10.9.2008

Syysrysäkirja 2. sivu

Kirjoitan tätä postausta hieman ristiriitaisten tunteiden vallitessa. Nimittäin kun viimeksi kirjoitin pärettä, niskaani hengitti yksi pitkäaikainen naispuolinen alien mustelmablogeineen, mutta nyt heitä on kaksi, ja he ovat - ylläripylläri - yhdistäneet voimansa ystävystymällä keskenään.

Tämä uudempi käy nyt haukkua paukuttamassa blogissani minua, miesrysän pitäjää, koska hän on Kierkegaardin erikoistuntija, en minä, joka olen rohjennut poimia blogini mietteeksi Kierkegaardilta aforismin. Minähän olen vain mafian kätyri ja siskojeni selkäänpuukottaja viettelemällä viattomia miesraukkoja hävyttömällä halvalla blogillani.

Jos minua tuossa määrin joku bloggaaja riepoisi, en kyllä menisi vasiten paikalle itseäni kiusimaan, vaan menisin sinne, missä minulla on hyvä olla ja missä henkeäni ravitaan syvillä viisauksilla ja uusilla oivalluksilla, miellyttävillä lähdeviittauksilla vieraskielisiin kirjoihin ja laittamattomilla sitaateilla, jotka todistavat, että. - Miksi jokusilla on taipumus masokismiin, jonka uhriksi sitten valikoituu viaton punapahkurainen korvaturvokki, joka ei tiedä tekevänsä pahaa pelkällä olemassaolollaan? Ja joka joutuu yleisen hygienian nimissä poistamaan asiattomat räksyt kommenttilaatikostaan.

Muuten olen viettänyt hiljaista ja rauhaisaa elämää. Olen vaeltanut kameran kanssa lehdossa kuvaamassa valon ja varjon leikkejä ja varmaan syksyn viimeistä kaaliperhosta. Hieman mietin myös, että mitäs jos alkaisin kuvata miehiä, puutteessa kun olen. Eräästä blogista (Tillman) löysin nimittäin linkin tanskalaiseen blogiin, jonka teemana on kuvata pyöräileviä naisia. Heureka! Näin heti mielessäni miesten lihaksikkaat pakarat ja muhkean köyristyvän hartianseudun. Uhh! Miksi se kuvaaja en voisi olla minä, akateemisesti koulutettu, kypsä nainen? Kuten on nähty, on mitä luontevinta se, että akateemisesti koulutettu jo iällä oleva mies kuvittaa blogiaan hempukan kuvilla, joten eihän tässä mitään sopimatonta kai olisi?

Vaan - puskistako kuvaisin, paparazzina? Mietin jo, että pysäköin auton pöheikköön ja kuvaan sieltä ohiajavia komistuksia. Ehkä jätän idean kuitenkin naisille, jotka asuvat isoissa kaupungeissa. Eihän täällä pikkukaupungissa ole tarpeeksi pakaravalikoimaa, on vain sitä isäntämallia.

Äh. En kai nyt saa helppoa ja ansiotonta arvonnousua, kun puukotan näin kanssasisariani ja koko naisen asemaa selkään?

33 kommenttia:

 1. Eikä yhdelläkään ollut kypärää!

  Iisi

  VastaaPoista
 2. Kaikki kunnia kärsivällisyydellesi. Yritithän lähes kuin enkeli keskustella HG:n kanssa sekä yritit myös aikaisemman kiusaajan kanssa.

  Sairaita ihmisiä vaikuttavat olevan. Jos olisi jotain tehtävissä vaikka vetoomus blogilistalle tai näille ihmisille: Jättäkää rauhaan! Olen valmis allekirjoittamaan. Vaikka olet kärkevä naisasianainen, itse ainakin kunnioitan sinua jo lahjojesikin takia. Pidät yllä varteenotettavaa keskustelukulttuuria.

  Tuntuu, että noilla kiusaajilla on kovin vähän argumentteja, HG:n kielenkäyttöä ja näkökohtia en edes ymmärrä. Mutta jatkuva nälviminen varmastikin rassaa. Näin ulkopuolisena tuntuu, että kovin ovat heikoilla, eikä kannata välittää, mutta tulisipa arvostelua meikäläistä kohtaan, heti olisin varmasti paljon herkkänahkaisempi.

  VastaaPoista
 3. Kypärä ei vissiin olisi kuvausta haitannut, kun vaan ne naisen pakaralihakset ja sääret näkyvät. Täällä pikkupaupungissa kypärää näkee vain alakoululaisilla ja muutamilla vanhemmilla + sitten tietenkin urheilupyöräilijöillä.

  Maalainen, olet oikeassa, minä olin kärsivällinen, ja uskallan sanoa sen. Tarjosin ystävyyttä ja pohdiskelin kommentteja, mutta yhtäkkiä huomasin elättäneeni kyytä povellani, niin kuin muuan kanssabloggaaja aiemmin sanoi. En tänä päivänäkään tiedä, mikä muutti mielen ja hyvin negatiivista kritiikkiä ja suoranaista haukkua alkoi sataa. Joskus tuntuu siltä, että virtuaali on sirkus, joka on täynnä hulluja ja klovneja.

  VastaaPoista
 4. Käy uudelleen siellä Tanskalaisen blogissa ja selaa se blogi uudelleen läpi.
  Siellä on kuvattu sekä naisia että miehiä, pariskuntia on siellä lapsiakin pyöräilemässä.
  Olet tosi hyvä moittimaan toisten blogeja. Ehkä se johtuu akateemisestä koulutuksestasi, jonka tuot aina esille.

  VastaaPoista
 5. Hehee, anonyymi, ihan hyvä, jos siellä on kaikkia sukupuolia. Alussa jonka ehdin katsoa, oli kyllä naisia.

  Kenenkäs blogia minä nyt olen haukkunut? Vastaa sanoistasi! Tietenkin minä puolustaudun, jos minua haukutaan. Ei se puolustautuminen ole haukkumista, jos tekee sen hädissään, niin kuin minä olen tehnyt. Minä en koskaan hauku ketään, mutta puoleni yritän pitää ja jos sitä kutsut haukkumiseksi, niin se on sinun näkemyksesi.

  VastaaPoista
 6. Vielä puskanikille:

  Miksi toin esille akateemisuuden?

  Ihan kuulepa siksi, että akateemisuus ja seksikkyys harvoin yhdistetään naiseen yhtaikaa.

  Tätä kuviota halusin ravistella, minusta kun nimenomaan akateeminen nainen on monesti seksissään avoimempi olento kuin vähemmän koulutettu kanssasiskonsa tai sanotaanko niin, että akateeminen nainen uskaltaa vaatia seksiltä samaa kuin mieskin. - Ihmisenä molemmat ovat toki yhtä arvokkaita, koulutuksesta riippumatta.

  VastaaPoista
 7. ketä sinä nyt muka puukotat pitäessäsi oikeuksistasi ja oman pihan oikeudestasi huolta?

  nainen , joka seisoo saappaat jalassa omalla pihallaan ja tiellään ei tunne tarvetta puukottaa ketään sisartaan (eikä veljeään, ei sen puoleen).

  VastaaPoista
 8. Kyllä nuo anonyymit voivat sitten olla tosikkoja.
  Haluaisinpa muuten tietää kenelle akateeminen koulutus voisi vielä olla pröystäilyn aihe?
  Eiköhän nykymaailmassa arvosteta enemmän lahjakkuutta kuin titteleitä.

  Joskus on vaikea suhtautua korrektisti ihmisiin, joita tapaa vain tekstinä. Itse koen ylipäänsä "virtuaalisuhteet" väsyttäviksi, mutta se johtuu ehkä siitä, että en ole niistä kovinkaan riippuvainen. (tilanteesi on aivan toinen ja ymmärrän sen) Siksi en syvennä vaikkapa blogituttavuuksia sen enempää, vaikka jotkut bloggaajat, vaikkapa nyt sinä, ovatkin tulleet tutuiksi ja tärkeiksikin.
  Minulle blogit ovat kuin pubi, jonne pistäydyn kun ehdin ja haluan: juttelen kenen kanssa milloinkin sattuu huvittamaan,
  kukaan ei oikeastaan ole hyvänpäiväntuttua kummempi.

  Pystyn kuitenkin kuvittelemaan, että jos olisin kaltaisessasi tilanteessa, saattaisin hakea jotain paljon syvällisempää ja emotiivisesti merkityksellisempää kanssakäymistä, aivan kuten olen ymmärtänyr sinun tekevän.
  Se vain tuntuu olevan kovin vaikeaa. Johtuneeko siitä, että suurin osa ihmisistä väheksyy virtuaalisuhteita, eivätkä siksi osaa myöskään luoda niistä todella merkittäviä, vilpittömiä ystävyyssuhteita?

  VastaaPoista
 9. Tuo Copenhagen Cycle Chic ei ole keskittynyt kuvaamaan naisten pakaroita ja sääriä, se on street style blogi mikä lähinnä keskittyy kaupungin pyöräilykulttuuriin siinä taiteen ja muodin ohella. Mielestäni muuten hieno!

  En tajua tuota kommenttisi akateeminen nainen ja seksi juttua. Ai miten niin akateeminen nainen on seksissään avoimempi? Ja miksi akateeminen nainen vaatisi seksiltä samaa kuin mieskin?? Siis matalampi koulutus ei riitä vai mitä ihmettä?!
  Putosin ihan kärryiltä.

  VastaaPoista
 10. Kata,

  onhan tuo aika yleinen klisee ja ennakkoluulo, että äly ja seksi eivät asu samassa päässä. Akateemista naista pidetään mieluummin lukeneena rillipäänä kun taas kampaajasiskoaan viehkona naisellisena naisena, jolla on tukka hyvin. Kysyä sopii, kummalla käy flaksi kun haetaan seuraa.

  Miksi siis maailmalla menestyneillä huippurikkailla urheilijamiehillä on usein missi naisenaan, ei akateemisesti koulutettua korkean työpaikkatason naista? - Älä nyt vaan esitä, ettet ole kuullut näistä faktoista? Tutkinnon suorittanut Erja Häkkinenkin sai lähteä perheestään ulos nuoren pornomallin tieltä.

  Näitä kliseisiä käsityksiä akateemisen naisen seksistä halusin ravistella ja osaltani näyttää, että seksi kiinnostaa henkisesti ja älyllisesti orientoitunutta naista monesti tosiasiassa jopa avoimemmin kuin avoimesti seksiään tyrkyttävää bimbohtavaa missityyppiä, joka ei pysty esimerkiksi verbaaliseen ilotulitukseen seksuaalisella saralla. Sekin jo todistaa jotain! Halusin siis sanoa lähinnä sen, että kliseiset käsitykset lukeneen naisen seksuaalisuudesta eivät pidä paikkaansa, en sitä, että vähemmän lukenut olisi jotenkin huonompi.

  *

  Sari,

  olen alkanut itsekin suhtautua suurella varauksella nettisuhteisiin. Luotettavaa ihmistä ei pelkän netin avulla löydä ainakaan kummpaniksi. Netti on lisäksi täynnä omituisia hörhöjä ja pahaa oloaan purkavia ihmisiä. Parasta on, kun suuntaa itseään enemmän real lifeen.


  PS Huomasin nyt tuon aamulla nopeasti silmittelemäni kööpenhaminalaisblogin laajemman luonteen. Nuo naiset vain pistivät silmään, kun heidän pakaroitaan oli niin näkyvästi kuvattu. Lasten pakarat ja miesten pakarat saivat olla rauhassa.

  *

  Hirlii,

  totta, minä puolustan omaa blogiani, en ole käynyt kenenkään kimppuun - ja tämän koetan pitää mielessäni, jos anonyymit taas intoutuvat.

  VastaaPoista
 11. Iines sanoi: "onhan tuo aika yleinen klisee ja ennakkoluulo, että äly ja seksi eivät asu samassa päässä."
  Mistä ihmeestä tuollainen luulo voi olla peräisin? Oletko tosiaan sitä mieltä, että mies tai nainen menee mieluimmin sänkyyn jonkun aivottoman olennon kanssa?
  Ihmettelen myös tuota sinun pakara-fiksaatiotasi. Jos pyöräilijöistä otetaan kuvia, tulevat sääret ja pyllyt väkisin mukaan. Ei kai se alenna naispyöräilijää, jos hänellä on sääret, joilla polkee?

  VastaaPoista
 12. "Emma", en toki sanonut, että minä olen sitä mieltä, vaan että se on klisee, yleinen ja kulunut ajatuskuva siis. Huomaa ero.

  Alennus on sinun omassa mielessäsi ja ennakkoluuloissasi, dear "emma" - näinkään en siis sanonut. Melko taitavana valokuvaajana tiedän kyllä, mihin objektiivin terävöitysalue sijoitetaan, jos pyöräilykuvan painopisteenä on naisen pakaravako.

  VastaaPoista
 13. Siis ymmärsin jotenkin pointtisi, mutta olen todella eri mieltä. Tottakai aina jostakin joku blondi kampaaja hempukka löytyy joka antaa kaikille. Ihan kuten rillipäinen biologiantutkijakin, se jolla on aina jalat ristissä. Lähinnä kuitenkin jostain 60-luvun komediafilmistä.
  Sanoisin että nuo kliseet ovat kuolleet jo aikapäivää sitten. Ainakin meille hiukan nuoremmille, tarkoitan että olemme eri ikäpolvea ja ehkä siksi erilaiset mielipiteet asiasta.

  Niin ja kysyit että miksi se rikas jääkiekkoilija on missin kanssa yhdessä. Luulisi että siinä ovat yhteiset harrastukset ja intressit kohdanneet. Tuskinpa sitä jääkiekkoilijaa kiinnostaisi hengailla jonkun historiantutkijan kanssa, ihan kuin toisinkinpäin. Yleensä sitä etsii partnerin itselleen niistä oloista mistä tulee, mitä tuntee ja mistä tykkää.

  Tuo ajattelutapa on ihan passee ja pahoin pelkään että sitä liikaa hokiessa se tekee ihmisen katkeraksi. Ja kukaan ei kai halua muuttua katkeraksi ämmäksi, silloin kun se on ihan sama, että millaisen seksuaalisuuden sitä omaa.

  Ja mistä sinä, minä tai me mitään sen bimbohtavan tytön verbaalisuudesta sängyssä tiedetään!

  VastaaPoista
 14. Kata,

  voi toki olla, että olen sinua niin paljon vanhempi, että näen asiat pitemmästä tai vallan eri perspektiivistä, mutta ei se tee automaattisesti näkemystäni passeeksi, sillä meitä vanhempia ihmisiä on edelleen tässä yhteiskunnassa vähintään yhtä paljon kuin teitä nuorempia. Emme lisäksi ole homogeeninen ryhmä, vaan ryhmän sisällä on erilaisia katsantokantoja.

  Onkin niin, että tämä ei kyllä ole mielestäni perimmältään ollenkaan ikäkysymys, vaan lähinnä kuvastaa ihmisen tapaa ajatella ilmiöitä pintaa syvemmältä.

  Ja kyllä tuo kuva siitä, että bimbo nainen kelpaa usealle miehelle paremmin kuin sanotaan nyt vaikka fiksu feministi, on edelleen tätä päivää. Bimbo nainen keskittyy ulkoisen habituksensa hiomiseen kun taas fiksu feministi yhteiskunnallisten asioiden hoitamiseen. - Tämä tietenkin äärimmilleen kärjistettynä esimerkkinä, josta on tuhansia variaatioita, mutta ei tuota kuvaa kyllä voi sanoa tyystin vääräksi tänäänkään. Ja tuo bimbo on tässä käytetty kuvaamaan naista, joka ei ole järin kiinnostunut pohdiskelemaan muita kuin muoti-, mies- ja trendijuttuja.

  VastaaPoista
 15. Pyöräilysivusto näyttää saaneen virkeän keskustelun aikaan. Olen seurannut muutamia viikkoja näitä kuvia ja saanut itse asiassa pyöräilykärpäsen. Sivusto on tekemisissä myös muodin ja kulttuurin kanssa. Ja on siellä joku harva mieskin.

  Lopultakin lähestymiskulmani on siis käytännöllinen ja arvovapaa. Esteettinen kokemus on saanut minut ajattelemaan rationaalisesti.

  Yleinen ajatus näyttää nimittäin olevan, että kun mies katsoo minihameessa pyöräilevän naisen sääriä, hänen ajatuksensa lähtevät vaeltelemaan sääristä ylöspäin. Voi vakuuttaa, että minulla ajatus on lähtenyt polkimiin ja sitä kautta takarattaaseen.

  Olisi mukava pyöräillä vaihteeksi. Moottoripyöräillä voi vielä vähän aikaa, mutta se ei korvaa oikeaa pyöräilyä.

  VastaaPoista
 16. Tillman,

  minua kiehtoo tuo sinun polkimen kautta takarattaaseen menevä ajatuskulkusi, joka poikkeaa miesten tavanomaisesta ajattelusta. Intressanttia, suorastaan intelligenttiä!

  Minulle on tuhannesti esitetty, että miesten ajatuskoneisto on automaatti, joka naksahtaa tietylle vaihteelle, kun naisen pohje vilahtaa. Tämä poikkeama pelasti päiväni, kenties viikkoni.

  VastaaPoista
 17. Minäkin olen käynyt Tillmanin sivuilla ja samalla lailla kuten sinä niin hänkin tietää minut nimeltäni. Mutta miksi hän ei anna itsestään mitään tietoa mutta lähentelee mm sähköpostilla rauhoittaen että on ystävä (ja niin siis uskon, että on) en ymmärrä. Hän silti jatkaa siinä sivussa käyttäen minun maailmastanikin tietoa ja minun uteliaisuus kasvaa: kuka tämä ihminen on. Olen miettinyt, että on oltava oma mieheni (koska oma mieheni tiesi mitä kirjaa luen paraikaa jne ja olemme olleet Venetsiassa Harrys Barissa jne)
  Minä siis olen varma, että Tillmanin taustalla on joku tuttuni tai siis lähiystävä, joka pelleilee kanssani. Mutta tavallaan minun mielestä se on unfair, ettei tule ulos kaapista ja kerro kuka on; tämä on siksi yksipuolista leikkiä. Ellei se ole oma aviomies se on ehkä se bestikseni, joka viime vuonna sai päähänsä (juoruista) että minä olisin sairas tai sairastunut jollain lailla psyykkisesti. Tämänhän oli aivan sairasta jo sellaisenaan mutta sen ymmärsin sitten, kun tajusin että hän - aivan kuten sinä - on niin syyllisyydentuntoinen omista promiskuiteettiaikeistaan, ettei halua sitä näkyväksi ja siksi hän etsii syyllisiä muualta. Tähän sain minä olla sopiva. Minä sain siis omalta bestikseltäni maineen (epäilyn), sellaiseen syndroomaan mihin hän itse on syyllinen, jos nyt syyllisiä haluaa etsiä. Itse olen sitä mieltä, että terve sielu tekee joskus myös väärin: täysin 100% halleluja-tyyppi peittää lopulta inhimillisyyden ja rupeaa sadistiksi. Sekin on nähty maailmalla, jossa liian olevinaan vanhurskas vain sylkee köyhien perään ja pyytä heitä olemaan "kunnolla". Minun mieskin sanoi aina ennen, että kas kun nuo köyhät eivät vain rupea tekemään jotain. Hänen mielestä se olisi ikäänkuin oma vika tai oma typeryys,ettei nouse ja rupea tekemään rahaa. Mutta nykyään mieheni on tajunnut mm minun opiskeluni kautta, ettei voi rikastua niin sillä ympäristön hyljeksintä pitää köyhän köyhänä. Hän ei siis saa mitään tukea tai mitään rohkaisua, saatika oikeaa itseluottamusta ja koulutusta samanaikaisesti kun hänen pitäisi saada verkostoutua - ja siksi köyhä jää köyhäksi.

  Tämä sinulle ja OSSE:n porukalle jotka haluavat pelastaa lapset/naiset ihmiskaupalta. Eivät vaan tiedä perusasioitakaan, eivätkä halua tietää sillä he haluavat kuten kaikki ns. pelastusjärjestöt vain rahaa, että saavat itse verkostoutua. Mihin se johtaa.

  Sitä voit miettiä sitten, jos sinulla olisi vaikkapa vähän filosofiaa kompetenssinasi. Punaiselle ristille kävi ihan samalla lailla.

  Tänk på det.

  VastaaPoista
 18. Minä olen kuulluut muutamalta akateemiselta mieheltä, että monet opettajattaret ovat hyvinkin vapaamielisiä ja antavia.

  Minäkään en oikein ymmärrä tuota ajatustasi, joka on hieman kivikautinen (vai onko tehty jokin tutkimus, että näin edelleen ajatellaan?)

  "Miksi siis maailmalla menestyneillä huippurikkailla urheilijamiehillä on usein missi naisenaan, ei akateemisesti koulutettua korkean työpaikkatason naista?"

  Ehkä tässä ei äly kohtaa? Naiselle ei kelpaa menestynyt urheilijamies.

  Lopuksi kokemuksella voin sanoa, että netistäkin voi löytää akateemisen tervejärkisen ja älykkään miehen - ihan elämän kumppanikseen.

  -meirami-

  VastaaPoista
 19. Niinkö uskot -meirami-? Minä pitäisin siinä tapauksessa Kanelista. Tai jostain epämääräisestä mausteesta ehkä. Mutta tuoksut eivät tule esiin netissä.

  VastaaPoista
 20. Catulluksen intohimoa.

  Carmen 37

  Yhdeksäs pilari kaksoisjumalien temppelistä -
  siinä on porttola
  ja porttolan kundit.
  Tekö vain luulette
  tyttöjä naivanne?
  Vuohinako pidätte
  kaikkia toisia?

  Teitä saa tulla sata,
  saa tulla kaksisataa.
  Luuletteko etten minä teille pärjää?
  Uskotteko etten maalaisi
  mustin kirjaimin
  joka miehen nimeä
  porttolan seinään?

  Tyttö sylistäni paennut,
  jota rakastin niin kuin ketään en koskaan,
  jonka puolesta tappelin,
  asuu siellä
  ylhäisten rikkaiden kansalaisten naisena
  ja hinttareiden, joita parveilee kujilla.

  Hän antaa kaikille.
  Ennen kaikkea sinulle Egnatius,
  punasilmäkanin pojalle,
  josta tekevät "herrasmiehen" parta
  ja kansalliseen tapaan virtsalla valkeiksi hangatut
  hampaat.

  G.V. Catullus suom. Jukka Kemppinen

  VastaaPoista
 21. How long does it last
  Can love be measured by the hours in a day
  I have no answers now
  But this much I can say
  I know I'll need her until the stars all burn away
  And she'll be there

  Pornokuva filmistä "love story" - onpa ruma

  VastaaPoista
 22. Huh huh.
  Nyt katosi ainakin meikàlàisen polkimet tykkànààn edellisten kommenttien mukana...

  VastaaPoista
 23. HG,

  olen joutnut tähän mennessä poistamaan vain kaikki sinun minuun kohdistamasi asiattomuudet, mutta jatkossa lähtevät kyllä jo yllä olevan kaltaiset muihin kirjoittajiin kohdistuvat aiheettomat höpinät pois. Keskitä ne omiin blogeihisi. Samoin vuodatukset itsestäsi - niiden paikka on oma blogi. Kiitos!

  VastaaPoista
 24. Tulipa tästä ihan päreestä mieleeni, että mitä helvetin väliä sillä on, vaikka tämä blogi houkuttelisikin miehiä? Lienee joltakin pois vai?

  Eihän tuo korvan kuva mielestäni mitään pornoa kyllä ole, mutta kukin tietenkin ajattelee asiat omista lähtökohdistaan ja oman synkän moraalinsa ajamana. Vai alkoiko tämä show siitä kikkelikuvasta ja rintavaosta? Eihän se kuulu hittoakaan kenellekään millaisia kuvia aikuiset ihmiset toisistaan toisilleen lähettelevät, jos niitä ei täällä edes ole näytillä.

  Eiköhän se kuitenkin ole aika luonnollista, kun vapaa ja ajatteleva nainen kiinnostaa. Itse asiassa olisi paljon huolestuttavampaa, jos se ei kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 25. Vai olet sinä "joutunut" sellaiseen IInes. Olet siis kiltti tyttö kun teet sellaista ja nyt rysä toimii paremmin? Tämän voit poistaa jos haluat, minä keskustelin äsken miesjuristin kanssa, joka kertoi, että uusin tapa päästä aidoista ihmisistä on sanoa, että ovat hulluja ja luoda häirintää työpaikalla jotta saataisiin kränä aikaseksi. Sitten kuuluu laittaa pää sivuun vinoon asentoon ja ihmetellä, "eikö asianomainen oikein voi hyvin" "onko vähän ahdistunut kenties" ja tätä kun jatkuu niin kiusattu lopulta yleensä ahdistuu. Mutta sitten ei sitä enää kunnioiteta vaan juristi kertoi, että sen jälkeen on annettu ohjeita passittaa psykiatriseen tarkkailuun ja se on jo leima. Kun sieltä ulostulleena aikoo jatkaa elämää naapureille on informoitu ja näin sadismi on saanut psykologisen ulottuvuuden.

  Oletko sinä näitten sadistien apuri, pieni jelppi kenties? Iines hoitaa syvät keskustelut miesten kanssa ja systeemi laittaa heidät psykiatriseen sitten kun ollaan ensin kyetty analysoimaan tätä ns. migreeniä vähän tällä tehokkaalla metodilla (ks. Zimbardo, Lucifer effect ja pahuuden musta psykologia). Mutta sinä Iines olet aivan asioiden ulkopuolella, niinkö? Sinä nyt vaan olet joutunut poistamaan kun minä näin rumasti sanon, voi voi.

  Kylläpä nyt on trama, eikö vaan: miten ylipäänsä uskallat pitää mitään blogia jos se on näin vaarallista, että joudut kohtaamaan myös muita totuuksia kuin ne, joihin olit tottunut. Minä olen puhunut paitsi juristien kanssa myös median: pian tulee suuri ohjelma ja ohjeet psykiatriseen; eivät voi olla tyhmyyden renkeinä ja viedä kaikki suomalaiset demokraattiset ihmiset hourulaan vain sen takia, että raha maistuu.

  Fy fan.

  VastaaPoista
 26. Sinuna, Iines, laittaisin Homo Garulluksen välittömästi banniin. Hän käyttää sinua nyt selvästi omana välikappaleenaan omalle katkeruudelleen. Tuota "minua vainotaan joka paikassa"-mantraahan hän on toistanut täälläkin koko historiansa ajan, eikä tunnu huomaavan sitä, että jos jatkuvasti katkoo välinsä joka paikkaan ja tulee kohdelluksi hulluna ja aggressiivisena ja vältellyksi, niin ehkä tosiaan silloin onkin sitä. Koko maailma ei yleensä liittoudu yhtä ihmistä vastaan jostain hämärästä syystä, vaan tämän ihmisen tulisi katsoa silloin peiliin.

  Homo Garullus myös lukee Iineksen teksteistä sitä, mitä niissä ei ole, ja kiihdyttää sitten itsensä "oikeutettuun" raivoon. Hän on ilmiselvästi hyvin harhainen, mahdollisesti psykoosissa. Sairasta ihmistä tulee tietenkin sääliä, mutta varmasti kaikille osapuolille on parasta, ettei hän pääse oksentamaan päänsisällystään enää tähän blogiin.

  VastaaPoista
 27. Anteeksi nyt rouva/neti - minä en ole ollenkaan raivoissani; mistäs ihmettä sinä nyt sellaista luit tekstiin? Oletko kenties ahdistunut ja sinun ahdistus rupeaa valaisemaan rumuutta tekstiin missä sitä ei ole.

  Luepa tulkinnan teorioita: teksti ei ole vain kirjoittajan mieli - se on myös värittynyt lukijan mielen laadusta.

  Tänk på det också. En siis ole mitenkään katkera; minä olen loistavalla tuulella. Minä voin hyvin mutta näen osaamattomuutta ympärilläni koko ajan.

  VastaaPoista
 28. :) nauran
  :) hymyilen
  :) en ivaile - iva on lukijan silmissä
  ;) isken silmää, opetan

  Miksi ahdistuneet tulkitsevat humoristisen ihmisen tarinoita? Onko se tervettä näin maamme kannalta? Tuskin. Älä Iines siksi kuuntele noita sairata, ovat varmasti psykoosissa, raukat. Pyydetään ambulanssi hakemaan heidät, eikö vaan. Niinhän se käy kun bokkaa mafialle ja on tyhmä kansa: sulkee omat älylliset lopulta sisään ja kumartajat jäävät talleelle; ja heidät ammutaan sitten kuten kunnon länkkärissä: ensin auttavat pahaa ja sitten lopulta pääsevät hengistään silti koska raukkiksia ei tarvita sitten enää.

  Sitten tarvitaan minunlaisia rohkeita; mutta partio on siis eri.

  VastaaPoista
 29. Voi sinun kanssasi HG

  tämä menee nyt yli sen rajan, jossa en jaksa enää muuta kuin nauraa.

  Olet täysin sekopää, kytket lankoja mielivaltaisesti ja teet niin lujan solmun, että ihmettelet myöhemmin, kuka sen on tehnyt.

  Miten sinun annetaan kulkea vapaana? Miksi kukaan ei pestaa sinua? Sinun paikkasihan on sirkuksessa steppaamassa omin askelkuvioin, ja opettamassa yleisölle, että tämä on ainoa oikea tanssitapa, muut ovat mafian keksintöä ja itse pirusta.

  Nyt pidät ansaitun tauon tästä blogista! Täällä ovat kaikki askelkuviot sallittuja. Kaikkea hyvää sinulle, ja palaa kun olet oivaltanut, että ei koskaan ole vain yhtä tapaa tanssia, vaikka maa palaisi alla.

  VastaaPoista
 30. Voi sinun kanssasi Iines: tiedätkö sinä naisena mitä teet valtiolle tai tuleville lapsille? Jos miehet ovat miehiä, sen voin ymmärtää - mutta Iines, mikä on sellainen nainen, joka pitää hauskaa lasten ja tulevien elämänmallien kustannuksella? Vaikka se on kivaa. Mutta jos sama asia estää ko. uroksia tekemästä sitä, mitä heiltä odotetaan (ilman kiristyksiä, odotuksia jne).

  Tuli vain mieleen. Jotenkin tuli mieleen tuosta kuvastasi jälleen kerrran, sekä RR:n kommenteista, jotka voivat olla pelkkää draamaa.
  Mutta juuri siksi, tuli mieleen vaan: katsoin tuota Tillmanin kuva-arkistoa. Jotenkin tulit sinä mieleen ja sinun IRL:n merkitys. On siis surullista sanoisin. Surullista sinunkin lastenlasten kannalta, jos tämä minun epäilys olisi totta. Olen ehkä väsynyt ja miettinyt niin monta asiaa ja etenkin sitä miksi Suomessa ei edes tarvita suuria korruptiosummia; yksi hehkeä nainen riittää. Hassua.

  VastaaPoista
 31. Homo Garullus, MITÄ iines tekee tuleville lapsille? Puhut ihan sekavia, syyttelet epämääräisesti ja keksit omia teorioita joiden valossa joku ulkopuolinen on yhtäkkiä syypää ties mihin.

  Ei ihme, että perheesi on sinusta huolissaan kun roikut kaiket päivät netissä kirjoittelemassa harhaisia solvauksia sivullisista bloggaajista!

  VastaaPoista
 32. HG:n tuotteliaisuus on kyllä omaa luokkaansa. Ilmeisesti hän istuu netin ääressä vähintään 12 tuntia päivässä ja vielä ylityöt päälle. Mistä hän mahtaa saada elantonsa? Eihän nettikirjoittelusta makseta.
  HG näkyy olevan vielä enemmän puutteessa kuin Iines. Hän haravoi systemaattisesti monia blogeja ja yrittää luoda yhteyksiä miehenpuoliin kaikkialla. Siinä olisi valmis "uhri" jollekin nettiDonJuanille.

  VastaaPoista
 33. Ikävä sanoa HG, et osaa suomea. Kävin katsomassa ruotsinkielistä blogiasi, en lukenut paljoa, mutta sain käsityksen, että jälki ei ollut niin erikoista kuin suomeksi. Tosin uskon, että kyseessä on syntymävika.

  Toisaalta tuollainen jumalanhulluus ja erikoiset sanavalinnat luovat tiettyä hohtoa, siksi varmaan tämän blogin emäntäkin aluksi otti sinut siipiensä suojaan: jospa siellä takana on suurta viisautta.

  Jätä iines rauhaan, jos hän pyytää.

  terveisin toinen maanikko

  VastaaPoista