10.6.2008

Kesäpäiväkirja 1. sivu

Narulla heiluu merituulessa kuudet pikkuhousut. Olen ollut täällä mökillä metsikön keskellä siis kuusi päivää.

Kahdet housut ovat mummokalsarit, toiset vaaleanpunaiset punttihousut, ja toiset valkoiset ei ihan punttihousut, sillä lahjetta on pari senttiä. Neljät muut ovat ilman lahkeita, mummokalsareita nekin jonkun mielestä, huomasin jostain vaateblogista (lumput ja lureksit?), jossa esiteltiin alushousuja. Stringejä minulla ei ole, koska ei ole miestä. Voi olla, että olisi stringejä useampikin pari, jos olisi mies. Muutenhan nainen ei uhraudu epämukaviin ja hankaaviin naruvirityksiin kuin miehen mieliksi. Luulen, että naisen kesänarulla roikkuvista alushousuista voi tehdä päätelmiä hänen mieselämästään varsin pitkälle. On tietenkin mahdollista, että stringit narulla merkitsevät konkreettisen miehen lisäksi toivetta miehestä, eli kirvestä ei ole heitetty kaivoon.

Ripustaessani housupyykkiäni mökin narulle huvittelen joskus sillä ajatuksella, että mitä jos kalsarini lentävätkin raikkaassa merituulessa piikkilanka-aidan yli, naapurin poikamiehen - tosin laihalle kirjanpitäjälle nykyään varatun - tontin puolelle. Tulisiko hän tuomaan housuni minulle, jolloin voisimme ehkä vaihtaa muutaman sanan aidan yli? Vai heittäisikö hän kainosti ne salaa aidan yli, kesäyön hämärinä hetkinä? Missään tapauksessa hän ei voisi olla niitä huomaamatta, sillä hänen ikkunansa antavat suoraan pohjoispihalleni, jossa naruni on. - Olen muuten vakuuttunut siitä, että hän on ottanut tumman laihan kirjanpitäjän vain, koska ei ole verevämpää löytänyt.

Koska housuni ovat mummokalsareita, kiinnitän ne kuitenkin järkevästi kahdella pyykkipojalla tiukasti, suurimmasta pienimpään, niin että mahtavat vaaleanpunaiset punttihousut ovat meren puoleisessa päässä narua ja pienimmät lahkeettomat, sievät kukalliset ovat lähinnä poikamiehen taloa. Kiusa se on pienikin kiusa. Kiusaan vähän kirjanpitäjää, joka vei poikamiehen nenäni edestä, piikkilanka-aidan takaa. Jahkaaminen ei taida kannattaa, jos mielii tästä vielä apajille.

Piikkilanka-aita on siis poikamiehen vanhempien eläessään pykäämä, kuten toisessa päreessä kerroin. Aita tehtiin luultavasti suojaksi meidän ensimmäistä koiraamme, pikimustaa ja karhumaista puolinöffeä vastaan. Se kävi naapurin puolella varastamassa villasukkia miesten saappaista ja hätyyttämässä pihalla tepastelevia hanhia. Aita on ainakin sata metriä pitkä, ja halkoo rumasti yhteistä metsäämme koko sen pituudelta, niin että aidan yli on suorastaan hypättävä, jos mielii naapurin tontille. Poikamies on pari kertaa hypännyt aidan aidan yli varsin näyttävästi - hän on tietääkseni entinen piirinmestarisuunnistaja, ja monesti hän on tullut toivottamaan minulle hyvää kesää. Kun laiha kirjanpitäjä astui kuvioihin, tervetulotoivotuksetkin kuitenkin tyssäsivät. Kerran poikamies tuli aidalle kysymään, haluanko minä korjata tuon aidan, kun muutama pylväs vähän repsotti. Sanoin, että en halua, aita on aika ruma muutenkin. Poikamies nauroi. Talven aikana pylväät oli korjattu. Yritti kai saada minut maksamaan aidan korjauksen, sillä näillä kylillä kaikki ovat nuukia.

Minä siis härnään poikamiestä pyykilläni kuitenkin hiukan, mutten liikaa, sillä jos olisin tosissani, ripustaisin narun täyteen stringejä, muutaman sukkaparin ja luumunväriset liivit. Eiköhän olisi aidalla vilskettä. Voi olla, että jo juhannuksen jälkeisestä alesta ostan elämäni ensimmäiset stringit. Lukeekohan tätä muuten ainutkaan nainen, joka ei ole minun laillani koskaan käyttänyt stringejä? Olenko muinaisjäänne?

44 kommenttia:

 1. Stringit?

  Jos minä olisin nainen, niin en käyttäisi stringejä yhdenkään miehen tähden.

  VastaaPoista
 2. Ihanko totta? Olin vakuuttunut, että juuri sinä rakastat stringejä.

  VastaaPoista
 3. Mutta kuka tietää? Jos ne ovatkin mukavat yksinäisen yllä?

  VastaaPoista
 4. Pitäisinkö minä jotain thongeja naisen tähden? Buahaahaa!

  VastaaPoista
 5. Hmm. Sen kun tietäisi. Kai se on hankittava edes kokeeksi. Tai jospa hankin string-bikinit suojaiselle laiturilleni, niin ruskettuu rajoitta. :)

  VastaaPoista
 6. Uskon, että pitäisit vaikka japanilaista vyötä, jos sinulle tärkeä ihminen pyytäisi.

  VastaaPoista
 7. Totta kyllä cafepressistä voi tilata human_caneo -stringit :)

  http://www.cafepress.com/human_cameo.6435850

  VastaaPoista
 8. Minähän teen kaiken voitavan mitä rakas pyytää!

  VastaaPoista
 9. Vai pitäisi tilata human_cameo-stringit ja liittyä fanikerhoon. Minä kun tahdon mieluummin uniikin tuotteen. ;)

  VastaaPoista
 10. Eikös mainoskuvat ole tulleet jo perille? :)

  VastaaPoista
 11. Mainoskuvat? Ei ole tullut mistään luukusta mainospostia? Mutta taitaa tuo linkki ylempänä johtaa string-kauppaasi.

  PS Olen oikeasti luullut, että tuo kauppa on vitsi.

  VastaaPoista
 12. Tietenkin se on vitsi. Vitsikkäämmäksi vitsi muuttuu kun sen netissä joku kääntää rahaksi.

  human_cameo'lla ei taida olla pankkitiliä.

  VastaaPoista
 13. Olipas hauska lastu, aivan kuin humoristiseen sävyyn kirjoitetun rakkausromaanin alku :)

  Mielestäni stringit ovat muuten varsin mukavat päällä. Käyttäisin sellaisia, vaikka ei olisi miestäkään.

  VastaaPoista
 14. Ei oo ei tuu!
  T. Kata(Pultti)

  VastaaPoista
 15. Henna, huomaan itse saman. Juttu oli kuin kevyen kesätarinan ensi luku. :)

  Siis oikeasti: miten naru pakaroiden välissä voi olla "mukava"? Minusta se on hmmm jopa epähygieninen toisella tavoin kuin hieman isommalla kangaspalalla varustettu housumalli.

  Mutta siis - en väitä mitään, sillä tämä on vain ennakkokäsitys.

  VastaaPoista
 16. Niin kuin ex-poikamiehen loikasta aitasi yli voi päätellä, sex appeal ei ole kiinni kalsareista! Näin sanoin sisarellenikin, joka haukkui s:llä alkavan housumerkin kunnollisen kokoisia kalsareitani “turvahousuiksi”. Jos on kovin heikko sex appeal voi tietysti yrittää stringeillä!

  VastaaPoista
 17. "Turvahousut"! :D

  Siis tuo poikamies on nähnyt nuorukaisiästä lähtien vuosien saatossa kaikki kesäpyykkini, pienen pienet bikinit, kokouimapuvut, liivirepertuaarini, kaikki housuviritykseni, ja nämä mummokalsarit ovat tulleet nyt vasta, kun laiha tumma kirjanpitäjä oli jo astunut kuvioihin.

  Ostin mummokalsarit pari kesää sitten, kun minulla oli naisten klassinen vaiva, se sitkeä kesätulehdus, kun on istunut kylmän kiven päällä... Housut ovat puuvillaa eivätkä nähtävästi edes kulu. Tosi mukavat, mutta kieltämättä itseänikin vähän naurattaa nämä "turvahousut".

  VastaaPoista
 18. Koska minun sievä ja hyvin legendaarinen peppu (ainoa asia, jota myös roistot antoivat pinnoja oli tuo mokoma istumalihas) on suurentunut en enää käytä stringejä sillä sivusta katsottuna muistutan sumopainijaa niissä. En ihan niin paha kuin tuo Catuluxen kuva läskimooseksesta mutta aika pelottava suunta. Pitää siis ylläpitää hyvää lihaskimmoisuutta niin koosta ei ole niin väliä.

  Housut ovat siksi normaalit tai-housut: pienet sivusta mutta koko pärsse on tukevasti peitetty.

  VastaaPoista
 19. Stringitön nainen ilmottautuu!
  Enkä sellaisia muuten ostaisi kenenkään miehenkään takia. Jos ei snoopy-kalsarit kelpaa, niin olkoot kelpaamatta... ;D

  VastaaPoista
 20. Muinaisjäänne ilmoittautuu.

  Tyttölyseossa 1960-luvulla käytetyssä kotitalouden oppikirjassa neuvottiin ripustamaan lahkeelliset alushousut narulle niin, etteivät ne edes näytä housuilta. Ihmettelin silloin, miksi eivät saisi näyttää!

  VastaaPoista
 21. Tästähän Iines voisi tosiaan kehittää kesän jatkojännärin. Mummokalsarit narulla, ja mitä sitten tapahtuikaan...
  Stringeistä olen samaa miltä kuin jhonest. En kyllä käyttäisi, jos nainen olisin. Hiukan ihmettelen Iineksen miestuttavuuksia. Tarkoitan, että jos suhde on stringeistä kiinni, niin parasta vaihtaa miestä. Ajattelen niin, että jos on päästy vaiheeseen, jossa keimaillaan stringeissä, ei ylipäätään enää tarvita minkäänlaisia housuja. Tämän vaiheen väliaikoina kannattaa raikkaassa merituulessa ja 8 asteen lämpötilassa käyttää kunnollisia lahkeellisia, ettei kylmän kiven tauti pääse iskemään. Kun se on päällä, ei ole iloa Iineksellä eikä Iineksen ihastuksella. Niin, Iineshän taisi itsekin kertoa tuosta ikävästä kesävaivasta.
  Suo anteeksi uteliaisuuteni, Iines, mutta oletko varma, ettei naapurillasi tai hänen laihalla heilallaan ole nettiyhteyttä? Kertoilet aidan takaisesta naapurista niin rennosti, että herää epäily:
  a) olet keksinyt koko piikkilangan & naapurin.
  b) naapurilla ei ole konetta eikä nettiä.
  c) pidät naapuria niin tyhmänä, ettei ole väliä, vaikka hän lukisikin kesäkertomustasi.

  Jos omassa naapurissani asuisi tunnettu ja suosittu bloggaaja, joka kertoisi omasta ja kukaties minunkin housupyykistä, kävisin kyllä huomauttamassa hänelle, että eiköhän pidetä nämä asiat vain omana tietona.

  Kerroit, että naapurisi on nähnyt kaikki alusvaatevirityksesi vuosien varrella. Oletko nyt ihan varma? Luulisin, että useimmat miehet eivät edes noteeraa, mitä naapurin pyykkinarulla kuivuu. Rättejä mitä rättejä! Teepä joskus koe: riiputa hehkeimpiä alkkareitasi päivä narulla, ota ne sitten pois ja kysy naapurilta, mahtoiko hän huomata, mitä äsken tuossa kuivateltiin. Lyön kuoharipullosta vetoa, ettei äijä ollut nähnyt sen paremmin narua kuin pöksyjäkään. Näissä vaateasioissa miehet ovat lähes sokeita.
  Vaatevalmistaja Finn Karelia on muuten huomannut tämän. Ostin pari viikkoa sitten suorat pitkät housut, joiden mukana tuli tällainen viesti: "Tämä vaate on tehty miesten ehdoilla. Siitä ei tarvitse sen kummemmin huolehtia. Se on tarkoitettu käytettäväksi - kaikissa olosuhteissa." Päätin saman tien siirtyä kyseisen firman vakioasiakkaaksi.

  Vaari

  VastaaPoista
 22. Ei nainen tarvitse alushousuja - ainakaan kesäaikaan. Tiellähän ne ovat joka paikassa...niinkuin nyt esimerkiksi heinätöissä...

  Sitäpaitsi olen eri mieltä vaarin kanssa siitä, mitä tulee miesten näkö- ja himoaistin väliseen kytkökseen. Itse asiassa niiden välillä ei edes ole mitään kytköstä: ne ovat yksi ja sama aisti.

  Anna siis kalsariesi heilua narulla aina syyskuulle asti ja sen kun vain viheltelet ajaessasi ruohoa monokini päällä (alaosa puuttuu siis):
  'jos mä kalsarini pidän narulla näet varmaan sen sua mä oottelen' (vihelletään 'Jos sä lipun salkoon nostat'-nuotilla).

  Onni nimittäin suosii rohkeaa (Onnin sukunimeä en tiedä).

  VastaaPoista
 23. Hauska blogikirjoitus. Eipä olekkaan tullut mieleeni, että pyykkinaruja voi käyttää miehen pyydystämiseen.
  Ottakaapa vapaat naiset hyvästä vinkistä vaarin.

  Meinas tulla, että blogeja käytän kuitenkin pitää olla sloggeja, valkoisia, beigejä ja mustia.
  Beige ei ole mummoväri, vaan sitä käytetään ihonväriin sointuvana ettei housunpuntit erotu valkoisten housujen läpi.
  Ai niin pitsiäkin löytyy tilanteeseen sopivasti.

  Stringejä en uskalla käyttää, mieheni voisi innostua liikaa......

  VastaaPoista
 24. "- Olen muuten vakuuttunut siitä, että hän on ottanut tumman laihan kirjanpitäjän vain, koska ei ole verevämpää löytänyt."

  Jospa hän on erityisesti viehtynyt juuri tummiin ja laihoihin?

  -Meirami-

  VastaaPoista
 25. Pyykkinarusta vaarin ottaisin
  jos minulle Onni tietä näyttäisi
  korvistaanko Häntä kuivataan
  eikö kuivat olekaan?

  VastaaPoista
 26. "Sitäpaitsi olen eri mieltä vaarin kanssa siitä, mitä tulee miesten näkö- ja himoaistin väliseen kytkökseen. Itse asiassa niiden välillä ei edes ole mitään kytköstä: ne ovat yksi ja sama aisti."
  Taisit ymmärtää minut väärin, Pyhä Veli. Tottakai näkö- ja himoaisti ovat kytköksissä, mutta väitän edelleen, etteivät ne virity oikealle tajuudelle pelkästään narulla kuivuvien kalsareiden takia. Eri asia on sitten, jos kalsarit ovat miehelle fetissejä, jotka väräyttävät viisaria an sich, ilman naisen läsnäoloakin. Mutta emmehän me sellaisia ole, Rauno, emmehän?
  Jos sensijaan Iines kävelee nurmikollaan pelkissä kalsareissa - tai kuten ehdotit - monokineissa, katse takuulla tarkentuu ja huomio herää.
  Varmin keino saada naapurin mies aidalle ja aidan ylikin on tietysti parkkeerata pihalle vuoden 1956 Ural-sivuvaunupyörä tai seitemänkymmentäluvun mini. Ne antavat miehelle legitiimin syyn poiketa pihaan. Vain harva mies uskaltaa loikata yli piikkilanka-aidan pelkän alusvaateliputuksen takia, vaikka seassa stringejä olisikin. Koskaanhan ei tiedä, vaikka stringien omistaja olisi näitä tanttoja, jotka pitävät jo paljaan pyykkinarun katselemistakin perverssinä sukupuolihäirintänä. Sensjaan lady, joka maalaa pikku penselillä kukkakuviota motskarin kylkeen viestittää jo tuolla toimellaan olevansa reilu ihminen, juoka ei kavahda toista ihmistä, vaikka tämä sattuisi olemaan mieskin.
  Vaari

  VastaaPoista
 27. 'Mutta emmehän me sellaisia ole, Rauno, emmehän?'

  Kaiken kaikkiaan - meni vähän niinku monimutkaiseksi tämä sun anlyzeeraus nyt, mutta parempi on kai Iken ja Masan tapaan meikäläisenkin kieltää kaikki heti, niin 'joutuvat' asianosaiset tutkituttamaan jutun ensin ennenkuin tuomitsevat..;/

  En mä nimittäin ole valehdellut tai ehdotellut mitään.
  Minä vain 'suosittelin', kun tuo iines näköjään taas kerran viestittää epäsuorasti omaa yhyyksinäisyyttään...

  Mutta joo - olen minäkin sydämeltäni (vaikken ehkä aina sanoiltani ja käytökseltäni) herrasmies, vaikken upseeri olekaan....

  Panen...silmät kiinni, kun kuljen mielikuvituksessani iineksen mökin ohi...

  Luultavasti rikon kuitenkin siinä sokkona herrasmiehenä hortoillessani iineksen aidan ja saan syytteen kotirauhan häirinnästä - ellen sitten osaa asettaa sanojani 'diplomaattisesti' - esimerkiksi:

  'Tuota - kylläpä on rouvalla kauniita alushousuja pyykkinaru täynnään. Ihanko nuo on sitä 1950-luvun Vintage-mallia?

  Kattauksesta ei puutu enää kuin nailonit, sukkanauhat ja retrorintsikat.

  Ne kun iskee päälleen rouva, niin johan alkaa löytyä ehdokkaita vihtoreiksi...

  http://www.kotus.fi/index.phtml?s=1116

  VastaaPoista
 28. Obeesia, minä ripustin reteesti levälleen, jopa ne hehtaarihousut.

  Vaari, epäilet tarinaani, mutta totta se on, poikamies on olemassa, samoin laiha tumma kirjanpitäjä, piikkilanka-aita on erottanut meidät ainakin kaksikymmentä vuotta. Tuossa huomaan olleeni epätarkka, kun sanoin, että se on ainakin sata metriä pitkä. Siis se on huomattavasti yli sata metriä, ehkä jopa kahdensadan metrin yli, ja se herätti kummastusta aikoinaan, kun ne sen pykäsivät. meiltä kysyttiin, että mitä olemme tehneet, kun naapurit tuommoisen rakensivat. Olisi kai ollut asiallista kysyä meidänkin mielipiteemme aidasta. Olisin osallistunut kustannuksiin, jos olisi tehty nätti puuaita.

  Ja kyllä poikamiehellä on tietokone jo työnsäkin puolesta, mutta arvelen, ettei hän ole kiinnostunut blogeista ja hän on kai nuuka, eli ei raski käyttää konetta, kun kuluu kone ja sähkö. Toisaalta mieleeni tuli kyllä juuri äsken pihalla, että mitäs jos hän lukee blogiani, sillä Site Meterini mukaan joku tältä alueelta käy blogissani.

  Toisaalta en pelkää sitä, että tututkaan lukevat tätä, ja tiedänkin aivan varmaan, että eräs ihminen ainakin tyttären työpaikalta lukee tätä. Tytär kerran nimittäin kysyi, että mitä minä oikein kirjoitin blogissani hänestä, kun työkaveri vihjaisi jotain.. No, poistin pari kirjoitusta hänestä tämän johdosta, koska ne olivat aika intiimejä. En pelkää paljastumista varmaan siksi, että kirjoitan presiis omana itsenäni ja aina rehellisiä ajatuksiani ja tapahtumia elämästä. Voisin kyllä oikeastaan tehdä kaiken nimellänikin.

  Meirami, totta puhut, voi hyvinkin olla, että tummat ja laihat kirjurit ovat hänen mieleensä, ainakin tämä nyt sitten. Onnea heille!

  Vaarille vielä sen verran, että en minä halua nurkkiini miestä, joka juoksee jonkin motskarin tai yleensä tekniikan perässä. Mieluummin sitten minun housujeni perässä.

  Ja totta on siis joka kohta paitsi yksi: en minä oikeasti ole kiinnostunut tästä henkilöstä miehenä, kunhan mielikuvitukseni vain lentää ja sepustelee romanttisia hömppätarinoita, kuten sen, että housut lentävät piikkilanka-aidan yli. Itse asiassa minähän pelkään, että hän näkee pikkupyykkini... Hän on minulle liian urheiluhenkinen ja puhdasverinen, siloinen. Raunokin on enemmän mieleeni harmaine karvoineen. Ja tämä siis ihan humorilla, kepeän aiheen mukaan.

  Kukaan ei ole kyllä vielä kertonut sitä, että hiertääkö stringien naru pakaravälissä? Entä jos on nuorillakin naisilla aika yleiset peräpukamat? (No ei minulle ole.) Kun olin synnnytyslaitoksella, siellä oli upea kaunotar, jolla oli hirveät pukamat. Lääkärikin äimisteli niitä kierrolla.

  VastaaPoista
 29. "Vaarille vielä sen verran, että en minä halua nurkkiini miestä, joka juoksee jonkin motskarin tai yleensä tekniikan perässä."

  No enhän minä moista nimenomaan sinulle, Iines, suositellut. Se oli vain tällainen kevyt, kesäinen heitto, kuten sinun stringipuheesikin.
  Minäkin olen polttanut puita kakluunissa ja lukenut hyvää kirjallisuutta. Ite asiassa iloitsen siitä, ettei tarvitse olla kovasti ulkona.
  Vaari

  VastaaPoista
 30. iines

  Vai niin. Olen sanaton. Tää blogi alkaa taas suorastaan 'tihkumaan' sitä ihteään...

  Äkkiä karkuun siis - piikkilanka-aidan taakse!

  PS. Mutta myönnän toki honestly, että viimeisin kommenttisi oli naisekkaalla tavalla hilpeän härski ja lennokas.

  Ei miehet osaa tuolla tavalla pehmeän piikikkäästi yhdistää fysiologiasta puhumista ja hurttia huumoria.

  Miehien kun pitää aina olla niin perkeleen 'kovia' - meinaan jätkiä!

  Miehen kohtalo on kirjoitettu nykyään pelkästään hormoneihin ja geeneihin - ei tähtiin eikä edes 'tähtiin' kuten vielä ennenvanhaan lavatankossakin laulettiin...

  VastaaPoista
 31. Aivan, vaari, oikeastaan ymmärsin kyllä ja hauska kommenttisi nauratti minua. Kaikkea sinä keksitkin!

  Rauno, minäkin olen huomannut sen, että mies on monesti aika huumorintajuton olento. Uskallan jopa yleistää, sillä miehellä on usein takana jotain uhoamista tai hormonien ylikiehuntaa. Jos mies puhuu tai kirjoittaa seksistä, siinä on jotain tosikkomaista tai sitten kaavamaista, kepeys ja iloittelu puuttuu. Arvelen, että nainen saattaa olla hyväkin puolivallattoman pakinan suoltaja, jos vain uskaltaa ja osaa murtautua kahleistaan.

  VastaaPoista
 32. Eipä ole tullut mieleenikään ostaa stringejä ja tyttäreni, sentään minua 43 vuotta nuorempi, on ihan samaa mieltä.
  Sitä olen itsekin kyllä ihmetellyt, että mieheni lähdettyä, panin alusvaatteeni uusiksi. Ostin oikein kunnollisia ja kauniita ainakin omasta mielestäni. Kaikki vanhat roskiin.

  VastaaPoista
 33. "Arvelen, että nainen saattaa olla hyväkin puolivallattoman pakinan suoltaja, jos vain uskaltaa ja osaa murtautua kahleistaan."
  Totta puhut. Olen tavannut yhden sellaisen. Hrrr.... vieläkin tuntuu hyvältä muistella hänen juttujaan.

  Vaari

  VastaaPoista
 34. "Olen ollut täällä mökillä metsikön keskellä siis kuusi päivää.

  Kahdet housut ovat mummokalsarit, toiset vaaleanpunaiset punttihousut..."

  Anna Iines ajo-ohje;)

  Pee Perverssi

  VastaaPoista
 35. Vai olet sinäkin punttihousumiehiä, peeärmies.

  En muista, mistä luin nuorehkon naisen kertomuksen siitä, kun hän kohtasi armaansa, siis ensi kerran. Nainen käytti jostain syystä mummokalsareita, kun kohtasi tulevan armaansa, joka hurmaantui housuihin.

  Onkohan tässä se ideologia, että mitä enemmän paljastaa nahkaansa, sen enemmän poistaa salaperäisyyttä? Paljaaseen pintaan voi kyllästyä, peitetty voi olla mielenkiintoisempi.

  VastaaPoista
 36. Kysymys kuului: Hiertääkö stringien naru pakaravälissä? Vastaus: Kyllä tai ei, riippuu materiaalista ja onko pitsiviritys. Tai sattuuko olemaan herkemmässä kunnossa tämä väli. :D Minä käytän pikkareita laidasta laitaan, mummonkalsaresta stringeihin, valinta riippuu tilanteesta. Ja olen keski-ikäinen. Enkä unohda ikinä äitiäni, joka lasteni ollessa pieniä vaippahousuja vajaa 10 vuotta sitten oli usein meillä auttamassa, ripusti pyykkiä ja löysi stringit pyykin seasta.
  -Mitkä nää on?
  -Stringit. Semmoset alushoust.

  Äitini käänteli niitä naruja hetken ja tokaisi sitten:
  -Hammaslankakin peittäisi enemmän!

  Krisu

  VastaaPoista
 37. Okei, siinä se puuttuva vastaus tuli. Sanoohan järkikin, että vaossa olevan on pakko hiertää, tai ainakin mennä "sinne". Ja minusta ei kyllä ole mukavaa eikä hygienistä, että että kangaspala hiertyy sinne. Ihan sama kuin tehtäisiin etupuolenkin stringit niin että olisi naru sitten etuvaossakin. Tässä uskaltaisi kai joku muukin sanoa, että eihän keisarinnalla totisesti vaatteita! Mielestäni olisi rehellisempää olla paljain p****in.

  VastaaPoista
 38. Eipä ole tainnut koskaan hiertää, mutta en ole pariin vuoteen stringejä silti käyttänyt. Ne olivat hyvät valkoisten suht. tiukkojen kesähousujen kanssa, joista alushousun reunat olisivat muuten näkyneet ja ilman housuja taas sitten karvaraja tummana. Käyttöä niille siis löytyy.

  Voihan sitä aina yhdet ostaa ja kokeilla, niin sittenpähän omakohtaisesti tietäisit, että hiertääkö vai ei.

  VastaaPoista
 39. Kokeilemalla tietenkin saa itse tietää, mutta ehkä minua kiinnostaa kuitenkin eniten tässä se, miten pitkälle nainen on valmis kestämään epämukavuutta ollakseen kumppaninsa mielestä haluttava.

  Hassua muuten, että housunlahkeen raja ei saisi näkyä, mutta rintaliivin saa, olkaimetkin ovat jokusilla kokonaan esillä. Mikä siinä housunlahkeessa on sellaista, ettei saisi näkyä?

  No, onhan se mummokalsarin lahkeenreuna kieltämättä kauhean ruma tiukkojen housujen alla, ja näkyy se väljemmistäkin..

  Olisi kiva, kun olisi tiukka periaate, että minähän en stringejä käytä, mutta kun ei ole. Olen pelkästään utelias ja siksi koetin kysellä naisten kokemuksia näistä viritelmistä. Kukaan käyttäjä ei myönnä hiertämistä, mutta onhan toisaalta niin, että tiukasti vaossa se naru on, ei siitä mihinkään pääse. Kun kulkee, normaalipakarat kyllä liikkuvat, vaikka olisi pennin korput.

  VastaaPoista
 40. Puppet on the string. Pupu stringihousuilla tai housuissa.

  VastaaPoista
 41. Voisin auliisti myöntää, jos ne olisivat koskaan hiertäneet, vaan kun eivät ole, niin en voi mitään :)

  Takapuoli on kuitenkin ihan ihoa, joka kohdasta, joten ei se ole niin herkkä hankaumille, kuin joku limakalvo. Se, että kangassuikale on tiiviisti ihoa vasten, estää hankaumia, kun sen sijaan löysät vaatteet voivat aiheuttaa sellaista (esim. varusmiesten persnahkan leikkaaminen kiinni, jos jalkaa on unohtuneet löysät bokserit).

  Tietysti riippuu miehestä, pitääkö se stringeistä vai ei, ja voin mieliksi sellaiset päälleni laittaa, koska ne eivät ole epämiellyttävät, joskaa eivät niin tutunmukavatkaan kuin tavalliset alkkarit.

  Ei minusta rintaliivien pidä näkyä. Olkaimet on vähän niin ja näin, jos on naruolkaiminen paita, voi rintsikoiden olkaimet näkyä niiden ohella, jos ne ovat samantapaiset ja -väriset, mutta muuten ei. Liivitkin pitäisi valita asun mukaan, ja niiden vilkkuminen on mautonta ellei olla naamiaisissa.

  Makunsa kullakin, mutta minulla näin. Housut eivät ole mikään alushousunäyttely, eivätkä paidat rintaliivi-.

  VastaaPoista
 42. Tärkeän asian olet tässä ottanut esille Iines.
  Mummokalsari-porukkaan kuulun minäkin, ja niitä on varastoon jo hankittu muutamat. Joskus käytän niitä saunan jälkeen yöhousuina, kun ne ovat niin lutuset ja lämpimät :D!
  Mummohousuihin luettaneen myös puuvillaiset lyhyempipunttisetkin, ja juuri valkoiset sellaiset ovat omia suosikkejani.
  Tietysti aito silkki on kyllä kesällä paras materiaali kalsareissa.
  Karmeimpia ovat keinokuituiset, rautalankapitsihörsötykset.
  Ja nuo mainitut stringit.
  Mutta luulenpa, ettei enemmistö naisista niitä suosi. Aivan monista erinäisistä käytännön syistä, ja siksipä niitä näkeekin runsaasti ale-koreissa.

  VastaaPoista
 43. edellinen viesti kiinaa käännetty
  Erotic, erotic, erotic, erotic, erotic, erotic, hauskaa, hauskaa, hauskaa, hauskaa, hauskaa, hauskaa, erotic, erotic, hauskaa, hauskaa, A片, A片, eroottinen, A elokuva-, elokuva, eroottinen, A片, A片, erotic, A elokuvien, erotic, A elokuvia, eroottinen, elokuva, erotic

  A片, A片, AV Actress, pornografia, aikuis-, sukupuoli, sukupuoli, AIO, video chat-huonetta, sukupuoli-, chat-huonetta, Itselaukaisin, AV, eroottinen, aikuinen, eroottinen, AIO, sukupuoli, aikuinen, rakkaus väri

  Ilmainen elokuva, kauniita naisia, video, Erotic Personals, Ilmainen AV pornografisia verkkosivustoja, Babes video, kaunis ystävät, sukupuoli videoita, aikuisten videoita, aikuisten sivustoja, H Mies, 18 aikuisten, aikuisten kuvat, aikuisten sarjakuvat, erotic verkko , Japani Elokuva Elokuva ilmainen lataus, sukupuoleen

  Eroottinen kirjallisuus, pornografia Elokuva, elokuva ladata, sukupuoli pelejä, sukupuoli videoita, sukupuoli chat-huonetta, eroottisia elokuvia, ilmainen video, ilmainen video chat, ilmainen video chat-huonetta, lehtiä muokkausaine korjaustiedostoja Love, Sex, kuten tutkittavaksi, vapaan sivistystyön video-, video-friends, video chat, romanttinen romaaneja, rakkaus tarinoita, AV-elokuvan, A Man, AVDVD, eroottinen foorumeilla, video kauneus, AV aikuisten verkosto, aikuisten ystäviä, aikuisten elokuvien, aikuisten kuva aikuisten fiktiota, aikuisten artikkeleita, aikuisten kuva-alue, aikuisten pelit, rakastavat huoneisto, Erotic Art, pornografista fiktiota, erotic fiction, aikuisten foorumi

  Ilmainen elokuva, AV Näyttelijä, kaunis video, Erotic Personals, sukupuoli-sivustot, vapaa AV Babes video, kaunis ystävät, sukupuoli videoita, aikuisten sivustoja, H Mies, 18 aikuisten, aikuisten kuvat, aikuisten sarjakuvat, aikuisten elokuvia, Erotic Network

  A片, A片, A片ladata, sukupuoli, aikuisten elokuvien, aikuisten ,18, Japani A elokuvia, eroottisia romaaneja, eroottisia elokuvia, aikuisten Studios, Itselaukaisin, eroottinen foorumi, aikuisten foorumi, eroottinen kuva, eroottinen, vapaa Elokuva, aikuis-, aikuis-sivustolla, aikuisten kuva, AV Näyttelijä, aikuisten CD-ROM, pornografia, pornografisia elokuvia ilmaiseksi ladata elokuvan, SEX, AV, pornografisia verkkosivustoja, paikallisen itsehallinnon, sukupuoli, aikuisten videoita, eroottinen kirjallisuus , aikuisten artikkeleita, aikuisten kuva-alue, aikuisten yleiskuva
  kiinaksi > suomi vaihdaKäännä

  VastaaPoista