitsariopiskelijaa asiakkaakseen. Käsitin niin, että hän valitsee vanhempia varakkaita avioliitossa olevia miehiä, jotta nämä eivät takertuisi häneen. Kun hinta on korkea, köyhät luonnollisesti karsiutuvat pois. Kyseessä oli yliopisto-opiskelija, joka ei tuntunut ollenkaan tyhmältä tai leväperäiseltä, vaan varsin määrätietoiselta ihmiseltä.

   Poista
  9. Rahaa se on köyhänkin raha. Mutta kysehän on siitä, miten sen investoi.

   Poista
 17. Otan kommenttien valvonnan toistaiseksi käyttöön. Olen joutunut poistamaan tästä keskustelusta kohta parikymmentä kommenttia. Tämä ei ole tahallisen huonokielisten tokaisujen ja alatyylisten provosoivien kommenttien julkaisualusta.

  VastaaPoista
 18. Valvonta poistuu, kun tietty Anonyymi rauhoittuu. Kyseessä on selkeä blogin provosointiyritys, joka ei ole sinänsä pelottava, mutta muuten harmillinen.

  VastaaPoista
 19. Me elämme erikoisia aikoja. Halla-Aho vaikuttaa Euroopan Unionissa, joka kaikin puolin onkin EU:n vastustajille otollinen paikka. Palkka siellä juoksee, päivärahatkin ovat hyvät ja soppa ja pihvit kaaketi maailman parhaita. - Euroopan parlamentissa valtaa on toki paljon, kaikki sen jäsenet voivat halutessaan sanoa: "mä en tykkää tästä yhtään". - No juu, moni työskentee siellä, missä vaikutusvalta ja vastuu ovat pienintä ja riskit rasittumiseen pienimpiä. - Onko tämä nyt sitten rumaa puhetta`- Ei minusta, se on tosiasioita huomattavasti kauniimpaa.

  Sipilällä on ehkä tarmo loppunut, kun sai aikaan SOTEN, eli kepun ikuisen hallintaoikeuden maahamme. Niihä tua on ku kekkonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on käynyt niin, että koko Suomen hallitus leikkauslistoineen on unohtunut jonnekin turvapaikanhakijalauman taakse. 

   Lehdet ovat täynnä maahantulijaproblematiikkaa, televisiokeskustelut käydään samasta aiheesta ja kansa tappelee puolesta ja vastaan, kiihkeästi. Hallitus on vaihteeksi saanut työskennellä jokseenkin rauhassa, oppositio on tyystin hiljentynyt. Kukaan ei kysy siltä mitään, toimittajat ovat turvapaikanhaun lumoissa.

   Poista
 20. Vastaanottokeskusten seksuaaliongelmista onkin puheenaihetta pariksi viikoksi, pääministerin ja presidentinkin pitää kommentoida.
  Maahantulijoiden aiheuttamia seksuaaliongelmia on Timo Vihavainen analysoinut blogissaan laajasti. Minua viisaammat lukekoot ja siitä ottakoon selvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihavainen on täys rasisti, linkkejensä, kielenkäytön ja aatteensa pohjalta oleva putinisti.

   Eikä ihme että haukkuu Suominaisia huoriksi, joko sellainen on hänet ottanut puolisokseen, tai sitte ei ole.

   Poista
  2. Juuri aamusella mietin, että maailma tosiaan pyörii seksin ympärillä, kun turvapaikanhakutoiminnassakin se nousee keskiöön. Tämänhän pitäisi olla suuri hengenpelastusoperaatio ja ihmiset molemmin puolin vain muhinoivat pitkin ja poikin. Kummallinen operaatio.

   Poista
  3. Mikäs kummallista siinä on, henki pelastunut panettaa? Normia.

   Poista
 21. No nyt on hyvä kommenttikolumni Ilta-Sanomissa, paras mitä on kirjoitettu suomalaisesta miehestä, joka feministien mukaan lähinnnä vain raiskaa. Kymppi plus!

  Käykääpä siis lukemassa Ulla Appelsinin Suomalainen mies, sinä et ole sika. Panisin linkin, mutta tabletti kiukuttelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452837238037.html

   Nyt taisin saada linkin tuohon!

   Poista
  2. Appelsin on oikeassa oikaistessaan Karlssonin ,Razmyarin y.m löysiä puheita. Mutta osoittaa menettäneensä suhteellisuuden tajunsa paisuttaessaan ilmiötä. En minä ainakaan noin huomattavaa suomalaisen miehen syyllistämistä ole havainnut. Tätähän keskustelu nykyään tuppaa olemaan,provosoidaan ja provosoidutaan itsetarkoituksellisesti.

   Poista
  3. Parhaimman kirjan suomalaisesta miehestä on kirjoittanut Seija Sartti, kirjan nimi muistaakseni oli Herra Kansaa.

   Herskyvä kuvaus mediasta ja miehestä.

   Sitten musiikkia, kun sensuuri on pääällä, neekeri musiikkia

   https://www.youtube.com/watch?v=xoUY_0-w9hQ

   toivottvasti on oikea linkki

   Poista
  4. Appelsin tekee juttujensa taustatyöt huolellisesti ja laajasti. Hänen perustelutaitonsa on ihailtavan tarkkaa ja tyylinsä tyyntä ja selkeää.

   Tässäkin hän eteni pala palalta ja söi esille ottamansa harhaväitteet niin, ettei niistä jäänyt muruakaan jäljelle. Veikkaan, että hän on hionut juttuaan useita päiviä, harkiten. Useimmilla letkeillä kolumneisteilla ei ole kakunjakoa hänen kanssaan.

   Minä olen kyllä huomannut tuon suomalaisen miehen rankan syyllistämisen tässä raiskaus- ja ahdistelukeskustelussa. Kun huomio halutaan kääntää pois turvapaikanhakijoiden tekemisistä, tarvitaan joku muu syy kaikkeen. Siksi on saatu paitsi suomalainen mies, koko suomalainen perimä. Väinämöinenkin on heitetty kehiin, vaikka hän on taruolento ja samanlaista naisen ahdistelua esiintyy monin verroin enemmän ja raaemmin versioin itämaisissa saduissa.

   Poista
 22. Iltiksessä miehet avautuivat karmaisevista kymmenien vuosien mittaisista liitoistaan, joissa heitä kohdellaan huonommin kuin perheen koiraa. Siitä huolimatta, että he tuovat rahaa kotiin, tekevät kotihommia ja ovat kaikin puolin kuuliaisia.

  Jos olisin mies ja jäisin vuosikausiksi jonkun Justiinan jalkoihin - jonka kanssa seksiäkään ei juuri ole - en kehtaisi valittaa asiasta. Eikös olisi kannattanut heittää heipat hyvissä ajoin ja vaihtaa mukavaan & anteliaaseen naiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä niitä hyviä ja anteliaita naisia?

   Poista
  2. Vakka kantensa valitsee! En voi ymmärtää naisia, jotka "kuohivat" miehen kotivätykseksi. Yhtä vähän ymmärrän miehiä, jotka suostuvat sellaiseen osaan.

   Poista
  3. Ei ainakaan niissä tyrkkymäisissä hempukoissa, joita kaikki miehet ja prehjuisimmat vatsakkaat lökäpöksymiehet persvako vilkkuen hamuavat.

   Poista
  4. Selväsi on arvon rouvilta jäänyt Herrakansa lukematta. Tämä kirja on kirjoitettu vuonna -86 14 vuotta ennen IT kuplaa ja maailman talouden sulamista ennen 22 vuotta.

   Luulisi että näin sivistyneet ja kirjalliset ihmiset kuten tämän palstan lukijat olisvat nämä tämän kirjan viisaudet jo oppineet ja sydänmeendä ottaneet.

   Poista
  5. Koetin hakea jostain tietoa siitä, mistä kirja kertoo, mikä on sen näkökulma jne. Ei löydy mitään tietoa sisällöstä. On silti mahdollista, että olen joskus kirjan lukenut.

   Poista
  6. No, sehän kertoo miehistä, naistenlehtien näkökulmasta. En teidä kummalle nauraa siinä enemmän, mieskuvalle, vai naistenlehdille?

   Poista
  7. Mikä on naistenlehtien näkökulma mieheen? En ole perillä naistenlehdistä nykyään. Kai nekin ovat emansipoituneet?

   Poista
  8. No, Me Naiset ja muut on jäänyt viime aikoina lukematta.

   Mutta pointti tuossa Sartin kirjassa oli, että miehiä haukuttin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Sartti teki tuosta sitten pilaa.

   Poista
 23. Tuo mainittu kirja taisi olla isovanhempieni kirjahyllyssä; nimi kuulostaa tutulta. En tiedä mikä on kirjan sisältö, mutta ei mitään kirjaa tarvita voidakseen olla ihmissuhteissaan lämmin ja läheinen, reilu ja rakastava. Kotipesästä - lapsuudenkodista - se juontaa juurensa.

  VastaaPoista
 24. Kävin, Samppa, blogissasi ja pidin näkemästäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti myös ajatuksen vähäiset tyngät oli kiinnostavia?

   Poista
 25. "Samppa15 tammikuuta, 2016 23:49

  Missä niitä hyviä ja anteliaita naisia?"

  Kysy jossain toisella saitilla . Täällä on vain mummoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. Kannattaa lisäksi vaihtaa kysymys.

   Poista
 26. "Iines15 tammikuuta, 2016 17:01

  Valvonta poistuu, kun tietty Anonyymi rauhoittuu. Kyseessä on selkeä blogin provosointiyritys, joka ei ole sinänsä pelottava, mutta muuten harmillinen."


  Kun poijjaat vaan perustavat SateenkaarenSoturit Ry.n, rekisteröivät kimppasuhteita ristiin rastiin yhdistyksen jäsenten välillä ja käyvät iltaisin jaloittelemassa kaikki herttaisesti yhdessä.

  VastaaPoista
 27. Tiedättekö muuten HuffPostin good news -sivuston? Siellä on liikkiksiä juttuja kaikesta siitä hyvästä, mitä maailmassa tapahtuu ja mitä ihmiset tekevät. (Juuri katsoin videopätkän siitä, kun kateissa ollut koira palasi kotiin. Nyyh.)


  Mainittiinko täällä taas se ohjelma Linkolasta, jonka voi katsoa Areenalta. Niin pessimistinen elämänasenne ei edesauta mitään ja on jossakin määrin omaakin syytä; tutkitusti mielenmaisemiinsa voi vaikuttaa. Ei ehkä niin, että pinttyneestä kyynikosta tulisi happyhappyjoyjoy -tyyppi eikä tarvitsekaan, mutta ainakin sen verran, että elämä tuntuu mielekkäämmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, sillä myönnän auliisti, että olen hylättyjen koirien ja kissojen kotiinpaluuvideoiden uskollinen katsoja. Klikkaan auki mainoksista huolimatta hassut kissavideot ja erikoisesti kaikki liikuttavat videot siitä, kun jokin eläin pelastetaan. Silloin palautuu uskoni ihmisen perushyvyyteen, vaikken sellaiseen oikeastaan uskokaan. Kiitos vinkistä! Eläimen hylkäämistä tai kärsimystä en voi itkemättä katsoa. Eläin on tässä maailmassa ihmisen armoilla.

   Tuo Linkolan haastatteluohjelma on minulla Areenalla katselulistalla, hyvässä muistissa, ja taidankin katsoa sen vielä tänään. Ilmeisesti Linkola ei ole edes vanhuuttaan yhtään pehmentynyt. Pessimistinen elämänasenne syö muitakin.

   Poista
  2. Tämä piirrosvideosarjakuva Simon's cat jaksaa huvittaa minua ja nähtävästi muitakin kissaihmisiä:

   https://www.youtube.com/watch?v=EKvNqe8cKU4

   Poista
  3. Yksi hyvän mielen ohjelma, jota tykkään katsoa, on Suomilove. Joka jaksossa aina tarina tai useampikin koskettaa erityisesti. Eilisessä jaksossa se oli hyvin kultainen lapseton pari. Jos ei jaksa katsoa koko ohjelmaa niin se alkaa noin 39 minuutin kohdalla tai vähän ennen. Areenalta voi katsoa.

   Poista
  4. Minäkin olen monesti juuttunut katsomaan Johanna Iivanaisen laulua. Hän on kotimaisista laulajista minua lähinnä oleva tulkitsija. Voisin käyttää hänestä jopa kliseistä ihana-määritettä.

   Poista
  5. Ensimmäisen kerran Johannasta kuulin. Samanlainen onni on hänen esittämänään hyvä.

   Poista
  6. Olet perillä, joka askeleelta
   lauloi Johanna vuonna 08
   kun puukkomies juoksi mun perässä Kymeenlaaksossa.
   Sinne jäi kengät ja Johanan levy.

   Poista
  7. Nuo ovat hyviä, ja oikeastaan Johanna Iivanaisella on taito tehdä laulusta kuin laulusta omannäköisensä. Minun suosikkini on Cherbourgin sateenvarjot.

   Poista
  8. Tässä tämä Perillä
   https://youtu.be/YXMo7Z7H0ZU

   ja Hullu
   https://youtu.be/1KORuTjdVKE

   Sais tulla uudet versiot noista nettiin.

   Poista
  9. Kuuntelin nyt Johannan Cherbourgin sateenvarjot. Melko ok, mutta jos kosisi, suostuisin.

   Poista
  10. Enkä vittu soikoon häpeä tätä yhtään, mutta Suzi Quatroa rakastan. Ihan paskaa musiikkia ja aristikin huono. Mut lovee ja ihanaa nahka-asuu...

   Poista
 28. Luvin jostai tiedejulkaisusta, että kissaihmiset ovat sisäänpäin kääntyneempiä, vapaamielisempiä ja anarkistisempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiede on niin ihmeellistä, tiede saa meidät sekaisin. Kertoiko tiedejulkaisu muuten mitään anakondista tai kuuden metrin mittaisista krokodiileistä?

   Poista
 29. Tuosta kuvasta: siinähän selvästikin kokenut Odinin Soturi opastaa tulevia pakolaiskeskuksen neitsyeitä kohtaamaan puutteessä eläviä nuorukaisia, ja oppikirja on ilman muuta Tuhannen ja yhden yöjuoksun tarinat, kuten Iines-sisar lähes arvelikin, ja opetuksen aiheena on epäilemättä katupartiolaisen lupaus: aina valmis!

  VastaaPoista
 30. Täällä Pikkukaupungissa on Pillupalatsiksi haukuttu kerrostalo siinä epämääräisessä lähiössä, jonkalainen joka kaupungilla on. Paikkakuntalaiset arvuuttelevat tyylilleen uskollisina, kateina niin kuin vain satakuntalaiset osaavat olla, joko partalapset - kuten he rumasti nimittelevät näitä lapsukaisia - ovat hoksanneet palatsin palvelut, asuntolansa kun on aivan vieressä.

  Niin tai näin, poikien asuntolan edessä oli tänään rykelmä pillit soiden saapuneita hälytysajoneuvoja, oli poliisia, ambulanssia, palokunnan autoa, taivaalta saapunutta ja melkein nenäni alle laskeutunutta pelastushelikopteria. En tiedä, mitä oli tapahtunut, missään ei ole tietoja tapauksesta.

  Samaan aikaan lähikunnassa oli vastaanottokeskuksessa poliiseja vaatinut kahakka. Niin että rauhallista viikonvaihdetta vaan itse kullekin täältä nukkuvasta provinssista! Satakunnan poliisia ja hälytysajoneuvokuskeja ei käy kateeksi.

  VastaaPoista
 31. Odinin soturit taitavat olla niitä pakanoita. Minä osaan kiroilla, minä en ole.

  Tärkeintä minulle kuitenkin on, että tähtisilmäinen Marja Hintikka on minulle moikannut. Luuli minua Kluuvin Mäkkärillä joksikin toiseksi, mutta se ei haittaa yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtisilmäinen, pah, tähtitissinen se on. Vaikka onhan se soma kaikin puolin paitsi ulosanniltaan.

   Poista
 32. Heh, heh, on minulle entisen presidentin mieskin, Arajuuri tai joku sellainen, vahingossa hänkin kai moikannut, mutta se ei tuntunut yhtään niin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultapas poisti lapsena herneen nenästä tohtori Arajärvi, suuri persoonallisuus ja laskelmieni mukaan Pertin isoisä, mikäli Pertti oli Tertun poika.

   Tohtorista Arajärvestä on koottu kaskukirjakin. Erään kerran hän oli jotakuta naisenpuolta tutkittuaan höpötellyt itsekseen "viirus, viirus". Siihen nainen kimmahti: Ei mun piirussani vikaa ole!

   Poista
  2. Tertun poikiahan se tämäkin Arajuuri on. Muistelen Tapsan hänet jotenkin tunteneen.

   Poista
  3. Meidän poikamme pelasivat samassa junnujengissä aikoinaan. Vaikka itse asiassa Penan ex muijaa siellä useammin näki.

   Poista
 33. Minä katselin niitä persujen tänne tuomia irakilaisia Pitskun vastaanottokeskuksen edessä. Kovia polttamaan tupakkia ja älyluuria näppäilemään. Hitsin vitsi, pitääks persujen kaikki kaverinsa tänne tuoda.

  VastaaPoista
 34. Olin tunnistavinani sinussa hengenheimolaisen. Jos haluat tarkempaa selvitystä niin voit kertoa meiliosoitteesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulleko tämä oli. riku.riemu@gmail.com, siel mää asustan.

   Poista
  2. Jaaha, meni väärään kohtaan. Edellinen siis Sampalle.

   Poista
  3. No nyt on Rikun osoite, niin voi laitaa salaisia linkkejä hänelle.

   Mitäs muuta pidit näistä rikostarinoista?

   Ja Kuunkuiske, en laita osoitettani julkisesti, näinä hektisinä internetaikoina voi tulla jos jonkin sortin me armastas MV lehteä propagandaa postiin.

   Mutta mut saa kiinni, kun laitat kommentin mun blogiin niin sieltä saan taas sun osoitteen ja niin eespäin.

   Poista
  4. Ok, laitan jotakin ehtoolla kun kerkiän.

   Poista
  5. Vaikka elämme hektistä internetaikaa, niin mitään kiirettähän tässä maailamssa ei ole.

   Poista
 35. "Mitä siis tekisivät tarraajat, jos tytöt tuntiessaan kiimaiset kourat pakaroissaan ja läähätyksen niskassaan kääntyisivätkin ympäri ja tarraisivat ahdistelijoita korvista kiinni ja siitä vaan hirveästi huutaen ilkeällä polvipotkulla haaroväliin ja tohelo polvilleen. Lopuksi suihkaus värisuihketta moukan silmille."

  En tiedä miksi minua hykerrytti ja nauratti tämä perinaisellinen reippaus, jota Iines tässä neuvoi. Näinhän me tytöt ennen tehtiin jos ei seura miellyttänyt tai väkisinmakaajia pyrki lähietäisyydelle, tosin väripulloja ei ollut, enkä niitä suosittele. Meikäläisellä ei enää tätä vaaraa ole, nostaa vain kynttilän korkealle, niin kyllä siinä käppyrät häipyy, elleivät pökrää ennen kupsahtamista. Hollannikkaat toimivat myös tehokkaana pelotteena ja semmosella kun huitaisi niin ainakin karkuun pääsi. Nythän joutuu helposti myös hätävarjelun liioittelusta linnaan jos päällekarkaaja tai tappaja vahingoittuu. Se on vähän kommervenkki juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota. Kynttilä taskuun vaan meikäläisellekin, Mustis. En kauheasti pelkää omasta puolestani, vaan rakkaan kamerani puolesta, jota roikotan puistoissa ja poluilla kulkiessani. Toisaalta sillä kun vetäisee laakista tunkeilijaa ohaukseen, jo putoaa.

   Poista
 36. Tilastot ovat synkkää luettavaa, maahanmuuttajia niissä on vähän. Tummat saavat ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilastoa tutkitaan prosentuaalisesti, suhde keikahtaakin toisinpäin. Meitä kantasuomalaisia kun on pikkuisen enemmän.

   Poista
  2. Kuten edellä tuli ilmi, kyllä suomipoikakin osaa olla törkeä, ja nythän on sopivasti syntipukkeja tarjolla, näitähän me aina tarvitaan. Kulttuurierot ja oma tilan jakaminen on kova juttu. Toisaalta ääri-islamit ja -muslimit saavat minultakin aika paljon negatiivista energiaa, vaikka en mielestäni ole rasisti livenä jos lovenakaan.

   Rupesin miettimään tuota Rikhardsonin heittoa: Tummat saavat ilmankin - Ovatko naiset muka niin heikkona tummapintasiin sen kummemmin kuin muihinkaan. Se on ehkä yksilökysymys, joka on yleistetty ja väritetty? Omassa elämässäni ei ollut ainutkaan tummaa, (mutta jos olisi kävellyt sopiva vastaan, niin mikä ettei) yksi puolimustilainen oli kerran ehdolla, mutta eipä siitä onneksi tullut lasta eikä paskaa:)


   Poista
  3. Meillä tuntuu median annista päätellen olevan parhaat ja kilteimmät turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat. Tämä on erinomainen asia. Tätä viestiä saa päivittäin lukea valtakunnan pääviestimistä.

   Toisin on esimerkiksi Briteissä ja Saksassa. Helsingin Sanomissa oli aamulla juttu, jossa kerrottiin Britanniaa aina vuoteen 2013 asti ravistelleesta Rotterdamin skandaalista: 1 400 brittiläisen lapsen ja nuoren hyväksikäytön annettiin salailun merkeissä jatkua vuosikausia.

   Asiaa peiteltiin, koska tekijöinä olivat lähinnä pakistanilaiset maahanmuuttajat. Viranomaiset ja kansalaiset pelkäsivät saavansa rasistin leiman, jos puhuvat asiasta.

   Nyt Rotterdam on palannut keskusteluihin Saksan Kölnin tapahtumien myötä. Kölnistähän on tehty yli 650 rikosilmoitusta.

   Aluksihan Saksassakin asiaa salailtiin: viranomaisten tiedottaminen ja viestimien kertominen Kölnin ahdisteluista myöhästyivät päiväkausia. Totuushan on, että salailukulttuuri antaa ääriliikkeille aseet käteen, ja koko tilanne eskaloituu ja kääntyy kuin bumerangi maahanmuuttajia vastaan.

   Hyssyttelyhän on johtanut Saksassa myös Merkelin suosion romahtamiseen, ja usko poliisiin on vaakalaudalla. Saksan poliisi ei ole nimittäin vieläkään selvittänyt, mitä Kölnissä todella tapahtui ja olivatko ahdistelut organisoituja.

   Surullisinta on, että rasistiksi leimautumisen pelko elää Suomessakin. Kuten havaittu on, suuri osa ei halua myöntää, että turvapaikanhakijoiden myötä tulee uudenlaisia ahdistelun muotoja. Epäloogisinta minusta on, että jotkut naiset itse eivät tätä tahdo myöntää tätä, vaan pyrkivät selittelemään asiaa.

   Britanniassa Rotterdamin tapaus osoitti sen, että hyvää tarkoittava lähestymistapa ongelmiin ei aina ole oikea menettelytapa. Uhrien ja heikompien suojelun tulee mennä kaiken edelle. Myös oman ideologian.

   (Lähteenä käyetty myös seuraavaa artikkelia: Annamari Sipilä, Helsingin Sanomat C5, 17.1.2016)

   Poista
  4. Iines kirjoitti:"Meillä tuntuu median annista päätellen olevan parhaat ja kilteimmät turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat. Tämä on erinomainen asia. Tätä viestiä saa päivittäin lukea valtakunnan pääviestimistä."

   - Missä 80-paikkaisessa vanhusten hoitoyksikössä Suomessa on 40 työntekijää? No, ei missään.

   - Missä 80-paikkaisessa turvapaikanhakijoille tarkoitetussa yksikössä on 40 työpaikkaa? No, Kalliolassa Nurmijärvellä.

   - Kalliolaan avataan Suomeen yksin tulleille alaikäisille pakolaisille ryhmäkoti ja tukiasumisyksikkö.

   Poista
  5. Anonyymi, olisikohan pitänyt kirjoittaa omaan tekstiini että "sarkasmivaroitus"? Kai nyt ymmärsit viestini sävyn? Minä en oikeasti suitsuttele asioita, joiden ympärille on kiedottu salailukulttuuria.

   Siis meilläkin on Pikkukaupungissa käsittääkseni vähintään 40 nuorta turvapaikanhakijapoikaa, joita varten palkattiin 15 ohjaajaa/työntekijää. Ymmärrän hyvin, että turvapaikkatoiminta on myös bisnestä majoittajakunnille ja yrityksille. Valtio rahoittaa kaiken, ja kunta saa vain tuloja toiminnasta.

   Tuo vanhusten vertaaminen tähän tilanteeseen tuo mieleeni sen Karin piirroksen, jossa Jeesus seisoo joulumarkkinoiden seassa Mannerheimintien ruuhkassa kenenkään huomaamatta. Samoin makaa siellä ihmisten jaloissa suomalainen sairas vanhus kaiken avustustoiminnan alapuolella. Ei ole millään tavoin trendikästä eikä kannattavaa antaa hänelle inhimillistä kohtelua tai turvallisia oloja hänen viimeisinä elivuosinaan.

   Esimerkki omasta tuttavapiiristäni: kuulin juuri suoraan mielenterveyssairaalasta, että yli 65-vuotialle mielenterveyspotilaille annetaan vain lääkehoito, ei terapiaa. Toistan: ei terapiaa, vain voimakkaat psyykenlääkkeet vanhuksille. Ei ole rahaa terapiaan, joka on lääkkeitä paremmaksi todettu.

   Poista
  6. -"sarkasmivaroitus"?


   -Mikä tuon uuden yksikön kohderyhmässä ei pidä paikkaansa? Ei likikään kaikki, sillä tulijat eivät ole yksin saapuneita, vaan gangsterien matkailutoimistojen tuomia. Kaikki tulijat eivät myöskään ole alaikäisiä, eivätkä pakolaisia.

   - Missä tuossa kaikessa voi nähdä jotain hyvää ja kaunista?

   - Ehkä siinä, että maahantulijoiden tieltä siirretään päihdekuntoutusklinikka Nurmijärveltä Kaunialan sotavammasairaalan tiloihin?

   Poista
  7. Anonyymi, kuka näkee hyvää ja kaunista? En minä tiedä siitä mitään. Kyseistä tapaustakaan en tunne enkä sitäkään, mitä se merkitsee päihdekuntoutusklinikan asukkaille. Voi olla huononnus, voi olla parannus.

   Jostain kaupungin taloista kun asukkaita siirrettiin pois turvapaikanhakijoiden alta, kävi ilmi, että vanhat asukkaat pääsivätkin parempiin asuntoihin ja turvapaikanhakijat saivat nämä vanhat.

   Asioita ei ehkä kannata katsoa valmiista näkökulmista. Minäkin koetan pitää huolen siitä, että katson asioita enkä jumitu minkään valmiin ajatusrakennelman alle.

   Poista
  8. Jeesus on Jeesus ja bisnes on bisnes, tavattiin ennen sanoa. Ja sitähän se on, kokoomuskälli kääntää talven kovimmilla pakkasilla vuokra-asunnoista lämmöt pienelle neljälletoista asteelle. Yhdessä asunnossa mitattiin laserilla 11 ja lattianrajassa 10. Ja turvapaikanhakijat ovat kokoomaheppujen taivas, valtio maksaa ja kaikki on hyvin.

   Poista
  9. Tämä ihana kotomaa alkaa olla ihan ryssän helvetti, kokoomus- ja kepusiperia. Persutkin siinä seassa, sen vähän mitä mitään osaavat.

   Poista
  10. Persauksien ulkomaalaisvihasta aina puhutaan, mutta oleellisempaa olisi puhua siitä, että vihaavat suurimpaa osaa suomalaisista. Meitä tosisuomalaisia. Persus kun on pienpuolueista yksi pienimpiä.

   Poista
  11. Se täytyy nyt edelleen muistaa, että tämä nykyinen Siperia on edellisten hallitusten työn jälkeä, ei suinkaan nykyisen hallituksen, joka koettaa korjata vanhojen hallitusten tekoja ja tekemättä jättämisiä.

   Turvapaikanhakijamäärän räjähtäminenkään ei taatusti olisi ollut yhtään vähäisempi punavihreäsinivasemmistohallituksen aikana. Jokainen voi mielessään kuvitella Rinteen, V. Niinistön, Arhinmäen ja Stubbin lausuntoja tilanteesta. Ja päälle vielä kristillisten siunaus. Amen.

   Poista
  12. Niin, kepu ja kokoomus aina, missä uudistus? - Nuo puolueetehan ovat hallinneet 2000-luvun alusta. Ja vastuussa kaikesta siitä, mikä nyt mahdollisesti on vikana.

   Poista
  13. Mutta oliko kepu siis viime hallituksessa? Mielestäni kepu on ollut viimeksi 2010-luvulla Kiviniemen ja sitä ennen Vanhasen hallituksissa. Voi olla että muistan väärin.

   Poista
  14. Juu, Anu Vehviläiset putosivat hetkeksi, mutta mitä se mitenkään muuttaa. Sain junassa varmaan vuonna 2010 oikein aplodit, kun puuskahdin:"saatanan sika!", Anun haastattelussa kertomista valeista VR:n junasuoritteista ja ainaisesta myöhästelystä. - Semmonen se on, taitelijoihin ei kannata ikinä luottaa.

   Poista
 37. Kun otsikko on sisarvoimaa, niin laitanpa tähän pari linkkiä ( juu, linkit ei keskustele), kuinka modernit naiset hoitavat sisarvoimansa, pätevästi, kätevästi ja ah niin modernisti, iltapaskan sivuilla:

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1452998554930.html
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1452906481945.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kamala, melkeen yrjö tuli pöytään viimeistään tuon Jungnerin linkeissäsi havaittuani. - Fiksu mieshän se on, mutta kun rakastaa itseään nin paljon, että vanhalla terminologialla narsistiksi sanoisin.

   Poista
  2. Nuo naiset eivät ole moderneja, vaan vanhanaikaisia.

   Poista
  3. Nämä naiset ovat suorastaan postmoderneja.

   Poista
  4. En tunne tarpeeksi kyseisiä naisia, joten en tiedä, voit olla oikeassa.

   Jos postmodernilla tarkoitat kuitenkin sen nykyistä yhteiskunnallista merkitystä, jossa pyritään täydelliseen vapauteen, niin enpä sanoisi tuon Emilia Poikkeuksen olevan kovinkaan postmoderni pyrkiessään miehen elätiksi. Tuosta toisesta naisesta en osaa sanoa mitään.

   Poista
  5. Vaan mistä se J.Karjalainen sai sen lännenjukka-nimensä? - Tästä ihanasta biisistä.

   Poista
  6. No, postmoderniahan on tämmöinen median käyttö, puhtaasti henkilökohtaiseen hyötyyn pyrkien.

   Poista
  7. Hermot minulla Jungneriin meni, kun luin jostain, ettei päästänyt puoluekokouksessa Ilkka Taipaletta puhumaan. - Hän tilasi nosturin ja puhui sieltä. Taatusti parempaa asiaa kuin Jungnerille on ikinä tullut mieleenkään.

   Poista
  8. Hiski oli minun suosikkejani jo opiskelijatyttönä, jolloin kukaan muu ei ihaillut häntä, tuskin tiesikään. Muistan miten nauhoitin Lännen lokarin itselleni radiosta Tandberg-kelanauhuriini.

   Yleensäkin magnetofoniin nauhoitettiin ilman laitteiden yhdistämistä niin, että radio asetettiin siihen nauhurin viereen soimaan ja itse oltiin hiljaa. Jos yskäisit, se kuului nauhalla. Oli siis oltava hiiskahtamatta.

   J. Karjalainen on myös suosikkejani. Hän ei osaa tehdä huonoa.

   Poista
  9. Täsä Juutuubin ja muiden ihmeellisyyksien maailmassa nuoremmat eivät tajua mennyttä aikaa. Saatanan yleisadio soitti klassista musiikkia: YÄK, YÄK ja Yleisradio. Ja broidi osti monokasettisoittimen, joka toimi vain pattereilla, verkkolaitetta siinä ei ollut. Siinä vierellä sain CCR:ää kuunnella, kun hän laittoi apparaatin korvaansa kiinni ja silmänsä myös.

   Poista
 38. Tandbergin kelasoitin oli sukumme porvarillisemmalla haaralla, isän siskopuoli sellaisesta soitteli markkuaroja ja mitäsaatanansaastaa. Tannbergin kelasoitin oli myös oleellinen osa kieltenopiskelua. Jumalauta, että englanninopettajamme sitä runk...eestaassuoritti.

  VastaaPoista
 39. Itse ostin kelanauhurin vissiin opintolainalla, kuten kirjoituskoneenkin. Kelanauhuri oli tarpeen sanastonkeruutyössä, jota harrastin opinnoissani. Vehje oli iso ja painava, mutta niin vaan painelin se kädessä pitkin Vakka-Suomen maita ja mantuja. Ja mummot keittelivät minulle kahvejaan, kun nauhoitin heidän pajatustaan.

  VastaaPoista
 40. Aika kummallista tuo tämän päivän mittareilla on. 70-luvun, miljoonan maksaneet, osamaksustereot olivat paljon huonompia kuin tämän päivän kolmenkympin kuulokkeet tietokoneeseen. - Ja ne nykypäivän opiskelijatkin vain inthernetin ihmeellisesä maailmassa seikkailevat ja kikkeliään hierovat, vaikkei semmoista ensinkään olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kuitenkin tapaamme kuunnella joulun aikaan Bachin Jouluoratoriota Saksasta käytettynä ostetulta nauhalta. Ei ole paremmasta väliä kun esittäjinä ovat vaikkapa Gundula Janowitz, Fritz Wunderlich ja sitä rataa … no, emme enää kuule paljoa yli 10 kHz, kuuliko Johan Sebastian?

   Hyvää vuoden jatkoa toivoo hh

   Poista
  2. No juu, Bachia tai Lennonia edelleen kuuntelemme. Jouluoratioista minä en ole moksiskaan.

   Poista
  3. Mainiota vuoden jatkoa sinullekin, hh. Voi kun saisikin jostain vielä ne ammoin nauhoitetut kelat. Ihanaa Vera Lynniä, myös Bachia ja paljon cembalolla soitettua klassista, joka oli tuolloin minulle mieleen. Ja sitä Hiskiä.

   Poista
  4. Iines kirjoitti:"
   Iines17 tammikuuta, 2016 19:04

   En tunne tarpeeksi kyseisiä naisia, joten en tiedä, voit olla oikeassa.

   Jos postmodernilla tarkoitat kuitenkin sen nykyistä yhteiskunnallista merkitystä, jossa pyritään täydelliseen vapauteen, niin enpä sanoisi tuon Emilia Poikkeuksen olevan kovinkaan postmoderni pyrkiessään miehen elätiksi. Tuosta toisesta naisesta en osaa sanoa mitään."


   Kysymys:
   Miehinen voima, yksi luonnonkierron perusasioista on työnnetty sivistysvaltioissa naisen älyn voimalla ovelasti kaappikamaksi, niin kuin homous taannoin.
   - Vaan pysyykö kaapissa? minä vaan kysyn! kysyis Pekka Puupään Pätkä.

   Poista
  5. Miten se miehinen voima on voitu päihittää naisen älyllä? Eivätkö miehet olekaan älyllisesti pystyvämpiä ja siten kyvykkäitä pysymään miehisessä voimassaan? Onko miesten älyllinen ylivertaisuus väärää tietoa?

   Poista
  6. On se, Kuunkuiske. Väärää tietoa on, sillä ei kai aivojen koolla ole merkitystä sisältöön. Iso pää ja vähä miält, sanottiin Raumalla joskus.

   Siis mies on yhtä älykäs kuin ennenkin, mutta nainen on älykkäämpi kuin on luultukaan. Ei se sukupuolesta voi olla kiinni.

   Musliminainenkin on älykkäämpi kuin vanha tohveli, usko pois vain Mohammed. Ja monesti älykkäämpi kuin sinä, joka kehtaat nuolla jonkun äidin tytärtä Helsingin Unioninkadulla ja hakata päälle äitiä, joka puolustaa tytärtään. Kuinkahan paljon tuommoisten Mohammedien ÄO lienee?

   Poista
  7. Voisin sanoa Mohammedien ÄÖ:n , mutta sinä iines poistat heti toduudenpuhujan kommetin.
   Täällähän ei saa olla rasisti.

   Poista
  8. En minä aivojen koosta mitään puhunut. Joskus vaan törmää siihen, että kaikki - no melkein kaikki - tieteen ja taiteen uroteot ovat miesten aikaansaannoksia.

   Huonosti menee miehellä, jonka täytyy pakottaa nainen seksiin. Ei taida paljon olla toimintaa siellä yläkammarissakaan, jotta voisi lämmitellä ensin naisen pääkoppaa.

   Poista
 41. Sano ensin mikä on ÄÖ? Senkin imbe-silli.

  VastaaPoista
 42. Anonyymi, parempi ettet sano, sillä en usko propagandaan enkä Tatu Vanhaseen. Ihmisellä kuin ihmisellä on ihan omanlaisensa perskohtainen ÄO, oli hän mutu, matu, hutu tai tutu.

  Ihmettelen kyseisen nuolijan älykkyysosamäärää. En kaikkien, koska kaikki eivät nuole eivätkä hakkaa naisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutavaa rutinaa ja jäpinää nettikirjoittelusta pidetään mielestäni siksi, että useimmilla keskustelijoilla, blogien väsääjillä tai etenkään heidän arvostelijoillaan ei ole mitään kunnollista sanottavaa.

   Poista
  2. Näinhän se menee, Anonyymi.

   Vaan tuo sinun kommenttisi kannatti kirjoittaa.

   Poista
  3. ÄO on älykkyysosamäärä. Mutta mikä on ÄÖ? Onko se älykkyysöljymäärä? Sitä minä kysyin että selitettäisiin. Mutta kaikki niin tyhmiä ettei kuule ja sokeita että ei osaa vastata.

   Poista
 43. Miten voi olla, että joku löydetään kurkku viillettynä auki, mutta poliisi ei löydä asiasta rikosta? Nyt joku ei täsmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Venäjällä itsemurha tapaus missä itsemurhan tehnyt on ampunut itseään kolme kertaa selkään kiväärillä. Ihmeiden aika ei ole ohi.

   Poista
  2. Anona voi heittää herjaa vakavasta tapauksesta, minä tyydyn vain sanomaan, että joku asia nyt ei täsmää uutisoinnissa.

   Ehkäpä nyt on eka kerta, kun Seiska viihdeuutisessaan kirjoittaa tulkinnallisesti?

   Poista
  3. Kuulkaas pojat tätäkin, mitä poliisi sanoo tutkiessaan rikosilmoitusta siitä, kun miesjoukko ympäröi ja eristi toisistaan äidin ja tyttären ja alkoi nuolla tyttären kaulaa ja hakata äitiä Unioninkadulla:

   - Juttua tutkitaan tällä haavaa

   – Selvittelemme ja tutkimme asiaa, juttu elää ja rikosnimikkeet saattavat matkan varrella muuttua.

   - Ketään ole ollut kiinniotettuna tai pidätettynä tapaukseen liittyen.

   - Ei ole tiedossa, kuinka monta miestä joukossa oli.

   – Epäiltyjä ei vielä ole.

   – En lähde liittämään tätä tapausta mihinkään, minua korkeampi taho saa tehdä sitten sen ilmiötason analyysin,

   ...... sanoi siis poliisi.

   Poista
  4. No nyt on joku heittänyt henkensä. Vähän vakavampaa kuin naaman nuoelminen, joka nyt ei ole suvaittavaa. Mutta vähän lievempää kuin kuolema.

   Poista
  5. Toin jutun lähinnä poliisin löperyyden vuoksi, en vertaillut tekoja - molemmissahan on tapahtunut rikos.

   On muuten väärin sanoa, että kysessä oli "vain nuoleminen". Teko oli pelottava, miesjoukko saarsi naiset, eristi heidät toisistaan, kiinnipiteli ja esti pakenemasta, nuoli kaulaa, lääppi, hakkasi äitiä.

   Kyseessä ei siis ollut vähäinen teko. Pelkokin päällekäymisessä on eräänlainen kuolema, henkinen kuolema, joka voi vaurioittaa ihmistä jopa pysyvästi.

   Poista
  6. En pidä siitäkään, että koira nuolee naamaa/kaulaa, mutta että ihminen niin tekee tuntuu kuvottavalta.
   Muuten, telkan ajankohtaisohjelmassa oli huolta miehen syrjäyttämisestä ja naisen vallankäytöstä.
   Tämäkö trendi nyt pyrkii pintaan?

   Poista
  7. Paljon on nyt puhuttu siitä, että naiset väheksyvät miehiään ja viettävät entistä enemmän aikaa naisystäviensä kanssa. 

   Eikös tässä vain näy naisten tasa-arvoistuminen. Juuri tätä miehet - jos nyt yleistetään hieman - ovat aina tehneet.

   Poista
  8. "Poliisin mukaan asiassa on käynnistetetty kuolemansyyn tutkinta, eikä tapauksessa ole ilmennyt mitään rikokseen viittavaa."

   "- Tällaisenaan kuolemantapaus kuuluu normaalin kuolemansyyn tutkinnan piiriin, joten poliisi ei tiedota siitä yksityiskohtaisemmin tietoa, Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo."

   Toisaalta mediassa kerrotaan, että miehen kurkku oli viilletty auki, kuten Samppa jo ihmettelikin!

   Oudolta kuulostaa. Selityksiä keksin kaksi: 1) mies itse oli viiltänyt kurkkunsa tai 2) sen teki ISIS kostoksi Hakkaraisen pilkkaaville puheille.

   Poista
  9. Tuuli kääntyy. Kuten Iines totesikin, niin tähän astihan ne ovat olleet juuri miehet, jotka ovat väheksyneet puolisoitaan ja viettäneet enemmän aikaa naisystäviensä kanssa.

   Poista
  10. Kuten olemme saaneet huomata, revittely alkoi.
   Mieti edes hieman vainajan omaisia ennen kuin möläyttelet!!

   Poista
  11. Minua huvitti työelämässä semmoinen kuvio, että kun joku nainen (lue:Iines) teki fiksun ehdotuksen, vähän vaivihkaa, niin sitä ei kukaan kuunnellut. Mutta kun mies nappasi sen ehdotuksen ja kääritteli vähän voissa, jo kelpasi. Etenkin rouvasväki peukutti miestä.

   Tämä siis naisvaltaisella alalla, enkä halua yleistää tätä kaikkiin miehiin. Tästä kuviosta on "kiittäminen" siis myös naisia eikä yksin miehiä.

   Poista
  12. Anonyymi, jos poliisi sanoo, ettei tutkimuksessa ilmennyt mitään rikokseen viittaavaa, niin todennäköisesti ei ilmennyt. Tästä voi vetää joitakin päätelmiä.

   Jos olisi ilmennyt rikokseen viittaavaa, juttu jatkuisi rikostutkintana. Poliisi tekee virheitä, mutta ei näin karkeita. Hyeenat eivät nyt tainneet saada saalista, jota ne odottivat hampaat irvessä.

   Poista
 44. Missä EU- siellä ongelma. - Timo Soini.
  Missä mies siellä ongelma. - NaisUnioni
  Missä Hakkarainen siellä ongelma. - Anonyymi2
  Missä Samppa siellä kolvi. - Tuntematon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos piru, ollaanko tässä ylistetty nyt jo samaan tyhjänpuhujien sarjaan Soinin kanssa?

   Poista
  2. Oikein hyvä, anonyymi2, mutta minä heittäisin ajatelmiin vähän ytyä lisää:

   - Missä ongelma, siellä EU
   - Missä ongelma, siellä mies
   - Missä ongelma, siellä Hakkarainen
   - Missä Samppa, siellä kolvi (?)

   (Mikä muuten on kolvi? Komea nenä? Työkalu? Hitsauspimpula?)

   Poista
  3. Kolvi
   http://www.kolumbus.fi/makkesgarage/koulu/7.jpg

   Poista
  4. Tuosta minulle tuleen mieleen vain, missä EU, siellä Halla-aho ja missä persut, siellä irakilaisia.

   Poista
  5. Yksi piste kolmesta Sampalle. Pelkkä kuva ei kerro, mikä kolvi on.

   Oikeastihan kolvi on juotin, (puhekielessä joskus myös juotoskolvi tai pelkkä kolvi) elektroniikka- ja sähkötöissä käytettävä käsityökalu, jolla juottamalla liitetään elektroniikan komponentteja sähköisesti ja mekaanisesti toisiinsa tai piirilevylle.

   Poista
  6. Nyt kuvassa ei ollut elektroniikka juotin, vaan hitsauskolvi tekniikalle 135/136

   Sitten on vielä erinlaiset kolvit tekniikalle 111 ja 141.

   Poista
  7. Selvä. Erilaiset kolvit eri tarpeisiin, kuten hammaslääkärillä erilaiset porat erisuuruisiin reikiin.

   Minusta tuntuu, että joissain käden töissä olisin hyvä. Yksi mikä kiehtoo, on konservoijan käsityö.Tai entisöijä, vanhojen huonekalujen kunnostaja. Isä oli taitava puutöissä, ja lapsena leikin höyläpenkillä. Se olisi muuten vieläkin komea huonekalu huushollissa, vaikka olohuoneessa pöytänä. Aitoa paksu puuta, ei mitään Ikean höttöistä ja ainavalkoista itsekoottavaa lastulevyjuttua.

   Nyt minulla on olohuoneessa vanha soikea puupöytä ja tasakantinen vanha arkku, punaruskeaa paksua puuta, 1700-luvulta. Eikä kirjahyllystöä, vaan paksu sekatyylinen vanha piironkikaappi, iso ja korkea, laatikoin ja pikkukaapein ja koristuksin. Vannon puun nimeen.

   Poista